Reporter til DR Nyheder i Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

DR Trekanten er DR Nyheders redaktion i Trekantområdet. Vores reporterhold producerer indlandsnyheder til en række af DR’s nyhedsplatforme, herunder P4, Radioavisen, dr.dk og TVA. Og det er særligt de sidstnævnte platforme, vi søger en dygtig kollega til.

Kerneopgave

Jobbet giver dig mulighed for at sætte aftryk med historier, der både har vores regionale brugere og hele Danmark som publikum. I stillingen skal du finde og forløse stærke nyheder fra vores del af landet. Den slags der er væsentlige og bliver et samtaleemne, fordi de faktisk betyder noget for vores brugere.

Det geografiske afsæt er Trekantområdet, men de historier, du graver frem og formidler, skal også tiltrække opmærksomhed fra resten af landets mediebrugere. Ligesom du fra Vejle også skal arbejde sammen med vores kollegaer rundt om i Danmark, når vi sammen dækker fx voldsomt vejr, sundhedssektoren, kommunalvalg (som jo er snart, når man glæder sig som vi gør!) og lignende.

I reportergruppen skal du både byde ind med dine egne ideer og hjælpe med at kvalificere andres på redaktionsmøder og i samarbejde om historier. Med dine kollegaers hjælp skal dine historier udkomme på P4 samt i radioavisen og du skal være den, der giver historien det bedste visuelle liv på dr.dk, i TV Avisen og TVA Live. Vi bliver derfor særligt glade for ansøgninger fra personer, der tænker i stærke billeder, spændende live-muligheder, explainers eller brugbar, intuitiv grafik.

Dit bidrag til vores fælles succes

Det er vigtigt, at du trives med nyheder og en til tider omskiftelig hverdag.

Reportergruppen udkommer hele tiden. Udkommet er vores egne gode ideer. Dem skal du derfor også kunne smække på redaktionsbordet og med fuldstændig overbevisning sige: ”det her, folkens, det rydder fladen, når det breaker”.

Vi er en fleksibel og samarbejdende redaktion. Vi udkommer alle dage året rundt: påsken, julen, mellem jul og nytår, weekender og så videre. Morgen, middag og aften. Det kan vi ikke gøre uden dig, vores kommende kollega. Du skal derfor forvente også at bidrage på fx live-vagter, aftenvagter, værtsvagter eller lignende. Ligesom du skal være klar til at kaste dig ind i nyhedsmaskinen, når vi har brug for det.

Ingen er bedre til at rykke sammen i bussen, båden eller andre fartøjer end os. Vi kan klare alt sammen. Den energi forventer vi, at også du stempler ind med.

Kunne det være dig, vi leder efter?

Vi vil gerne rekruttere en initiativrig og engageret nyhedsjournalist med erfaring fra nyhedsredaktioner. Da vi gerne vil styrke vores udkomme på dr.dk og i TVA, er det en fordel, hvis du har erfaring som enten tv-reporter, videojournalist eller på anden måde har arbejdet med video/tv som journalist, herunder med videoredigering.

I jobbet er det nødvendigt at kunne få ideer og have gang i historier med både med kort og lidt længere aftræk. De gode ideer ender som historier på en række platforme med forskellige fortællegreb og -rammer. Det skal man kunne navigere i og trives med, så ideen løfter sig til udkomme med gennemslagskraft i både indhold og fortælleform.

Det er også vigtigt at kunne dyrke og bruge sit kildenetværk. Du skal have styr på, hvad der betyder noget, sker og udvikler sig i vores dækningsområde. Sådan så du kan få fat i de rette kilder og lave de mest relevant nyheder.

Foruden verdens bedste job tilbyder vi:

*Plads på Danmarks mest fantastiske nyhedsredaktion med et stærkt fællesskab, og hvor samarbejde, udvikling, god trivsel og gode resultater har topprioritet.

*Dygtige og engagerede kollegaer, der med stor ihærdighed arbejder på alle tider af døgnet for at udkomme med journalistik fra og om Trekantområdet og Danmark.

*Skrivebord i Vejles højeste bygning, midt i byen, tæt på offentlig transport.

*Løn- og arbejdsvilkår der vil følge gældende overenskomst.

*En kantineordning du skal kunne leve med.

Om DR Trekanten

Vi er et af DR’s ni distrikter, der er placeret over hele landet. DR Trekanten dækker Trekantområdet. Vi er sammen med de øvrige distrikter ansvarlige for DR Nyheders indlandsdækning. Det vil sige, at vi både interesserer os journalistisk for dét, der kun sker her, og dét, der også sker her.

Vi er knap 20 medarbejdere. En del arbejder hver dag i reportergruppen, der udkommer med nyhedshistorier løbende. En anden del arbejder med ’i dag’ og sender syv timers direkte radio på P4 og udkommer på dr.dk hver dag samt samarbejder med DR’s øvrige redaktioner om nyheder til fx Radioavisen.

Det praktiske

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du er velkommen til at kontakte redaktionschef Camilla Rozenfeld ([email protected]), hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er den 12. februar 2024, og vi holder samtaler den 20. februar. Skriv venligst i din ansøgning, hvis du ikke kan deltage i samtaler denne dag.

Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Vejle
  • Mandag den 12. februar 2024

Lignende jobs

  • Journalist i Vejle

    Vi er på udkig efter en ny stemme til Danmarks største radiokanal: P4. Vi søger et menneske, der kan være den energiske, vedkommende, sjove og vidende radiomakker i arbejdsbilen, foran badevære..
    • Journalist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som journalister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister over tid

Dato Alle jobs som journalister
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1