Stud.jur. eller stud.merc.jur. til leverandørkontrakter i Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Stud.jur. eller stud.merc.jur. til leverandørkontrakter i Indkøb


Er du stud.jur. eller stud.merc.jur, og kunne du tænke dig et studierelevant fritidsjob? Så giv dit studie et energitilskud og bliv studentermedhjælper og vær med til at arbejde med leverandørkontrakter i en stor og spændende organisation som arbejder med formålet ”Grøn energi for en bedre verden”.

Som studentermedhjælper hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Du får dermed også chancen for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave, der samtidig giver dig indblik i store, komplekse og banebrydende projekter.

Fleksibilitet står højt på dagsordenen i Energinet, og du får derfor tilbudt udstyr til hjemmearbejdsplads, så du også har mulighed for at arbejde hjemme. Vi prioriterer at mødes på hovedkontoret i Erritsø to dage om ugen, og her kan dine kollegaer fortælle om de eksisterende kørselsordninger fra både Aarhus og Odense.

Kontraktjuridiske opgaver

Du vil blive ansat iafdelingen Kontraktjura og Analyse, hvor du får opgaver, der matcher og udvikler dine faglige kvalifikationer og kompetencer.

Dine konkrete opgaver vil blandt andet være:

  • Udarbejde kontraktdokumenter baseret på vores standarder
  • Bistå kontraktjuristerne med og deltage i forhandlinger, herunder sikre at den endelige kontrakt afspejler forhandlingsresultatet
  • Opdatere juridiske kontraktstandarder
  • Udarbejde interne notater (fx om fortolkning af kontrakten, retspraksis og lignende)
  • Deltage i den juridiske opfølgning, når kontrakten er underskrevet
  • Andet forefaldende juridisk arbejde

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være 15 timer om ugen, hvilket kan variere som følge af travle perioder, ligesom vi naturligvis respekterer, at du kan have brug for at arbejde mindre i eksamensperioder.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Samtidig er du fagligt velfunderet, engageret og god til at samarbejde. Som studentermedhjælper i Kontraktjura og Analyse kan du bringe dine juridiske og analytiske kompetencer indenfor kontraktretten i spil i vores drifts- og projektanskaffelser. Vi forventer, at du er struktureret, har tillid til egne kompetencer og er proaktiv i dit arbejde.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, karakterudskrift og andre relevante bilag via linket, så vi har den senest 10. august 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Line Kastorp Jakobsen på [email protected] eller telefon 30 11 30 60 eller gruppeleder Emine Kayan på [email protected] eller telefon 29 49 42 60. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1600 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1