Ejendomsstrateg til Albertslund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kan du levere en solid og selvstændig indsats inden for en bred ejendomsporteføljestyring, og er du dygtig til politisk betjening, så er du måske vores nye kollega.

Albertslunds kommune er en by i vækst, hvilket betyder, at vi står over for en lang række spændende opgaver og muligheder. Ikke mindst vedrørende byudvikling og udvikling af kommunens bygningsportefølje.

Som arbejdsplads ligger Albertslund rigtigt godt. Den geografiske placering gør, at byen er let at komme til og fra. Der er nem adgang til motorvej, S-tog, supercykelsti og letbanen fra 2025.

Om stillingen
Du bliver en del af Kommunale Ejendomme, hvor du vil få 20 kollegaer. Som en del af Kommunale Ejendommes stab på i alt 6 medarbejdere indgår du i et uformelt og socialt miljø, hvor du vil skulle varetager forskellige arbejdsområder inden for bl.a. køb og salg af ejendomme, kontraktmanagement på ejendomsområdet samt varetagelse af samarbejdet med boligselskaber, fonde og lignende. Samtidigt vil du være meget aktiv i Kommunale Ejendoms betjening af Direktion og Kommunalbestyrelse.

Du vil komme til at arbejde meget tæt sammen med medarbejdere, som har arbejdet med opgaverne igennem en årrække, og du vil referere direkte til lederen af Kommunale Ejendomme.

Om dig
Vi forventer, at du har grundlæggende viden inden for juridiske forhold relaterende til fast ejendom, omsætning af fast ejendom og eventuelt erhvervslejeretten, og at du har en uddannelse med kandidatniveau. Det kan være som jurist, cand.merc. (Jur) eller måske noget helt tredje. Vi lægger i højere grad vægt på dine erfaringer end din uddannelsesmæssige baggrund.

Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring fra en større offentlig eller privat organisation, men det er ikke et krav. Om du har erfaringer fra eksempelvis rådgivningsvirksomhed, boligselskab eller anden kommune, er ikke så afgørende. Det afgørende er, at du gennem flere år har arbejdet med opgaver som gør, at du i dag har en solid og bred relevant erfaring. Og så er det selvfølgelig afgørende, at du har lyst til at sætte dig ind i den del af opgaveporteføljen, som du har mindre erfaringer med.

Som person forventer vi, at du siger, hvad du gør, og gør, hvad du siger. Du trives med service og elsker en hverdag med mange bolde i luften. Du har gode kommunikative evner, så selv komplicerede problemstillinger forstås af ikke-jurister eller ikke-bygningssagkyndige. Endelig så har du et godt humør, gå-på-mod og er samarbejdsorienteret.

Det er vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer i organisationen, ligesom du skal kunne navigere i en travl hverdag, hvor du selvstændigt tager initiativ og altid er tre skridt foran. Du evner hurtigt at skaffe dig overblik og sætte dig ind i emner og opgaver, herunder at sortere væsentligt fra mindre væsentligt, hvorefter du styrer en given opgave frem til, at den afsluttes med et godt resultat.

Dine opgaver
Du vil få en bred opgaveportefølje inden for fast ejendom og politisk betjening. Der vil løbende være behov for, at du f.eks. udarbejder politiske notater og beslutningsoplæg, herunder styrer hele processen omkring den politiske betjening, ligesom du vil skulle håndtere aktindsigtssager og borgmesterhenvendelser vedrørende Kommunale Ejendommes ansvarsområde. I den sammenhæng går du proaktivt til opgaven, når du har fået et par stikord til en start.

Alt efter din uddannelsesmæssige baggrund og dine erfaringer fra tidligere, vil dine primære opgaver yderligere kunne vedrøre:

  • Støtte og rådgivning til projektlederne, som arbejder med byudvikling
  • Forhandle og udarbejde erhvervs- og boliglejekontrakter
  • Udbud og salg af arealer og ejendomme.
  • Køb af arealer og ejendomme
  • Ekspropriationer
  • Udlejning
  • Varetage samarbejdet med boligselskaber og fonde
  • Udarbejde ejendomsanalyser og handlingsplaner
  • Identificere, hvor vi kan optimere i bygningsporteføljen
  • Være med til strategisk porteføljestyring
  • Håndtering af tinglysninger

Vi lægger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen mellem kollegaer med en ingeniør-, arkitekt- eller konstruktør baggrund. Her kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne. Du får en stor kontaktflade, og du skal have lyst til at indgå i tværgående sammenhænge og i samarbejde med kolleger, der har en anden baggrund og faglighed end din egen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2024. Der er tale om en fast stilling med en ugentlig gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.
Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.
Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV til os via linket senest den 4. marts 2024 klokken 12.00. Samtaler gennemføres i uge 11.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Leder af Kommunale Ejendomme Hans Harding Møller på mail [email protected] eller tlf. 20 57 24 62.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5bdddec8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Albertslund
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jurist i Herlev

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1