Løsningsorienteret jurist til implementering af loven om forbud mod visse donationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Kontoret for Landedokumentation i Udlændingestyrelsen søger dig, der har mod på at kaste dig ud i opgaver relateret til sanktionsregimer, pengestrømme og dataindhentning, og som kan hjælpe os med at bringe juraen i spil og sikre, at juraen er i orden i vores implementering af lovgivning og vores øvrige arbejde.

Lidt om alt det vi tilbyder
Kontoret for Landedokumentation er et videnskontor, der arbejder bredt med at tilvejebringe informationer til brug for oplysning af sager i Udlændingestyrelsen og bredt i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Kontoret består af to overordnede enheder, COI (Country of Origin Information) og OSINT (Open Source Intelligence).

Du kommer til at arbejde i OSINT-enheden og bl.a. være med til at implementere loven om forbud mod donationer fra visse fysiske og juridiske personer (Forbudslisten), som blev vedtaget af Folketinget i marts 2021.

OSINT-enheden varetager allerede i dag bl.a. opgaver vedrørende visitering af religiøse forkyndere, med henblik på eventuel optagelse på den nationale sanktionsliste over udenlandske religiøse forkyndere, samt screening af forkyndere, som i øvrigt søger om ophold i Danmark. Din rolle i OSINT bliver derfor hovedsageligt at hjælpe til med juridisk bistand i forbindelse med selektering og prioritering af emner til Forbudslisten og den Nationale Sanktionsliste, herunder at vurdere tilvejebragt materiale, kriterier og indstillinger til optagelse. Du vil i denne forbindelse få et tæt samarbejde med Udlændinge- og Integrationsministeriets departement og forskellige eksterne samarbejdspartnere som Udenrigsministeriet, Skattestyrelsen, Politiet, etc.

Ud over opgaver knyttet til Forbudslisten kommer du også til at bistå i forhold til at håndtere bredere juridiske problemstillinger inden for kontorets samlede portefølje, herunder i forhold til de juridiske rammer for metoder til indhentning af oplysninger.

Du får en arbejdsdag, der både kan være travl og uforudsigelig, men også spændende. Vores opgaver spænder bredt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver.

Kontoret for Landedokumentation er placeret i Center Sandholm i Birkerød, og du kan forvente engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver, sproglige kompetencer og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet jurist og gerne med erfaring fra en politisk styret organisationen og sanktionsregimer.

Vi forventer, at du:

  • har stærke juridiske og analytiske kompetencer, som du evner at sætte ind i en kontekst
  • er indstillet på at finde løsninger, der på én gang tager højde for juridiske, tekniske og politiske udfordringer
  • bevarer overblikket, skaber resultater og trives, selvom det går hurtigt og arbejdsdagen kan være uforudsigelig
  • formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt på minimum dansk og engelsk
  • har internationalt udsyn

Det er samtidig en fordel, hvis du:

  • har kendskab til eller erfaring med håndtering af juridiske spørgsmål vedrørende sanktioner, efterretningsarbejde eller indsigt i pengestrømme og finansielle transaktioner
  • har erfaring med hjemmelsmæssige spørgsmål relateret til dataindhentning, -behandling og -beskyttelse
  • har god erfaring med forvaltnings- og offentlighedsloven
  • har kendskab til grundlæggende menneske- og frihedsrettigheder og international folkeret


Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge-og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der kan både være tale om ansættelse som fuldmægtig eller konsulent afhængigt af dine kompetencer og erfaring.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Thomas Ramsgaard på telefonnummer 23 72 47 11 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis, mv. senest fredag den 13. august 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Birkerød
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i Humlebæk

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Jurist
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Jurist i Humlebæk

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Jurist
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Frederiksværk

    Har du lyst til at lære om energiområdet? Vil du prøve kræfter med forvaltningsretten i praksis? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - [xxxxx]
    • Jurist
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Jurist i Hillerød

    Kan du sætte retningen og niveauet? I HR Legal er vi lige nu på udkig efter en yderligere kollega med flair for personalejura. Vi er en del af HR Operations, hvor vi er 13 medarbejdere med varier..
    • Jurist
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0