Jurist med interesse for forvaltnings- og energiret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Ønsker du indblik i reglerne for tilslutning af vindmøller til elnettet – både møller på land og på energiøer? Er du nysgerrig på de juridiske problemstillinger omkring solceller? Og kunne du tænke dig at komme rundt i forvaltningsrettens krinkelkroge? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe med besvarelsen af spørgsmål som disse:

  • Hvordan skriver jeg en god begrundelse for en afgørelse med vurdering af både juridiske, økonomiske og tekniske forhold?
  • Hvordan vurderer jeg, om et bekendtgørelsesudkast om interne elektricitetsforbindelser er i overensstemmelse med elmarkedsdirektivet?
  • Hvor går skillelinjen mellem blot at vejlede en borger, der henvender sig om høje priser fra et gasdistributionsselskab, og til at rejse en tilsynssag over for selskabet?
  • Hvordan og ud fra hvilke principper prioriterer vi mellem sager, vi vil føre tilsyn i?

Vi tilbyder dig en plads i et velfungerende team, hvor vi søger en jurist. Opgaverne vedrører de juridiske aspekter ved brug af og tilslutning til vores el- og gasnet. I flere af opgaverne er der en international vinkel – både i nordisk regi og i EU-sammenhæng. Opgaver og ansvar tilpasses din profil og bliver løbende tilpasset dine kompetencer, behov og ambitioner. Du vil samarbejde med kolleger fra andre faggrupper, bl.a. med økonomisk og naturvidenskabelig baggrund. Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du starter med at blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Som jurist i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få en rigtig god start på din karriere, eller du kan specialisere dig yderligere og trække på din hidtidige praktiske erfaring. Du får muligheden for at opbygge eller forbedre dine kompetencer som sagsbehandler og blive en yderst attraktiv specialist inden for energiregulering, med gode kompetencer inden for dansk og EU forvaltnings- og energiret. Din dagligdag er præget af tæt dialog med andre myndigheder, bl.a. Energistyrelsen, Forbrugerombudsmanden og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en baggrund som jurist, f.eks. cand.jur. eller cand.merc.jur. med stærke analytiske evner.
  • Kan lide at arbejde systematisk og struktureret.
  • Ønsker at arbejde sammen med andre faggrupper – bl.a. økonomer.
  • Besidder nysgerrighed og lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.
  • Har gode formidlingsevner, skriftligt og mundtligt.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og på at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for at arbejde op til en time under transport, samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 5. februar 2022.
Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4