Erfaren fuldmægtig eller advokat til IP & Life Science

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er IP og Life Science et fagområde du brænder for, er du en erfaren fuldmægtig eller advokat, og vil du være en del af en af Danmarks bedste og mest ambitiøse afdelinger inden for IP & Life Science?Om jobbet
Accuras afdeling for IP & Life Science rådgiver om beskyttelse, håndhævelse og kommerciel udnyttelse af alle former for immaterielle rettigheder. Vores rådgivning omfatter blandt andet konflikt- og retssagsbehandling. Derudover bistår vi med den strategiske og praktiske håndtering af håndhævelsen og opretholdelsen af allerede erhvervede rettigheder og leverer det afgørende aftalegrundlag for fx overdragelse eller udnyttelse af rettighedsporteføljer og produkter, som er genstand for immaterialretlig beskyttelse. Vi håndterer endvidere IP i mange af landets mest komplekse virksomhedstransaktioner.Rådgivning af Life Science-industrierne, som bl.a. tæller internationale lægemiddel- og biotekvirksomheder samt fødevare- og kosttilskudsvirksomheder, er også en del af hverdagen.Accuras bistand til Life Science-industrierne omfatter foruden de immaterialretlige aspekter også den særlovgivning, der regulerer Life Science-virksomheders adgang til og ageren på markedet, herunder bl.a. reglerne for reklame for lægemidler, medicinsk udstyr og fødevarer samt regulering af forskning og udvikling, distribution, sikkerhed m.v. Også dette arbejde indbefatter retssager, transaktioner og kontrakter.Du bliver en del af en afdeling på 15 medarbejder, som alle har det største dedikation i arbejdet indenfor disse retsområder. Som medarbejder i IP & Life Science får du rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af de største og mest spændende sager inden for IP og Life Science.Vi forventer, at du er analytisk skarp, god til at rådgive om komplicerede erhvervsjuridiske spørgsmål i et klart sprog, og at du har sans for kundernes behov. Du har endvidere allerede en vis erfaring med IP og interesse for Life Science-industrierne.Mange af dine opgaver vil involvere flere afdelinger i huset og foregå på tværs af landegrænser – derfor kommer du til at arbejde team-orienteret og meget på engelsk. Du vil tillige konstant blive udfordret af vores kunders varierende problemstillinger, hvilket giver en meget alsidig og indholdsrig hverdag.Hvad tilbyder vi?
Du får godt 500 dygtige kolleger i Danmark og udlandet, og for os er det sociale og en flad struktur en vital del af en travl hverdag.Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt, bl.a. via Accura Academy, som er et af branchens mest ambitiøse programmer for efteruddannelse.Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling. Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at tilmelde dig fitnessaftaler, massageordning mm. Derudover har vi en fantastisk personalerestaurant, topmoderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.Du kan læse mere om os på Accura.dkOm dig:
  • Du har erfaring og interesse inden for IP og/eller Life Science-jura.
  • Du har interesse for de branchespecifikke regler som lægemiddelindustrien og relaterede brancher er underlagt.
  • Du mestrer engelsk på højt niveau i skrift og tale.
  • Du er grundig, præcis og har en høj grad af faglig stolthed.
  • Du er imødekommende, afbalanceret og robust med et højt drive.
  • Du udviser selvstændighed men forstår også at sparre med dine kolleger og arbejde i teams.
  • Du har eminente analytiske evner, en struk­tureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og du har erfaring med at omsætte kompliceret stof til god konkret rådgivning og intelligente løsninger.
  • Hvad gør du nu?
    Send en motiveret ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit cv, eksamensbevis og karakterblad. Vi afholder samtaler fra midt august og løbende. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til partner Morten Bruus, leder af afdelingen for IP & Life Science, på tlf: 3945 2800, eller HR business partner Birgitte Feldtskov på tlf: 3945 0159.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Jurist
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Jurist i Herlev

      Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
      • Jurist
      • Herlev
      Få mere info
    • Jurist i Hvidovre

      Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
      • Jurist
      • Hvidovre
      Få mere info
    • Jurist i Herlev

      Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
      • Jurist
      • Herlev
      Få mere info
    • Jurist (studiejob) i København

      StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
      • Jurist
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte jurister over tid

    Dato Alle jobs som jurister
    14. maj 2024 3
    13. maj 2024 3
    12. maj 2024 2
    11. maj 2024 2
    10. maj 2024 2
    9. maj 2024 2
    8. maj 2024 2
    7. maj 2024 2
    6. maj 2024 2
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 2
    16. april 2024 2
    15. april 2024 3
    14. april 2024 3