Økonom til transfer pricing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Kunne du tænke dig at blive en del af en stærk og uafhængig tilsynsmyndighed? Er du nysgerrig på reguleringen af energisektoren og har lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed - Forsyningstilsynet.

Du skal hjælpe os med at besvare spørgsmålsom disse:


  • Hvordan tilskynder vi energisektorens monopoler til effektivitet?
  • Er de kollektive forsyningsselskabers aftaler markedsmæssige?
  • Diskriminerer de kollektive forsyningsselskaber?

Vi tilbyder dig en plads i et team, som fører tilsyn med de naturlige monopoler på el- og gasmarkedet - dvs. de virksomheder, som ejer og driver el- og gasnettet i Danmark. Vi skal sikre, at selskaberne indgår aftaler på markedsvilkår i overensstemmelse med forsyningslovene. Det gør vi blandt andet med udgangspunkt i OECD´s Transfer Pricing Guidelines og Skatteforvaltningens vejledning for koncerninterne transaktioner. Vi undersøger også, om selskaberne lever op til kravene for governance og tiltag mod diskriminerende adfærd på forsyningsområdet.

Du vil bl.a. være med til:


  • Planlægning og gennemførelse af tilsynsopgaver om markedsmæssighed
  • Indhentelse og vurdering af regnskabsmateriale til brug for afgørelser i sagerne
  • Sagsbehandling og udarbejdelse af afgørelser
  • Møder med virksomheder og interessenter
  • Udarbejdelse af input til relevant lovgivning og Forsyningstilsynets vejledninger.

Vi forestiller os, at du

  • Har en baggrund som økonom eller revisor, f. eks, cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon./cand. polit.
  • Har regnskabsmæssig forståelse
  • Har lyst til at sætte dig ind i principper og metoder i OECD’s Transfer Pricing Guidelines
  • Kan arbejde systematisk og struktureret
  • Er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.

Opgaver og ansvar tilpasses din profil, og vi garanterer faglig sparring og gode udviklingsmuligheder. Du får en bred kontaktflade internt i Forsyningstilsynet og eksternt med aktører på energiområdet, herunder andre myndigheder, brancheorganisationer og selskaber. Det er derfor vigtigt, at du kan formidle resultater klart, og kan indgå i en konstruktiv dialog med vores interessenter.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde


I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og medarbejderindflydelse. Vi har fokus på høj arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser samt evt. kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og bygge videre på din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler centralt i Frederiksværk i det smukke Halsnæs. Vi ligger tæt på skov og sø, hvor der er gode muligheder for en walk-and-talk eller en løbetur, og vi har træningsrum samt en dejlig have med WI-FI. Der kører dagligt en direkte medarbejderbus fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads og retur til Nørrebro St.

Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som giver mulighed for en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi er en familievenlig arbejdsplads og tilbyder fleksibilitet bl.a. med mulighed for at arbejde op til en time under transport samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?


Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne Kontorchef Jon Trap Jespersen på telefon 29 48 81 03 eller Teamleder Lene Holten Petersen på telefon 41 71 43 20.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Løn- og ansættelsesvilkår


Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til den enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller konsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksværk

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Er du en erfaren økonomimedarbejder? Har du lyst til at arbejde med et bredt spektrum af opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen? Vil du være en del af en moderne og attr..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du lyst til at blive klogere på reguleringen af fjernvarmesektoren og energimarkederne? Bliver du motiveret af at gå i dybden med økonomiske og regnskabsmæssige problemstillinger? Trives du med..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 3
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9