Juridisk konsulent til Statens Finansielle Ordninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vil du være en del af et ekspertteam?
I Statens Finansielle Ordninger (SFO) søger vi lige nu en dygtig juridisk konsulent, der kan løse opgaver inden for tjenestemandspensionsområdet. En kollega, der kan sagsbehandle, vejlede kunder og myndigheder, foretage vurderinger og træffe afgørelser i forhold til tjenestemandspensioner, supplerende understøttelser og indekskontrakter.

Vi er på udkig efter dig, der vil være ekspert inden for fagområdet og faglig sparringspartner for ledelsen og teamet bestående af jurister, forretningskonsulenter og kunderådgivere. I ATP arbejder vi for at yde en god kundeoplevelse, som opleves enkel og effektiv, og her vil du være en nøglemedarbejder som jurist.

Er du typen, man kan spørge om lov?
Vi forestiller os, at du har en relevant juridisk uddannelse som fx cand.jur. eller cand. merc. jur. Du har kendskab til offentlig sagsbehandling og forvaltningsretlige principper. Det kan være en fordel, at du har erfaring fra anden offentlig ansættelse, men det er ikke et krav.

Du motiveres af at arbejde med komplekse sager og har lyst til at lære et nyt og spændende område at kende. Derudover besidder du et højt fagligt niveau, som du bringer i spil, når du varetager sagsbehandling og videndeler.

På det personlige plan er du løsningsorienteret, god til at træffe beslutninger og god til at samarbejde i et team med forskellige samarbejdspartnere på tværs af organisationen. Du formår at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver i en hverdag, hvor tingene sommetider går hurtigt.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Som jurist i ATP bliver du en del af et fantastisk fællesskab af mere end 300 jurister på tværs af forskellige afdelinger og adresser i Aarhus, Allerød, Frederikshavn, Haderslev, Hillerød, Holstebro og Vordingborg.

Som vores nye kollega i Holstebro bliver du en del af et lille juristteam i en sektion med 36 kolleger, forretningskonsulenter og kunderådgivere, der løfter i flok og har et tæt samarbejde på tværs af arbejdsområder, stillinger og uddannelser.

Du får en dagligdag i moderne kontorfaciliteter og blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være hyggeligt at gå på arbejde.

Hos os er der plads til, at du både kan give den en skalle i travle perioder og afspadsere i andre. Og så tilbyder vi 18% i arbejdsgiverbetalt pension, sundhedsforsikring, mulighed for tilkøb af ekstra feriefridage og en plads i et stærkt fagligt netværk på tværs af ATP.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde som jurist i ATP her: https://www.ATP.dk/karriere/jurist-i-ATP

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag den 25. februar.

Vi behandler henvendelser løbende og indkalder til samtaler derefter. Vi håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Lene Noermark på tlf. 22 55 07 27 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Holstebro
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2