Jurastuderende til varmeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksværk

Er du jurastuderende, og har du interesse for offentlig ret og lyst til at lære noget om energiret? Kunne du tænke dig at arbejde med juridiske opgaver, hvor du får mulighed for at anvende dine teoretiske kundskaber i praksis? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Studentermedhjælper til fjernvarmeområdet

Med et studiejob hos Forsyningstilsynet kommer du tæt på en sektor, som spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling og du får indsigt i reguleringen af varmeområdet. Du vil møde et utal af juridiske problemstillinger, som vil styrke dig – både til studiet og til et senere arbejdsliv.

Dine arbejdsopgaver, der vil være af understøttende karakter, kan bl.a. være

  • Bistand i forbindelse med aktindsigtsanmodninger
  • Bistand til teamets jurister med udarbejdelse af notater til afklaring af diverse juridiske spørgsmål
  • Bidrag til løsning af juridiske problemstillinger, der knytter sig til sagsbehandling – navnlig inden for forvaltningsret og varmeforsyningsloven
  • Litteratur- og praksissøgninger
  • Udarbejdelse af materialesamlinger
  • Forslag til skabeloner.

Vi forestiller os, at du er stud.jur, stud.merc.jur eller lignende med interesse for det offentligretlige område og forvaltningsretten. Du kan både være i starten af eller længere i dit studie, dog gerne med to års studietid tilbage.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er god til at organisere din tid og prioritere dine opgaver
  • Evner at sætte fokus på det væsentlige i en sag og formulere dig præcist
  • Er selvstændig
  • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Er interesseret i at arbejde i et fagligt udfordrende miljø
  • Er nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.

Som student i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du kan få indsigt i den økonomiske regulering af varmeområdet, og hvilke regler naturlige monopoler er underlagt. Du kan være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi. Herudover vil du få konkret erfaring med jura i samspil med økonomi.

Du vil blive oplært i dine arbejdsopgaver af en erfaren kollega, som du vil få et tæt samarbejde og sparring med. Du vil få opgaver, der udvikler dig og giver et indblik i en offentlig tilsynsmyndigheds arbejde.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for at arbejde op til en time under transport, samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 15. marts 2023.

Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, efter aftale.

Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomst for HK'er i staten. Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen, men kan tilrettelægges fleksibelt f.eks. i forbindelse med eksaminer og i forhold til dit skema."

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Frederiksværk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. maj 2024 2
18. maj 2024 4
17. maj 2024 2
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 2
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 2
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 2
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4