Er du vores nye Contract Manager til MitID?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du vores nye Contract Manager til MitID?


Som Contract Manager i e-nettet vil du blive tilknyttet teamet Sector Partnerships, som primært beskæftiger sig med én af Danmarks vigtigste IT-løsninger; MitID.
Det er e-nettet, som på vegne af Finans Danmark, varetager finanssektorens ansvar og interesser i driften af MitID.

MitID er udviklet i et partnerskab mellem den danske finansielle sektor og staten, og du vil derfor blive en del af et tværfagligt team på +30 kolleger bestående af dygtige medarbejdere fra begge sider i partnerskabet. Teamet har som helhed ansvaret for at understøtte den fortsatte drift og videreudvikling af MitID.

Din arbejdsuge deler du på to lokationer, hos e-nettet i Antonigade 2 og på Landgreven 4, hvor MitID forvaltningsteamet holder til. Det er også her Digitaliseringsstyrelsen er placeret.

Hvad skal du lave?

Som Contract Manager får du til opgave at sikre, at samarbejdet med leverandøren udspiller sig på grundlag af præcise og konsistente fortolkninger af MitID-kontrakten samt at både faste og løbende ydelser fra leverandøren leveres i overensstemmelse med det, som er aftalt. Over for leverandøren forestår du den løbende håndtering af uklar­heder, tvivlsspørgsmål og eventuelle uenigheder af kontraktuel og økonomisk karakterfor at sikre, at samarbejdet bliver så effektivt og værdiskabende som muligt.

Ud fra din viden om kontrakten, din indsigt i IT-, udbuds- og konkurrenceret samt compliance med standarder og lovgivning vil du rådgive og komme med konkrete løsningsforslag til, hvordan problemstillinger løses effektivt. Dette sker i samråd og med input fra dine øvrige kolleger. Du vil ligeledes have et kontinuerligt fokus på optimering af samarbejdsprocesser, såvel interne som eksterne.

Du skal løse følgende opgaver:

  • Vurdere om leverandørens leverancer og ydelser er i overensstemmelse med kontrakten
  • Deltage i kontraktuelle drøftelser med leverandøren og håndtere uklarheder eller uoverensstemmelser frem mod en afklaring
  • Følge op på, at leverandøren leverer i henhold til det aftalte med fokus på at sikre overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning som GDPR, eIDAS og Betalingsloven - og at aktuelle standarder overholdes
  • Rådgive og servicere partnerskabet, herunder styregrupper
  • Drive processer med at uddanne dine kollegaer i kontrakten og indsamle deres input til forbedringer heraf
  • Med udgangspunkt i kontraktens overordnede intentioner – forstå detaljen og finde praktiske løsninger
  • Udarbejde, vurdere og forhandle ændringer under kontrakten

Hvad forventer vi af dig?

  • Vi har store forventninger til dig, så vi forestiller os, at du:
  • Har solid erfaring med komplekse IT-kontrakter, enten som Contract Manager eller Sourcing/Procurement Manager
  • Er uddannet cand.merc.jur. eller tilsvarende
  • Er en dygtig analytiker, både mht. kontraktuelle, finansielle og taktiske forhold
  • Er effektiv og resultatorienteret
  • Er vedholdende og har høj integritet
  • Har solide samarbejdsevner, såvel internt som eksternt
  • Har evnen til at se og generere løsningsmuligheder i komplekse, modsætningsfyldte situationer

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi relationer og netværk mellem hinanden for at skabe de bedste samarbejdsvilkår, så vi kan imødekomme de forandringer samfundet og sektoren fordrer. Med vores team-tankegang benytter vi de nødvendige og forskellige kompetencer, vi hver især besidder, til at løse opgaverne.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, som sørger for mange gode arrangementer, og hver fredag samles vi om fx morgenmøder, morgenmad og fredagssamlinger.

Du bliver en kernespiller på et professionelt hold med stor spændvidde i kompetencer og personligheder, hvor vi alle bidrager til at sikre, at MitID som national identitetsløsning er up-to-date mht. såvel performance, sikkerhed og brugervenlighed.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, fordi det er med til at understøtte trivsel, motivation og arbejdsglæde. Derfor har du gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed, og derfor opfordrer vi dig til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

For at sikre en fair rekrutteringsproces skal du ikke inkludere et billede af dig selv eller oplyse din fødselsdato, når du ansøger.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Sector Partnerships Betina Bonnichsen på tlf.nr. 51569925 eller [email protected].

Ansøgningsfrist er den 19. december 2023. Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Tirsdag den 19. december 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Har du lyst til at hjælpe landets bilvirksomheder med branchejuridiske spørgsmål? Vil du være en del af et velfungerende team, hvor service overfor medlemmer og samarbejde med kolleger har højeste .
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0