Nysgerrig, idérig og fremsynet jurist, der brænder for sundheds- og tobaksområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du bruge din viden og dine kompetencer til at gøre Danmark mere tryg for forbrugere og virksomheder både nu og i fremtiden?

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne myndighed, der hver dag arbejder for at fremme sikkerheden og skabe gode vilkår for erhvervslivet. Vi arbejder både med teknisk sikkerhed og kontrollerer regelefterlevelsen på områder så forskellige som legetøj, tobak, lattergas, huseftersyn og maskiner, ligesom vi understøtter en bæredygtig fremtid med ny, grøn produktlovgivning.
Vi er i en rivende udvikling og får løbende nye opgaver.
Derfor har vi fået mulighed for at opnormere vores afdeling.
Lige nu leder vi efter netop dig, der har lyst til at deltage i styrelsens vigtige arbejde på sundheds- og tobaksområdet.

Lidt om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen Jura, som tæller 27 søde, sjove og dygtige kollegaer og bliver ledet af kontorchef Stine Pedersen.
I Jura er fagligheden i højsædet, og der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, da vi sparrer med hinanden om både store og små problemstillinger. Vi stræber efter at lave de opgaver, som vi hver især synes er interessante, og der er rig mulighed for læring og personlig udvikling med afdelingens mange varierede områder og opgavetyper.
Vi har fokus på trivsel og de gode arbejdsforhold, ligesom vi har en høj grad af fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejde. Humøret er højt og vi lægger vægt på, at vi sammen skaber en god arbejdsplads.
Vi har et tæt samarbejde med styrelsens faglige afdelinger, men vi lægger samtidig vægt på at være én juridisk afdeling, der sparrer og hjælper hinanden på tværs.
Erfaringen i afdelingen er blandet, hvor nogle er startet direkte efter studiet og andre har mange års erfaring fra myndigheder eller virksomheder. Fælles er dog, at alle er klar til at hjælpe dig godt i gang med dit nye job.

Opgaverne
Vi arbejder i selvstyrende teams, som er ansvarlige for egne opgaver men som også er indstillede på at hjælpe hinanden på tværs af fagområder.
Vi hjælper vores tekniske kolleger i styrelsen med juridisk vejledning. Det er de tekniske sagsbehandlere, der sagsbehandler de fleste af styrelsens sager, mens juristerne understøtter med den juridiske viden.
Vores fagområder dækker bl.a.:

  • sikkerhed for gas, gasinstallationer og gasanlæg
  • el, elinstallationer og elektriske anlæg
  • produktlovgivning, der omfatter alt fra store maskiner, til sutter og fyrværkeri
  • sundhedsområdet der bla. omhandler e-cigaretter, tobak og tatovering
  • og meget, meget mere

Vi forventer ikke, at du har kendskab til vores fagområder, når du starter, når blot du er nysgerrig og initiativrig.
Vi har gode sparringsmuligheder med hinanden og med vores kollegaer i huset omkring de tekniske forhold på vores områder.
Derudover udarbejder vi love og bekendtgørelser på styrelsens egne fagområder. Vi har, især på sundhedsområdet, tæt samarbejde med andre ministerier og styrelser og vi inddrager altid vores interessenter på de forskellige fagområder. Derfor skal du være indstillet på også at have en udadvendt og serviceminded rolle over for vores samarbejdspartnere.
Afdelingen understøtter også departementet i Erhvervsministeriet med jura. Dette samarbejdet kan bære præg af opgaver med korte tidsfrister.
Styrelsen er på de fleste fagområder involveret i det internationale arbejde med markedsovervågning. Det arbejde involverer også juristerne, så har du et svagt punkt for EU-retten, er det en stor styrke for os.

Styrelsens jurister deltager i tværgående projekter. Har du erfaring med projektledelse eller projektdeltagelse vil det derfor også kunne bringes i spil hos os.
Fælles for alle typer af opgaver er, at vi alle hjælper hinanden, og vi er én samlet juridisk afdeling.

Vi leder efter dig, der:

  • Er holdspiller. Du er struktureret, nysgerrig og opsøgende. Du stiller dig til rådighed for dine kollegaer og bringer din viden i spil i tværfaglige samarbejder. Samtidig tager du ansvar for dine egne opgaver og leverer på et højt fagligt niveau til tiden.
  • Forstår, at god service er kimen til et godt samarbejde. Du lytter og spørger nysgerrigt ind, når kolleger med andre fagligheder end din egen har brug for sparring. Du stræber efter det gode samarbejde med fælles løsninger, men tør stå fast og sige fra, hvis det er nødvendigt. Din juridiske support bidrager til, at Sikkerhedsstyrelsen som helhed kommer i mål med opgaverne.
  • Kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du trives i krydsfeltet mellem teknik, politik og jura. Du møder dine kollegaer med en grundholdning om, at vi bliver bedre gennem sparring og videndeling – også når det bliver udfordrende.
  • Kommunikerer klart og tydeligt. Regler og praksis skal formidles forståeligt til andre fagligheder, og det gør du ubesværet og med stor tålmodighed.
  • Tænker i digitale løsninger. Du er med på styrelsens ambition om at være en moderne og digital myndighed, som virksomheder og forbrugere ser som en medspiller for en tryg hverdag.
  • Trives i et politisk miljø. Du ved, hvad det betyder, når vi siger, at du skal have ’myndighedsforståelse’. Der følger et særligt forvaltningsmæssigt ansvar med at arbejde i en styrelse, og det tager du på dig. Vi arbejder med komplekse sager, der kan have stor betydning for fx virksomheder.

Du kan se mere om, hvordan det er at arbejde i vores afdeling på vores hjemmeside: https://www.sik.dk/om-os/job-og-karriere-0/jurister-sikkerehdsstyrelsen

For at søge stillingen skal du være cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende.
Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet eller erfaren.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest den 6. august 2023.
Vi forventer at holde samtaler d. 9. og 10. august 2023.

Du ansættes på fuld tid efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til kontorchef Stine Pedersen, tlf. 25 10 39 66 eller din kommende kollega jurist Stephanie Ullum Reby, tlf. 29 69 27 58.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Mie-Pil Simmelsgaard-Madsen 91 33 70 45.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Esbjerg
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Kolding

    Er du også blandt de bedste i branchen? Og har du lyst til at arbejde på et moderne advokatkontor centralt beliggende i Kolding? Så har vi jobbet til dig … Fra skilsmisser og samværssager til tes..
    • Jurist
    • Kolding
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    En af vores jurister har fået andet arbejde, og derfor har vi brug for en ny juridisk medarbejder. Har du lyst til at være .
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1