Vil du arbejde med lovgivning i hjertet af den grønne omstilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø i vores kontor med ti jurister? Vil du være med til at sikre en god balance mellem miljø-og erhvervshensyn i et krydsfelt mellem politik og jura? Så se her.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du vil indgå i et team af jurister og andre kollegaer med mange faglige baggrunde. Vi lægger stor vægt på at sikre et solidt, fagligt fællesskab blandt ministeriets jurister, bl.a. gennem tværgående jurapartnerskaber, vores eget lovskriver-akademi og faglige arrangementer.

Du vil bl.a. få til opgave at udvikle og skrive ny lovgivning, ofte helt fra bunden, over hele den brede vifte af faglige områder i kontoret, ligesom du vil få mulighed for at arbejde mere projektbaseret og med juridiske analyser og fortolkningsarbejde. Det kommende år vil du bl.a. få mulighed for at arbejde med nye EU-direktiver og med udmøntning af politiske aftaler vedrørende såvel miljø som klima gennem ny lovgivning på f.eks. husdyr- og industriområdet.

Du vil få mulighed for at arbejde med både national og international lovgivning tæt på ministeren og Folketinget og i et tæt samarbejde med andre ministerier, styrelser og interessenter. Du vil få en bred kontaktflade og mulighed for at afprøve dine kompetencer i mange sammenhænge.

Vi har et engageret, tværfagligt arbejdsmiljø. Det karakteriserer dine kommende kollegaer, at de motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo, på et højt fagligt niveau, og hvor resultaterne har betydning for samfundet. I kontoret får du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og vi lægger stor vægt på, at det er både lærerigt, spændende og sjovt at gå på arbejde. Vi er en moderne arbejdsplads, der prioriterer gode og fleksible arbejdsvilkår meget højt.

Vores forventninger til dig
Vi søger en jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.), som trives i et udviklende arbejdsmiljø med fokus på juridisk bistand, fortolkning og analyser. Vi forventer, at du kan sætte hak ved:

  • Stærke juridiske kompetencer og gerne kendskab til lovgivningsarbejde – eller lyst til at prøve kræfter med det.
  • God til at styre processer. Du er velstruktureret, bevarer overblikket i en omskiftelig arbejdsdag og har godt styr på dine opgaver og processer.
  • Stærke samarbejdsevner. Du er opsøgende og god til at inddrage og samarbejde med kollegaer, styrelser, ministerier og organisationer. Du synes, det er spændende at samarbejde med andre fagligheder for at finde juridiske løsninger på politiske problemstillinger.
  • God formidler. Du er god til at formidle komplekse juridiske problemstillinger og løsningsmodeller kort, klart og korrekt.
  • God kollega. Du vil gerne være med på holdet i et kontor med godt kollegaskab. Du har lyst og overskud til at hjælpe og give feedback og bidrager til godt humør i samarbejdet.

Hvem er vi?
I Miljøministeriets kontor for Bæredygtigt Miljø og Produktion arbejder vi med en bred vifte af opgaver, der skal sikre en grøn omstilling af danske virksomheders produktion – fra regulering af luft- og støj- og jordforurening, grøn transport, og husdyrregulering til bioøkonomi, afskovning, grøn eksport og VE-produktion.

En stor del af vores arbejde er at udvikle en moderne, opdateret lovgivning og regulering, der sikrer en god balance mellem miljø-og erhvervshensyn. Vi søger nu en dygtig jurist, der skal hjælpe os med at lave lovgivning inden for denne brede vifte af opgaver.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten). Du vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Du kommer til at arbejde i Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, København K.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat hurtigst muligt.

Kontakt os gerne
Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at ringe til kontorchef Nina Porst på tlf. 20 37 38 43.

Vil du tale med en kommende kollega og høre mere om vores kontor og om de konkrete opgaver, der venter på dig i den nye stilling, er du velkommen til at ringe til teamleder Peter Jørgensen på tlf. 40 85 94 89.

Du kan læse mere om Miljøministeriet og om en karriere som jurist i Miljøministeriets departement.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og relevant dokumentation (CV, uddannelsesbevis inkl. karakterer fra bachelor- og kandidatuddannelse og eventuelle referencer) senest mandag den
23. januar 2023
.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 26. januar 2023. Der vil forud for samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0