Jordemødre, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland (24-103)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Vi søger jordemødre til fastansættelse og til vikariater af minimum 3 måneders varighed med ansættelse 15. april 2024, eller efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Vi vægter nærvær og kontinuitet i graviditet og fødsel højt.
At arbejde som jordemoder på fødeafdelingen i Nuuk er kendetegnet ved selvstændigt jordemoderarbejde og at der er tid til ro og nærvær. Vi arbejder for bevarelsen af den normale fødsel, et god samarbejde på tværs af faggrupper og for at hjælpe de sårbare familier bedst muligt.

Fødeafdelingen på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk er et mindre speciale fødested med ca. 500 fødsler årligt, hvoraf ca. halvdelen er visiteret fra kystbyerne grundet komplikationer eller manglende beredskab. Vi har en sectiofrekvens på ca 12% til trods for den store andel af komplicerede gravide. De grønlandske fødende har ry for at føde flot og hurtigt, hvilket også er det vi oplever.

Den grønlandske fødekultur kendetegnes ved en stor andel af ukomplicerede graviditeter, hurtige fødsler og stor opbakning fra familien og den gravides netværk, oftest har den fødende mange med til fødslen og de er gode til at give den omsorg den fødende har behov for.
I konsultationerne har vi mulighed for kontinuitet, da vi som jordemødre følger den gravide og partneren fra starten af graviditeten, oftest fra uge 9 hvor vi laver journaloptagelse af en times varighed.
Vi følger den gravide gennem hele graviditeten og tilbyder jordemoderkonsultation i uge 12+22+28+32+36+38+40 af 30 min varighed.

Derudover tilbydes MANU, forældreforberedende undervisning der er særligt tilrettelagt til de kommende forældre i Grønland. Du vil have mulighed for medindflydelse på dit eget vagtskema.

Vi tilbyder
  • Et spændende job i et fascinerende land på en arbejdsplads med stor indflydelse på din egen hverdag og ledelsesmæssig opbakning.
  • Primært fødegangvagter, konsultation og evt. undervisning i forældreforberedelse.
  • Arbejde i 2 forskellige vagtformer; 8 timers vagter i form af dagvagt eller aftenvagt eller døgnvagt med kald fra hjemmet. I døgnvagterne har man enten første kaldet kl. 7.30-20.00 eller 20.00-7.30. Du kan forvente at have 1-3 døgnvagter om ugen og arbejde hver anden weekend.
  • Mulighed for at du kan arbejde med dine kompetencer indenfor svangre- og barsel, da vi dækker et fast rul på 3-4 vagter ugentligt på obstetrisk sengeafdeling K3. Der er under K3 tilknyttet et afsnit for raske præmature, hvor mor, far og barn har mulighed for at være indlagt sammen.
  • I dine introduktionsdage følges du med en kollega, der introducerer dig til de funktioner du skal udføre.
  • En varieret arbejdsuge med konsultationer, ambulante svangre patienter, en del praktiske gøremål som fx at fylde fødestuer op efter fødslen, bestille depotvarer / linned / mad til patienter og akut fødegangsarbejde.


Vi søger dig, der
  • Har gåpåmod, et godt jordemoderfagligt håndelag samt en positiv tilgang til parrene og kolleger.
  • Værdsætter kollegiale og sociale kompetencer højt.
  • Har barselserfaring, gerne indenfor kompliceret barsel - dette er dog ikke et krav.
  • Er dobbeltsproget grønlandsk/dansk - dette er dog ikke et krav.


Om os
  • Vi er et dynamisk og engageret team på 16 vagtbærende jordemødre og en ledende jordemoder. Der er altid 2 døgnvagter og vi assisterer hinanden til fødslerne.
  • Vi har et godt sammenhold og vi prioritere en god omgangstone og det sociale samspil på afdelingen højt. Vi har blandt andet fælles morgenmad hver fredag, betalt af afdelingen.
  • Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!


Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.
Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=24-103

Startdato: d. 15. april 2024
Ansøgningsfrist: d. 18. marts 2024
Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved ledende jordemoder Aininaq Willesen på tlf.nummer (+299) 344082 efter kl. 12.00 dansk tid eller på e-mail: [email protected]
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Udlandet
  • Mandag den 18. marts 2024

Lignende jobs

  • Jordemoder i Udlandet

    Er du klar til en sommer fyldt med professionelle udfordringer? Vi søger lige nu flere erfarne og passionerede jordemødre til vikariater over sommeren på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Dronn..
    • Jordemoder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1