Juridisk konsulent til International Social Sikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Kan du overskue det komplekse og manøvrere i et spændingsfelt?
Som juridisk konsulent i International Social Sikring er du sparringspartner for sektionschefen og vores anden jurist, når du formidler relevant lovstof og løsninger/afgørelser ift. komplekse ansøgninger. Du behandler komplekse ansøgninger om social sikring for ansatte, der arbejder uden for Danmark. I den forbindelse får du mulighed for at arbejde med kundeservice og sagsbehandling.

Du kommer til at have opgaveansvaret, når du beskæftiger dig med de største danske virksomheder med væsentlig aktivitet i EU. Virksomhederne er således meget optagede af social sikring i relation til deres medarbejdere samt virksomhedens forretningsgrundlag – og det er i det spændingsfelt, at du med et pragmatisk mindset får enderne til at mødes.

Konkret bliver dine arbejdsopgaver bl.a. at:

  • kommunikere med udenlandske myndigheder om konkrete sager
  • udarbejde vejledninger om reglerne efter EU-forordninger og aftaler om social sikring
  • bistå med faglig kompetence med hensyn til regler og praksis vedrørende Danmarks aftaler om social sikring med en eller flere stater og yde bistand til Beskæftigelsesministeriet ved indgåelse af nye aftaler om social sikring; herunder indgåelse af administrative aftaler og udarbejdelse af blanketter dertil
  • videreudvikle forretningsområdet sammen med sektionschefen og vores anden jurist samt tage ansvar for udvikling af sektionen og den enkelte medarbejder
  • yde god og præcis vejledning til borgere og virksomheder både telefonisk og skriftligt
  • indgå i den daglige drift med forskellige faglige opgaver.

Er du opsøgende og god til at skabe overblik?
Der kan være flere indgange til rollen som vores nye kollega, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for det juridiske område som fx cand.jur. eller cand.merc.jur. Måske har du erfaring med sagsbehandling evt. fra en myndighedsrolle – men det kan også være, at du er nyuddannet.

Det vigtigste er, at du er opsøgende, vedholdende, argumenterende og i stand til at træffe beslutninger. Du er en god sparringspartner for dine kolleger og din leder. Du søger indsigt og forståelse og deler ud af din viden, så du motiverer dine kolleger.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

International Social Sikring handler grundlæggende om, hvilket land man som borger og arbejdstager er berettiget til at få sociale ydelser fra. I International Social Sikring består opgaverne derfor primært i at træffe afgørelser om, hvor borgere er socialt sikret, når de arbejder på tværs af grænserne.

Du bliver en del af en stor organisation, som hele tiden forandrer og fornyer sig. Du vil desuden indgå i et velfungerende og ambitiøst team, hvor vi lægger vægt på viljen til at lykkes via videndeling og læring.

Som jurist i ATP bliver du desuden en del af et fantastisk fællesskab af mere end 300 jurister på tværs af forskellige afdelinger og adresser i Allerød, Frederikshavn, Haderslev, Hillerød, Holstebro, Vordingborg og Aarhus.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde som jurist i ATP her: https://www.ATP.dk/karriere/jurist-i-ATP

Hos os er der plads til, at du både kan give den en skalle i travle perioder og afspadsere i andre. Og så tilbyder vi 18% i arbejdsgiverbetalt pension, sundhedsforsikring, mulighed for tilkøb af ekstra feriefridage og en plads i et stærkt fagligt netværk på tværs af ATP.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag den 28. januar. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Beiter Sebelin på tlf. 4147 3139 eller på mail [email protected].

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Haderslev
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1