Juridisk Manager til Den Sociale Retshjælps Fond (DSRF)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

I en juridisk stilling hos DSRF vil du beskæftige dig med forskellige arbejdsopgaver herunder juridisk rådgivning inden for juridiske områder som straffe-, udlændinge-, forvaltnings-, leje- og socialret samt sagsbehandling på trin 1 og lettere trin 2, og hvor muligt på trin 3 til borgere under indtægtsgrænsen for fri proces og socialt udsatte borgere. Herudover vil du blive mødt med forskellige ledelsesmæssige funktioner, der kræver en selvstændig stillingtagen, stort personligt ansvar og evnen til at have flere bolde i luften af gangen.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. indebære:Ansvarlig for et team af juridiske managere, der hovedsageligt består af frivillige studerende og praktikanterVaretagelse af klienters interesser i form af rådgivning og sagsbehandlingAnsvarsfuld uddelegering af arbejdsopgaverHåndtere og kvalitetssikre sagerOverblik og strukturering af det juridiske teamAd hoc-opgaver, herunder udarbejdelse af undervisningsmateriale til både internt og eksternt brug

Vi kan tilbyde digEn lønnet stilling på 16 timer pr. ugeErfaring med forskellige juridiske funktioner og problemstillingerEt professionelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljøEn stilling med mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencerEt solidt punkt på dit CV, med mulighed for at udvide dit professionelle netværk

Din profil Du er uddannet jurist eller advokatDu besidder stærke faglige kompetencer inden for bl.a. leje-, børne- og kommunalretDu er positiv, åben og fordomsfri i din tilgangDu er grundig, kvalitetsbevidst og saglig i dit arbejdeDu er engageret og ønsker at yde en indsats for at være med til at løfte en samfundsopgaveDu er god til at formidle, både overfor borgere og kollegaer

Den Sociale Retshjælps Fond (DSRF) er en frivillig organisation, der siden 2007 har hjulpet landets udsatte borgere med juridiske- og gældsproblematikker. Formålet er at yde helhedsorienteret rådgivning til borgere under indtægtsgrænsen for fri proces.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Horsens
  • Torsdag den 10. juni 2021

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Århus

    I BDO søger vi studentermedhjælper til vores GDPR-team i Aarhus.Du vil have din dagligdag på vores kontor på Vestre Ringgade 28, hvor du vil indgå i afdelingen Risk Assurance i forretningsområd..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Randers C

    Et fiktivt eksempel på vores problemstillinger: To søskende har arvet en landbrugsejendom fra deres forældre. Da de ikke selv er interesserede i at drive landbrugsvirksomhed, beslutter de sig for a..
    • Jurist
    • Randers C
    Få mere info
  • Jurist i Højbjerg

    Vil du være med til at skabe fundamentet for finansiering af det danske velfærdssamfund? Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø, og trives du med arbejde, som kan indeholde komplekse juridi..
    • Jurist
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Århus

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4