Contract manager til Center for Ejendomme i Rigspolitiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Kunne du tænke dig at have ansvar for at styre og udvikle en stor FM-aftale? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt og dedikeret team.

Om jobbet
Du bliver en del af sektionen FM Kontraktstyring i Rigspolitiets Center for Ejendomme, der er ordregiver for facility management (FM) aftalen for Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden (PKA). Kontraktstyring har ansvaret for at udbyde, styre og udvikle den samlede FM-aftale, så den til stadighed opfylder myndighedernes behov. Derudover sikrer FM Kontraktstyring central opfølgning på leverancen samt sikrer, at leverandøren til stadighed arbejder målrettet med at sikre leverancekvaliteten.

Den daglige drift varetages af den private FM-leverandør, men koordineres og kvalitetssikres lokalt af de enkelte FM-områder i PKA. Aftalen indeholder FM-leverancerne rengøring, kantinedrift, intern service, vognparkservice, bygningsteknik, bygningsvedligehold, arealpleje og hittegods samt supportopgaver til kerneforretningen – alt leveret af én privat leverandør.

Du vil blive ansvarlig for kontraktstyringen af en eller flere FM-leverancer - forventeligt rengøring og/eller intern service. Derudover bliver du ansvarlig for at understøtte områdernes lokale FM-ansvarlige i deres arbejde, ligesom du skal bidrage aktivt med viden om områdernes behov i det centrale udviklingsarbejde af den samlede FM-løsning i samarbejde med leverandøren - både i forhold til at identificere potentialer, bidrage til prioritering af udviklingsprojekter samt aktiv deltagelse i udviklingsarbejdet. Du vil efterfølgende være en del af implementering og forankring af eksempelvis nye processer og værktøjer. For at sikre det nødvendige informationsflow mellem FM-områderne og Kontraktstyring skal du kunne skabe og fastholde gode og konstruktive relationer.

Det er en væsentlig opgave at fortolke FM-kontrakten både i tilfælde af tvister og uklarheder af principiel karakter, men også i de tilfælde, hvor FM-områderne og den private leverandør ikke kan nå til enighed om kontraktuelle spørgsmål og tolkninger vedrørende lokale leverancer. Derfor vil der være fokus på at fortolke og formidle kontrakten til FM-områderne, finde løsninger på konkrete problemstillinger inden for den gældende kontrakt samt identificere behov for udvikling eller justering af kontrakten.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglighed og personlig udvikling af medarbejderne er en hjørnesten i forhold til den fortsatte succes. Dertil kommer et uformelt arbejdsmiljø, der er præget af godt humør, samarbejde, højt engagement og udfordrende arbejdsopgaver.

Om dig
Du er fagligt engageret og selvkørende ligesom du motiveres af at planlægge, prioritere og administrere egne arbejdsopgaver. Du trives med en bred kontaktflade, ligesom det falder dig let at skabe gode relationer og samarbejde med mange forskellige faggrupper. Det afgørende for os er din person og at du trives i et socialt miljø i et bredt samarbejde med mange forskellige fagligheder. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – vigtigst er, at du har interesse for styring af større kontrakter og meget gerne erfaring hermed. Det kan være erfaring fra en offentlig virksomhed, hvor du har samarbejdet med leverandører, fulgt op på leverancer og kvalitet samt arbejdet med kontraktuelle forhold. Det kan også være erfaring fra en privat leverandør, hvor du har samarbejdet med ordregiver om leverance og kontrakt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du indplaceres på baggrund af kvalifikationer.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet og dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 Kbh. V. Stillingen er normeret til 37 ugentlige arbejdstimer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Anders Holm Laursen pr. mail [email protected]. Vi gør opmærksom, at ansøgninger IKKE modtages via e-mail, men skal uploades via vores rekrutteringssystem. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter skal uploades i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Samtaler afholdes i uge 47 og 48.

Ansøgningsfrist: 19. november 2023

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København Ø

    En stilling som juridisk fuldmægtig i [xxxxx], Område Øst med tjenestested i Områdekontoret/ en af områdets institutioner er ledig til besættelse snarest muligt. Klientsagsbehandlin..
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0