Erfaren og ambitiøs juridisk konsulent/advokat til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I Lederne arbejder vores kompetente juridiske konsulenter og advokater hver dag målrettet med at rådgive vores over 135.000 medlemmer med henblik på at bringe dem videre i deres karriere. Vi er stolte af vores høje medlemstilfredshed, og bestræber os hele tiden på at levere sublim rådgivning til vores medlemmer. Vil du med på holdet?

Vi søger en juridisk konsulent/advokat som motiveres af at rådgive om og forhandle ansættelsesretlige sager. En kollega som drømmer om at gøre en forskel for ledere og andre betroede medarbejdere, der har brug for en helhedsorienteret juridisk rådgivning i et fagligt fællesskab i særklasse.

Om afdelingen

I afdelingen for ansættelsesret er vi 75 kollegaer fordelt i 5 teams. Du arbejder selvstændigt med dine enkelte medlemssager inden for en bred vifte af ansættelsesretlige emner. Samtidig er der altid tid og rum til at sparre tværfagligt med dine dygtige kolleger.

Din og afdelingens udvikling er en topprioritet hos os. Vi tilbyder alle medarbejdere en bred vifte af udviklingsmuligheder inden for de discipliner, som du som professionel rådgiver gør brug af, fx diverse juridiske emner, kommunikation, coaching, metode, digitalisering osv.

Dine opgaver vil være varierede og blandt andet spænde over:

  • individuel rådgivning i ansættelsesretlige sager om fx kontrakter, opsigelse, klausuler, løn, variabel løn, sygdom, ferie, barsel mv.
  • forhandling med arbejdsgivere og arbejdsgiverorganisationer i ansættelsesretlige sager
  • vidensdeling med kolleger i ansættelsesret og på tværs af organisationen, fx i form af oplæg, undervisning og skriftlige guides

Vi søger efter dig, der:

  • har minimum 5 års erfaring med selvstændigt at rådgive på det arbejds- og ansættelsesretlige område
  • motiveres af at forstå medlemmets behov og hjælpe med netop det, som medlemmet har behov for i den konkrete situation
  • bidrager engageret og ansvarsfuldt til fællesskabet, så vi sammen opnår vores mål
  • har en relevant kandidatuddannelse (cand.jur. eller cand. merc. jur.)

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en professionel og uformel arbejdsplads, hvor der er højt til loftet i et spændende job sammen med engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt.

Vi har blandt andet syv ugers ferie, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, ulykkesforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers herunder mulighed for takeaway, massageordning mm.

Arbejdet foregår på vores hovedkontor på Vermlandsgade 65, 2300 København S. Vi har en fleksibel hverdag og mulighed for at arbejde hjemme 2 dage om ugen.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap fysisk som psykisk, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v., at søge stillingen.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 15. september 2023. Vi afholder samtaler løbende. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte juridisk chef Mette Stimpel Stenled på 27202829 eller på [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Har du styr på dine embedsdyder, og kan du agere på flere organisatoriske og strategiske niveauer? .
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2