Jurist i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Herning

Hos os får du mulighed for at arbejde med spændende opgaver i et miljø, hvor faglighed og et stærkt kollegialt sammenhold går hånd i hånd! Stillingen er på 15 timer om ugen.

Fokus på samarbejde og godt arbejdsmiljø


Vi er i dag fem konsulenter, som dækker hele det personalejuridiske og personaleadministrative felt. Vi er et team, der vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, ligesom det er vigtigt for os, at der er god plads til både faglig og personlig udvikling, og at vi har et godt samarbejde og arbejdsmiljø. Vi er på udkig efter en studentermedhjælper, der har lyst til at indgå i teamet og understøtte de personalejuridiske konsulenter i deres opgaveløsning. Opgaverne udvikler sig hele tiden, og nye opgaver kommer løbende til. Din opgaveportefølje vil altså udvikle sig – og du vil få rig mulighed for at opbygge erfaring indenfor mange spændende områder.

Stor variation i opgaverne


I HR Jura har vi en stor variation i opgaverne, og vi søger en studentermedhjælper, som dels har lyst til at få ansvar for egne opgaver, og dels har lyst til at bistå de personalejuridiske konsulenter i deres opgaveløsning.

Du vil blandt andet blive involveret i
  • Forberedende arbejde til de personalejuridiske konsulenter inden for det personalejuridiske og personaleadministrative område, som de skal bruge i deres konsulentfunktion for ledere på alle niveauer i Herning Kommune. Det kan f.eks. være ved at søge relevant viden i en konkret personalejuridisk sag, udarbejde forslag til påtænkte afgørelser eller udarbejde notater om mere tværgående personalejuridiske forhold.
  • Fortolkning af love, overenskomster og aftaler.
  • Ad hoc-opgaver, som er en del af HR’s dagligdag, også de mere rutineprægede, det kan f.eks. være sagsbehandling af straffeattester med tilførsel samt aktindsigtsanmodninger, og sagsbehandling af de faglige organisationers anmeldelse af tillidsrepræsentanter.

Hos os får du


  • Et studierelevant job med fleksible arbejdstider, som tilpasses dit studie, herunder mulighed for fri i eksamensperioder
  • En spændende og varieret arbejdsplads med masser af medansvar og praktisk erfaring
  • Samarbejde med mange forskellige aktører
  • Arbejdsplads og PC stillet til rådighed
  • En uformel og humoristisk omgangstone


… og ikke mindst en flok dygtige og engagerede kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig!

Din profil


Du er i gang med kandidatuddannelsen indenfor jura, og du brænder for at koble relevant erhvervserfaring på din uddannelse. Du kan bidrage ind i de beskrevne opgaver og motiveres af at skabe positive og udviklende samarbejder.

Hvem er vi?


Stillingen hører hjemme i HR Jura, som er den centrale enhed, hvor hele Herning Kommune med godt 8.500 medarbejdere i fire forvaltninger og Direktionens Stab henter vejledning, viden og sparring om alle emner inden for det personalejuridiske område, både generelt og i forhold til konkrete sager.

Vores personalejuridiske konsulenter hører organisatorisk hjemme i HR Jura med reference til afdelingsleder Inge Warming. HR Jura er en del af HR & Organisation.

I HR & Organisation bliver du en del af et velfungerende samarbejde mellem cirka 20 konsulenter. Sammen løser vi opgaver inden for personalejura, tilsyn, myndighedsudøvelse, rekruttering, ledelsesudvikling, arbejdsmiljø, MED, digitalisering og processer, medarbejder- og organisationsudvikling, GDPR og informationssikkerhed.

Det formelle


Stillingen er en deltidsstilling på 15 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive aftalt i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist


Fredag den 4. august 2023.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 10. august 2023.

Vi vil gerne byde vores nye kollega velkommen den 1. september 2023 eller snarest muligt derefter.

Ønsker du at høre mere


om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Inge Warming, telefon 24 79 08 73 / e-mail [email protected]

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1