Er du én af VIA's nye jurister?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

VIA University College søger to dygtige og erfarne jurister til at rådgive og understøtte ledelse og medarbejdere. Har du lyst til at arbejde i et juridisk team på en stor offentlig uddannelses-og vidensinstitution med fagligt engagerede medarbejdere, en god holdånd og højt til loftet? Så er du måske én af vores nye jurister til VIAs centrale stab: Stab, strategi og politisk analyse (STP).

VIA søger to nye jurister: En erfaren jurist med kompetencer indenfor det kontraktretlige område og en organisationsjurist med en bred juridisk interesse og erfaring fra det offentlige område.

Som organisationsjurist i VIA vil dine opgaver være mangesidede. Du vil både skulle rådgive og sagsbehandle, ligesom du skal håndtere komplicerede udredninger og processer. Opgaverne vil rumme stor alsidighed og afveksling og vil bl.a. omfatte:
• Håndtering af interne tværgående juridiske opgaver herunder generel sparring med ledelse og medarbejdere om spørgsmål bl.a. indenfor forvaltningsret
• Juridisk rådgivning og sagsbehandling i relation til professionshøjskoleloven, selvejeregler, bygningsområdet, tegningsret mv.
• Formalia relateret til bestyrelsen herunder VIAs vedtægt, habilitetsvurderinger og forretningsorden
• Ad hoc juridisk håndtering og rådgivning af bl.a. sager om ophavsret, tvister mellem VIA og anden part mv.
• Videndeling i VIA og kollegial sparring herunder kurser, oplæg og netværk
• Kontakt til VIAs eksterne juridiske samarbejdspartnere

Som kontraktjurist i VIA vil dine arbejdsopgaver primært være:
• Levering af rådgivning og håndtering af sager og kontrakter på forskningsområdet omkring bl.a. immaterielle rettigheder, forskningsdata og patenter
• Udarbejdelse af og deltagelse i forhandling af forskelligartede kontrakter og samarbejdsaftaler
• Juridisk rådgivning til ledelse og sikring af compliance med politikker og retsgrundlag
• Videndeling i VIA og kollegial sparring herunder kurser, oplæg og netværk
• Ad hoc juridisk håndtering og rådgivning

Din hverdag hos os
De to nye jurister vil indgå i et juridisk team bestående af VIAs databeskyttelsesrådgiver (DPO) og en juridisk konsulent, der håndterer GDPR og databeskyttelse på forskningsområdet. Der er desuden etableret et tværgående juridisk netværk med jurister i HR og Studieservice med henblik på sparring, koordinering og samarbejde.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med stort personligt råderum, en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt, hvor resultater og samarbejde spiller en stor rolle.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc. jur. Hvad angår stillingen som organisationsjurist er det væsentligt, at du er en faglig stærk, erfaren og bredt orienteret jurist. Du kan have erfaring fra en statslig institution, en kommune eller fra det regionale niveau eller som rådgiver til det offentlige område. For så vidt angår stillingen som kontraktjurist skal du have erfaring med forhandling og udarbejdelse af kontrakter, og vi lægger vægt på viden om og erfaring med IPR-rettigheder.

Du skal kunne trives i en stor, kompleks og politisk styret organisation, hvor opgaver nogle gange opstår uventet og med kort varsel. Du har en åben og dialogorienteret tilgang og er bevidst om egne kompetencer og kan vurdere, hvornår der er behov for at søge ekstern juridisk bistand til særligt komplicerede problemstillinger.

Vi ser desuden gerne, at:
• du har stærke analytiske evner og er stærk i skriftlig og mundtlig formidling
• du er grundig
• du arbejder selvstændigt og er ansvarsfuld
• du er god til og kan lide at samarbejde med forskellige faggrupper
• du er proaktiv, initiativrig og har et skarpt strategisk blik
• du bidrager aktivt som en god kollega til et fortsat godt arbejdsmiljø

Om ansættelsen
Stillingen som kontraktjurist er som udgangspunkt på 30 til 37 timer/uge, alt efter dine individuelle ønsker og vores konkrete aftale. Stillingen som organisationsjurist er på 37 timer/uge.

Uanset ugentligt timetal arbejder vi i VIA med en høj grad af fleksibilitet, og der er gode muligheder for individuel tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så længe den enkeltes ansvarsområde varetages som aftalt.

Ansættelsen sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten. Afhængig af erfaring og kvalifikationer vil indplacering af kontraktjuristen som udgangspunkt ske som specialkonsulent eller fuldmægtig og organisationsjuristen som chefkonsulent eller specialkonsulent.

Dit arbejdssted bliver i VIAs administrationsbygning på Hedeager 2 i Aarhus N. Du må forvente arbejdsaktiviteter i hele Region Midtjylland.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 18.april og eventuel anden samtale mandag den 24. april.

Angiv gerne i din ansøgning om du er interesseret i stillingen som kontraktjurist eller organisationsjurist.

Hvis du har spørgsmål til stillingen
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder i STP Maya Jepsen ([email protected]) på tlf.: 8755 0573 eller chefkonsulent Kristian Hohwü Nielsen ([email protected]) på 8755 1824.

Lidt om VIA og STP
Ved at blive en del af VIA træder du ind på en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en organisation i bevægelse, hvor du får gode muligheder for at påvirke den videre udvikling.

STP bistår VIAs organisation og ledelse med strategisk rådgivning og sparring, med kvalificerede beslutningsgrundlag og med tilrettelæggelse af organisationens tværgående processer, der inddrager de relevante aktører. STP har desuden et særligt politisk blik for VIAs omverden og sikrer, at topledelsen har et opdateret helhedsperspektiv på organisationens aktuelle muligheder og udfordringer.

Generelt om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere - i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.

Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse, lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddanne/ser og andre efter- og videreuddannelsesforløb.

2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN's verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Læs mere om os på www.via.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus N

Lignende jobs

  • Jurist i Risskov

    Kan du lide at arbejde med familieret, og er kvalitet og engagement vigtigt for dig? Trives du i en hverdag, hvor hjertevarme kolleger og høj faglighed går hånd i hånd? Kunne du tænke dig at arbejd..
    • Jurist
    • Risskov
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Århus

    Du får indsigt i både den juridiske verden, erhvervslivet og hverdagen i en af landets førende advokatvirksomheder. Du kommer til at gøre dig nogle gode erfaringer til din videre uddannelse, og du .
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    Om jobbet:HR-afdelingen i Sundhed og Omsorg søger en juridisk konsulent til uddannelsesområdet, da en af vores dygtige kollegaer går på barsel. Sundhed og Omsorg er et af de største uddannelsesst..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    In the role, your primary function will be to provide the organisation with relevant legal input for decision-making regarding current and future business opportunities. You will gain valuable expe..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2