Er du jurist med nogle års erfaring og interesseret i lovgivningsarbejde og internationale forhold?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trives du med at tage ansvar og være en del af noget større? Så er stillingen som jurist til vores postområde måske noget for dig. Grundet den fortsat hastige digitalisering med stort fald i brevmængden og stigning i pakkemængden til følge, har vi brug for en jurist med nogen erfaring til at varetage opgaver inden for brev- og pakkeområdet.

Arbejdsdag for dig som jurist

Opgaverne vil i første omgang primært ligge inden for den kommende lovproces på postområdet, hvor der skal føres politiske forhandlinger i det nye år. Efter forhandlingerne skal postloven tilrettes forhandlingernes resultat, og de tilhørende bekendtgørelser skal opdateres. Ud over lovgivningsarbejde, består en stor del af stillingen i at følge og bidrage til det europæiske og internationale arbejde på postområdet. Endelig er Trafikstyrelsen klageinstans for klager over breve og pakker, hvis kunden ikke er tilfreds med postvirksomhedens afgørelse af deres klage.

Arbejdsopgaverne i denne stilling er relativ alsidige. Det er bl.a.:

  • Departemental betjening
  • Deltage og bidrage til lov- og bekendtgørelsesarbejde
  • Deltage og bidrage til internationalt arbejde på postområdet, herunder EU og UPU (Verdenspostunionen)
  • Deltage i klagesagsbehandling
  • Tilsynsopgaver
  • Anden sagsbehandling

Om dig

  • Du er jurist og gerne med et par års erfaring.
  • Du har erfaring eller lyst til at arbejde med lovgivningsarbejde og internationale forhold
  • Du kan arbejde metodisk, løsningsorienteret og effektivt
  • Du har fokus på høj kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen

Som jurist er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt og kan tage ansvar, men at du også er i stand til at række ud og bruge resten af teamet for sparring og samarbejde. Du vil skulle arbejde tæt sammen med den anden jurist og økonom på området, og i øvrigt bliver du en del af et team af primært jurister, der bl.a. arbejder med klagesagsbehandling vedrørende flyforsinkelser og på kørekortområdet. Derudover skal du kunne trives i et miljø, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet. Som person håber vi du kan lide en uformel omgangstone og hvor der er fokus på at løfte i flok, individuel udvikling og at der er plads til et godt grin.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
Som ansat i Trafikstyrelsen vil du blive en del af et fællesskab, hvor din viden og indsats bliver værdsat af andre kompetente kollegaer. Vi vægter høj kvalitet og er meget interesseret i, at du er en del af et forum, hvor personlig udvikling såvel som kompetenceudvikling er i fokus. Et job indenfor postområdet kan derfor også fungere som startskud til udvikling af kompetencer i øvrige fagfelter og er en oplagt mulighed for at åbne for fremtidige muligheder.

Trafikstyrelsen er en arbejdsplads der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Vi er en arbejdsplads, som har mulighed for at tilpasse stillinger og opgaver til den enkelte ansatte. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, der er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov fx kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, fælles morgenmad om fredagen eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx oktoberfest, landskampe, koncerter og yogaundervisning, og meget mere.

Kontoret består - ud over dig - af en kontorchef, akademikere, administrative medarbejdere og en række studentermedhjælpere – i alt ca. 35 medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst AC-overenskomst. Stillingen vil blive besat på fuldmægtigniveau/specialkonsulent og er til besættelse hurtigst muligt.

Interesseret?
Du kan få mere at vide om stillingen hos chefkonsulent Marianne Winther tlf. 4178 0004 eller kontorchef Line Elikofer på tlf. 4139 2410.

Sådan søger du
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis. Send din ansøgning samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest 15. januar 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0