Sæt dine juridiske kompetencer i spil i velfærdsstatens maskinrum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af statens maskinrum, hvor vi sikrer finansieringen af velfærdssamfundet? Trives du i en juridisk rådgivende rolle i spændingsfeltet mellem jura, forretning og it? Ønsker du at have en bred kontaktflade og rådgive projekter, der understøtter udvikling af nye digitale løsninger? Så er du måske en af vores jurister i kontoret Opkrævningsprojekter eller Analyse og projekter i Skattestyrelsen.

Dine arbejdsopgaver
Vi søger engagerede jurister til opgaver på opkrævningsområdet i Skattestyrelsen. Du skal yde juridisk rådgivning og afklare juridiske problemstillinger, som spænder fra løbende afklaringer til at indgå i større projekter på tværs af skatteforvaltningen. Du vil få en bred kontaktflade og samarbejde med mange interessenter med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, hvor løsninger og det at gøre en forskel for virksomheder og borgere, er afgørende.

I det daglige vil du indgå i et team, der løser juridiske problemstillinger både internt i kontoret og på tværs af afdelingens øvrige opgaver og projekter. Din rolle er primært som rådgiver og ressourceperson for afklaring af juridiske problemstillinger, fx lovfortolkninger, bidrag til lovændringer og forvaltningsretlige compliancevurderinger, der skal understøtte juridisk overensstemmelse mellem it-systemer og arbejdsgange. Det er både fagligt komplekst og spændende.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en juridisk baggrund og med et bredt fagligt fundament. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en uddannelse som f.eks. cand.jur., cand.merc.jur. eller anden uddannelse med et gennemgående juridisk fokus.

Vi løser mange af vores opgaver i et projektorganiseret samarbejde, og derfor er det vigtigt, at du kan se fordelene i denne arbejdsform og kan lide at hjælpe dine kollegaer med at løse opgaverne.

Du trives med at håndtere forskellige typer problemstillinger og arbejde med kollegaer fra forskellige baggrunde og fagområder. Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til skatteområdet, men du skal have mod på at bruge din faglige baggrund på konkrete skatteretlige sagsområder. Kendskab til opkrævningsprocesser, forvaltnings- og opkrævningsret samt projektarbejde er en fordel.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • er grundig i din juridiske metode og motiveres af at gå i detaljen
  • arbejder struktureret, er god til at planlægge din egen opgaveløsning og kan følge opgaver til dørs
  • har et stort personligt drive og samt en proaktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaveløsningen
  • motiveres af at samarbejde, rådgive og yde ekspertbistand til dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af skatteforvaltningens organisation med forskellige faglige baggrunde
  • formår at kommunikere klart både skriftligt og mundtligt.

Om os
Kontorerne Opkrævningsprojekter og Analyse og projekter er en del af afdelingen PMO og Opkrævningsprojekter. Vi arbejder bl.a. med analyser, forretningsudvikling og projekter, der udvikler og fremtidssikrer opkrævning af skatter og afgifter, så det sker effektivt og korrekt. Vi har ansvaret for at drive Programmet for Opkrævning og Inddrivelse, der går på tværs af skatteforvaltningen, og har til formål at sikre en effektiv opkrævning og inddrivelse. Sammen med de øvrige afdelinger og andre styrelser i Skatteministeriet sikrer vi fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

I de to kontorer vil du indgå i et team af engagerede medarbejdere, der arbejder med den overordnede styring og udvikling af opkrævningsområdet. Det omfatter varetagelse af analyse- og dataopgaver, understøttelse og varetagelse af forretningens krav til processer og systemudvikling, projektledelse og -deltagelse, udarbejdelse af ledelsesinformation til vores direktion og departement samt samarbejde med skatteforvaltningens øvrige styrelser.

Du vil få et job i et spændende og fagligt miljø, hvor du får mulighed for at bidrage til projekter af afgørende betydning for effektiviteten af fremtidens skatteforvaltning. Selvom vi har travlt, så hjælper vi hinanden og løfter i flok. Vi har en uformel omgangstone og gør en dyd ud af, at det er rart at gå på arbejde. Du får sociale kollegaer, som vil høre, hvad du har lavet i weekenden og du bliver inviteret til både fredagsbarer, klatreklub og fodboldaftener.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest den 24. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ineke Petersen på 72 38 85 28 eller souschef Maja Bejbro Andersen på 72 37 43 70 fra den 2. januar. Kontorchef Mannush Riis Hassani kan træffes fra den 9. januar på 72 37 80 11.

Vi forventer at bruge en personlighedsanalyse, en logisk test og en faglig case i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Tiltrædelse er 1. marts 2024 eller efter nærmere aftale.

Din fysiske arbejdsplads bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. Kontoret sidder også nogle dage om ugen på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i Frederiksberg

    Er du teamplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. maj 2024 7
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2