Jurist/Advokat – finansiel regulering på højt niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Jurist/Advokat – finansiel regulering på højt niveau

Vil du have forretningskritisk ansvar og skabe resultater via dialog og bredt samarbejde?


Er din juridiske interesse og erfaring inden for rammerne af lov om finansiel virksomhed, så er vi ret sikre på, at det her job er alt, hvad du drømmer om. Det vil sige, kun hvis du har lyst til at agere i en hverdag, hvor du ikke er ”advokaten for bordenden”. Du interagerer som rådgiver med mange forskellige faggrupper, og kunsten er, sammen med forretningen, at skabe løsninger, der balancerer en række sideløbende hensyn.

Du skal afløse Bjarne, der efter mange år bag Topdanmarks regulatoriske ror er klar til sin pension. Du kan se frem til at blive del af et stærkt fagligt miljø med stort samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og vores kolleger. Fleksibilitet er en naturlov i vores hybride setup, hvor du både kan få rigtig god worklife balance med plads til fritidsinteresser og familieliv og få flere opgaver, hvis du er mere motiveret for det.

Koncernens vogter og primære specialist på lov om finansiel virksomhed

Helt grundlæggende handler dit job om at sikre, at Topdanmark overholder reglerne i lov om finansiel virksomhed. Du er på den vis tovholder og vogter af forsikringsselskabernes grundlov i Topdanmark sammenhæng. Samarbejdet med Finanstilsynet er helt afgørende, og for at lykkes skal du trives med at blive målt og vejet i bl.a. de faste tilsyn. Fundamentet for det er dit gode samarbejde med forretningen og compliance, hvor du med din forretningsforståelse og din pragmatiske tilgang formår at skabe holdbare løsninger.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Drive dialogen med Finanstilsynet og herunder være tovholder på tilsyn
  • Være forretningens juridiske rådgiver ift. lov om finansiel virksomhed og Solvens II-reglerne, herunder særligt solvenskrav
  • Udarbejde og opdatere politikker samt sikre, at de er implementeret i organisationen
  • Bidrage som juridisk rådgiver ift. selskabets finansiering
  • Bidrage til udvikling af opdateret hvidvaskorganisation efter frasalg af vores tidligere pensionsselskab
  • Bidrage til at skabe de rette rammer for ESG og bæredygtighed, der er i kraftig vækst

Hands-on erfaring inden for lov om finansiel virksomhed og kapitalkrav

Som koncernens primære juridiske vogter på området skal du selvstændigt kunne føre dine opgaver helt til dørs med forståelse for, at du er garant for den stabile drift. Da dine resultater skabes via dialog og samarbejde, skal du møde dine omgivelser med en åben og løsningsorienteret tilgang. Det gælder uanset, om du er på direktionsgangen eller taler med yngste medarbejder i en afdeling ude i forretningen. Herunder skal du kunne formidle dit komplekse stof på en måde, der giver mening for ikke jurister. Derudover rummer dit CV:

  • Uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Nogle års erfaring, hvor du har arbejdet hands-on med lov om finansiel virksomhed og kapitalkrav
  • Kendskab til Solvens ll og generel forståelse for økonomi i forsikringsselskabssammenhæng

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi har hybrid arbejdsplads med maksimal fleksibilitet. Her bliver dine nærmeste kolleger de to andre advokater og vores sekretariatsmedarbejder i Corporate Law-teamet. Vi regner så med, at du også har lyst til at sparre, dele viden og generelt bidrage til den gode stemning i hele Koncernsekretariatet, hvor vi er godt 20 gode kolleger fordelt på 5 juridiske teams.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 18. april 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte juridisk direktør, Anne Christina Skjønnemand på 2636 7066.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Vi søger lige nu fuldmægtige med opstart den 1. marts 2025 Vi søger dig, der ikke blot har styr på juraen, men også forstår at se sagerne i et større perspektiv. Du bliver en del af et ene..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6