Dygtig jurist med interesse for forbruger- og konkurrenceret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være på hold med europamestrene i digital infrastruktur, og er du på udkig efter et udfordrende job, hvor der samtidig er balance mellem arbejds- og privatliv? Så læs videre her.

Danmark er blandt de mest digitaliserede lande i EU. Juraen på teleområdet skal tage højde for nye tekniske løsninger, så Danmark fortsat er førende på det digitale område. Det har vi blandt andet haft glæde af i en tid med Covid-19, hvor store dele af samfundet stadig har fungeret, selv om vi arbejdede og studerede hjemmefra. God digital infrastruktur i form af fast og trådløst bredbånd er samtidig en forudsætning for den grønne omstilling.

Om jobbet
Vi søger en kollega med juridisk baggrund til et team, der består af fire jurister, ingeniører og en teamleder. Du vil blive en del af en engageret gruppe af jurister, som løfter opgaverne sammen i et stærkt juridisk miljø, og hvor vi prioriterer både det faglige og det sociale samvær højt.

Vi regulerer rammerne for forbrugeres rettigheder og teleselskabernes udbud inden for bredbånd og telefoni. Derudover fører vi tilsyn med en række områder som for eksempel netneutralitet og roaming. Vores vigtigste opgave er at understøtte en fortsat udrulning af bredbånd i hele Danmark og dermed sikre en god digital infrastruktur i hele landet. Vi samarbejder meget med de andre kolleger i enheden og på tværs i styrelsen, med departementet og med eksterne interessenter i Danmark og på EU-niveau.

De konkrete arbejdsopgaver tilpasses efter dine kvalifikationer og kan blandt andet omfatte
  • Regler på teleområdet om konkurrence, forbrugerbeskyttelse og forsyningspligt
  • Netneutralitet og roaming
  • Vejlede borgere, virksomheder og myndigheder om regler og rettigheder
  • Udarbejde beslutningsgrundlag og baggrundsmateriale til minister og Folketinget
  • EU-sager på teleområdet og evt. deltage i arbejdsgrupper i EU-regi


Du vil få mulighed for at afprøve og få erfaring med mange forskellige typer af juridiske opgaver i samarbejde med dine kollegaer.

Om dig
Vi søger en jurist, som kan være med til at foretage juridiske analyser og bidrage til tværfaglige udviklingsopgaver i samarbejde med vores ingeniører, økonomer og generalister samt udvikle og fortolke reguleringen på teleområdet.

Vi ser gerne, at du
  • er uddannet cand.jur. eller cand.merc.(jur.),
  • kan formidle komplicerede problemstillinger på en let forståelig måde i en politisk kontekst,
  • er løsningsorienteret og har gode samarbejdsevner på tværs af faggrænser og interesser,
  • kan arbejde selvstændigt, er fagligt nysgerrig og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs.


Til gengæld lover vi dig et spændende og udfordrende job med god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi er dine nye kolleger
Du bliver tilknyttet kontoret Bredbånd, der består af 24 kollegaer med en bred faglighed som jurister, økonomer, ingeniører og generalister. Vi beskæftiger os blandt andet med regulering af forbruger-­ og konkurrence­forhold på teleområdet og understøttelse af telebranchens udrulning af bredbånd, herunder 5G.

Kontoret er kendetegnet ved et stærkt socialt sammenhold mellem gode kolleger i alle aldersgrupper. Det gode arbejdsmiljø sikrer stærke samarbejdsrelationer mellem medarbejderne – et miljø, som du kan blive en del af.

Om styrelsen
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
sikrer, at nogle af de mest anvendte og relevante offentlige data om vores land er let tilgængelige og kan kombineres på tværs, så de understøtter digitaliseringen af samfundet. Vi fremmer en velfungerende konkurrence til gavn for danske forbrugere og virksomheder og skaber forudsætningen for fremtidens digitale samfund med fokus på innovation og god bredbånds- og mobildækning i hele Danmark.
Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsmini­steriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Du kan læse mere om vores opgaver på www.sdfi.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst for akademikere som fuldmægtig med rådighedsforpligtelse alternativt som specialkonsulent afhængigt af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, så ring til teamleder Kasper Nyrup Madsen på 5114 8520 eller kontorchef Thomas Ilum Damsgaard på telefon 7254 5579.

Ansøgning
Du søger jobbet online via linket ”Søg stillingen”. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indsendt senest mandag den 29. august 2022 kl. 10. Vi afholder samtaler løbende og stiler mod ansættelse pr. 1. oktober eller snarest muligt.
Kandidater til stillingen skal være indstillet på at udarbejde en opgave i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København NV
  • Mandag den 29. august 2022

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at gøre det lettere at være arbejdsgiver? Skriver du godt, og har du flair for IT? Så er du måske vores nye student til et team, der arbejder med digital rådgivning og kommunikation om personalejura til DI’s 20.000 medlemsvirksomheder. Om jobbet.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    Vil du gøre en forskel i [xxxxx] og sætte dit præg på en nyoprettet rolle som teamleder for vores GDPR-team i afdelingen for informationssikkerhed? Om jobbet Du bliver spillende træner..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0