Jeg søger stilling som lagermedarbejder, børnepasser, fritids medarbejder, ungarbejder, naturmedarbejder, gartner eller transport i Nordsjælland

Jeg hedder Lucas Krüger og jeg er 18 år gammel, bor hjemme hos mine forældre med mine 2 søskende ...
Jeg hedder Lucas Krüger og jeg er 18 år gammel, bor hjemme hos mine forældre med mine 2 søskende og jeg er tilflytter fra Fyn. Jeg ønsker et job med faste arbejdstider, og udfordring 3-5 gange om ugen i vinterhalvåret 19/20.
Jeg spiller golf på elite niveau, og jeg har en plan om at turne pro inden for de næste 3-4 år. Da golf er en sæsonsport er vinteren en mulighed for at tjene til sommerhalvåret, som er fuld af tuneringer og mange omkostninger.
Jeg har altid været god og glad for fysisk aktivitet og er indstillet på at komme i job, hvad end så jobbet måtte bringe af udfordringer.
Erfaringer:

Jeg har tidligere været ansat, som ungarbejder i Netto. Der havde vi en aftale om at mit job hos dem ville ophøre lige omkring min sæsonstart (golf).
Jeg har lavet mange tjanser rundt om i golfklubber med alt fra kontorarbejde til greenkeeping. Jeg holder meget af at være igang og lave noget. Det er næsten lige meget hvad jobbet bringer, så er jeg sikker på jeg kan være med til at fine de bedste løsninger og skabe en god stemning hvor end jeg kommer i arbejde.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].