Studentermedhjælp søges til Team Sundhedsjura i Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælp søges til Team Sundhedsjura i Akutberedskabet

Er du studerende, og brænder du for offentlig forvaltning, kommunikation og sundhedsområdet? Så har Region Hovedstadens Akutberedskab det helt rette studiejob til dig.

Først og fremmest: Vi glæder os til at få dig med om bord

Kom med på holdet hos Akutberedskabet i Region Hovedstaden og få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og din viden indenfor offentlig forvaltning, sundhed og samfund. Ikke to dage er ens – og vi har det sjovt.

Du bliver en del af et team med fem engagerede kollegaer, som blandt andet håndterer styrelses- og patienterstatningssager, tilsynssager og aktindsigtssager i tæt samarbejde med vores kommunikationsteam og ledelseskonsulenter. Derudover er vi en central sparringspartner for hele organisationen og ledelsen.

Hos os kommer du til at indgå i et spændende og nyskabende miljø med fokus på både kompetenceudvikling og arbejdsglæde. Du vil for eksempel få mulighed for at:

  • Udføre sagsbehandling
  • Lave kilde- og informationssøgning – og bruge resultaterne aktivt i dit arbejde
  • Besvare anmodninger om aktindsigt i samarbejde med kommunikationsteamet og ledelseskonsulenterne – både når det gælder konkrete borgerhenvendelser og pressehenvendelser

Vi har et rigtig godt socialt og kollegialt sammenhold. Som team er vi en del af Administrationen, der ledes af stabschef Tanja Kepser. Administrationen består af ca. 20 kollegaer, der arbejder med ledelsesbetjening, kommunikation og en række andre vigtige opgaver, som alle er med til at understøtte Akutberedskabets kerneopgaver.

Din chef bliver Jon Christian Reinbeck, der er chef for Team Sundhedsjura. Med Jon får du en erfaren og humoristisk leder som din faste sparringspartner – og så er han tilmed vild med gamle biler.

Vi forestiller os, at du:

  • Har overblik, er omhyggelig og god til at arbejde struktureret
  • Er dygtig til at formulere dig skriftligt
  • Er åben og god til at samarbejde
  • Trives med at løse rutineprægede og administrative opgaver, men samtidig har mod på en større selvstændig opgaveportefølje
  • Er bachelor- eller kandidatstuderende med interesse for sundhedsområdet

Din ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer, og vi er fleksible i forhold til din uddannelse. Dit arbejdssted bliver i Ballerup, hvor Akutberedskabet har til huse.

Lidt om os

Akutberedskabet er ansvarlig for den præhospitale indsats i Region Hovedstaden og har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for regionens 1,8 millioner borgere.

Vores opgaver består i at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, at disponere og køre ambulancer i hele regionen samt at koordinere regionens præhospitale indsats – både ved dagligdagsopgaver og ved store komplekse hændelser.

Med andre ord kommer du ikke til at kede dig – og du får en unik mulighed for at være med til at gøre en mærkbar forskel for borgerne i regionen, samtidig med at du får en optimal kobling mellem teori og praksis.

Løn og ansættelsesforhold

  • Stillingen er til besættelse hurtigst muligt
  • Stillingen er tidsbegrænset til 2 år fra ansættelsesdato
  • Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen, til at søge.

Fik vi sagt, at vi glæder os til at høre fra dig?

Hvis vi har fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, herunder karakterudskrift.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at række ud til Jon på telefon 2114 5957 eller på [email protected].

Du kan også læse mere Akutberedskabet på www.regionh.dk/akutberedskabet.

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2023, men send gerne din ansøgning allerede nu. Vi ønsker, som nævnt, at besætte stillingen hurtigst muligt og senest pr. den 1. marts 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Greve

    Fri kontakt
    Du vil blive ansat i jurateamet, som består af 2 jurister i Byrådssekretariatet, som er en del af Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening. Jurateamet rådgiver politikere, direktion og fagcentre inden for en række forskellige områder, herunder bl.a.
    • Jurist
    • Greve
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juni 2024 8
9. juni 2024 10
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6
30. maj 2024 6
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3