Studentermedhjælper til analyse, politikudvikling og information om EU's forskningsprogram

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du studerende, og drømmer du om at arbejde med EU og styrke dansk forskning? Vil du bidrage til opgaveløsningen og udvikle dig i et spændende fagligt miljø med politisk fokus? Kontoret EU Forskning og Innovation i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger en dygtig og analytisk studentermedhjælper med interesse for EU og forskningspolitik. Stillingen er et barselsvikariat.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
I kontoret EU Forskning og Innovation er vores arbejdsopgaver primært centreret om forskningsområdet i EU-regi og forsknings og innovationsprogrammet Horizon Europe. Inden for disse områder varetager vi en bred vifte af opgaver i form af blandt andet bidrag til politikudvikling, styrkelse af dansk deltagelse i Horizon Europe, rådgivning og informationsaktiviteter målrettet danske ansøgere.

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af kontorets rådgivningsteam og kommer til at arbejde med opgaver knyttet til:

  • statistisk databearbejdning (primært i Excel) og analyser
  • administrative opgaver
  • vedligeholdelse og opdatering af interessentfora
  • udarbejdelse af informationsmateriale
  • administrative og praktiske opgaver i forbindelse med arrangementer og netværksmøder
  • ad hoc opgaver.

I kontoret arbejder vi sammen på kryds og tværs omkring de konkrete opgaver, og derfor vil du arbejde tæt sammen med en eller flere kollegaer.

Er du vores nye kollega?
Vi ser gerne, at du er i gang med en lang videregående uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige eller humanistiske område og har minimum to år tilbage af din uddannelse.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er interesseret i forskningspolitik og EU
  • er analytisk og har flair for systematisk indsamling og bearbejdning af data og viden, opsætning af figurer, tabeller mv.
  • er god til skriftlig kommunikation
  • har fremragende sproglige evner på både dansk og engelsk
  • har godt humør, engagement og gå-på-mod
  • arbejder struktureret og har blik for detaljen
  • er ansvarsfuld, imødekommende, serviceminded og pålidelig.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med statistik og Excel, og generelt har gode IT kompetencer

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. I kontoret er vi ca. 20 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses‐ og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO‐S Fællesoverenskomsten og HK‐overenskomsten. Tiltrædelse så hurtigt som muligt. Bemærk at stillingen er et barselsvikariat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder for rådgivning Tina Sander på telefon nummer 7231 8369 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen arbejder vi for at øge kvaliteten og relevansen af forskning, uddannelse og innovation og skabe et effektivt forsknings- og uddannelsessystem med et internationalt udsyn. Vi den faglige ekspertise, så Folketinget og regeringen altid baserer deres politiske beslutninger på den nyeste viden om uddannelse, forskning og innovation. Vi arbejder med videnopbygning, politikudvikling, implementering, drift samt formidling og rådgivning. Til dagligt udarbejder vi bl.a. politikoplæg, analyser og evalueringer, sekretariatsbetjener råd, fonde og nævn, udmønter uddannelses- og forskningsbevillinger og meget mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    En stilling som juridisk fuldmægtig i [xxxxx], Område Øst med tjenestested i Områdekontoret/ en af områdets institutioner er ledig til besættelse snarest muligt. Klientsagsbehandlin..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0