Pressekonsulent til Aalborg Stift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du blik for de gode historier, skarpe pressekompetencer, forståelse for hvordan medierne fungerer og en opsøgende natur? Er du samtidig optaget af livets store spørgsmål og har lyst til at arbejde for Danmarks største og ældste institution med de mange fantastiske fortællinger? Så har vi et spændende job i Aalborg Stift til dig.

Til den nyoprettet stilling som pressekonsulent, bliver du en del af en arbejdsplads med 19 kolleger i Aalborg Stiftsadministration. Aalborg Stift strækker sig fra Skagen i nord til Agger mod vest over til Læsø mod øst til Mariager Fjord mod syd.

Vi ønsker med oprettelsen af stillingen at styrke det strategiske pressearbejde i Aalborg Stift og nationalt. Dine primære opgaver som pressekonsulent er at understøtte biskoppen i dennes daglige arbejde med kommunikation om og med folkekirken. Du skal således rådgive biskoppen og stiftskontorchefen om de historier, der er aktuelle i pressen og som har betydning i den offentlige debat. Du får ligeledes ansvaret for at besvare og håndtere pressehenvendelser professionelt og rettidigt. Ligeledes skal du være inde i folkekirkelige og samfundsmæssige forhold, da du skal være nær sparringspartner for biskoppen.

Konkret skal du:

  • Varetage proaktiv kontakt med journalister på landsdækkende og regionale medier
  • Rådgive biskoppen og stiftskontorchefen i forbindelse med pressedeltagelse/håndtering og krisehåndtering
  • Etablere og udvikle journalistisk netværk inden for relevante medier
  • Udarbejde presseberedskaber og skrive artikler til vores egne kanaler
  • Bidrage generelt til Aalborg Stiftsadministrations øvrige presseopgaver efter behov
  • Deltage i landsdækkende samarbejder for folkekirkens kommunikationsmedarbejdere ansat i stifterne

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant uddannelse inden for journalistik
  • kan vikle dine historier og skrive godt, levende og fejlfrit
  • kan arbejde målrette og selvstændigt
  • er parat til at tage pressevagter også uden for ”normal kontortid”
  • har erfaring med pressearbejde og journalistik fra en lignende stilling

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor det er rart at gå på arbejde, med en hverdag med masser af spændende indhold og udfordringer – en hverdag, som du selv kan være med til at præge.

En udfordrende og selvstændig stilling i en institution, som har mediernes bevågenhed og interager en vigtig rolle i samfundsdebatten.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for journalister.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Start den 1. november 2023 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning sendes til Aalborg Stift på [email protected] senest fredag den 6. oktober 2023 kl. 12, samtaler afholdes i uge 41.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte stiftskontorchef Helle Hindsholm på tlf. 98 18 80 88 eller via mail på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Aalborg
  • Fredag den 06. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som journalister
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1

Værd at vide når du søger job som journalist i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!