Sagsbehandlere til klagesagsbehandling inden for erhvervsbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du gerne dykke ned i problemstillinger inden for erhvervsskatteret? I Skatteankestyrelsen arbejder vi som uafhængig klageinstans. Vi behandler bl.a. klager over erhvervsbeskatning. Hos os kan du anvende din interesse og uddannelse inden for skatteområdet, når du giver de forskellige sager et nyt, objektivt blik. Du følger dine sager fra A til Z – med kompetent sparring fra dine kolleger.

Faglig fordybelse i en række sager
Bliv en del af Skatteankestyrelsens 5. eller 13. kontor i København, hvor vi gerne vil byde velkommen til flere sagsbehandlere. Vi søger dig, som brænder for skatteret, forvaltningsret og faglig fordybelse. Kontorerne er delt op i teams, hvor vi behandler klager over skat og moms inden for forskellige emner for erhvervsbeskatning for selskaber og erhvervsdrivende.

Du får ansvar for sager, der følger dit erfaringsniveau. Du kan få indflydelse på, hvilke sagsområder du gerne vil dykke ned i, og der er plads til, at du kan fordybe dig i sagerne. Du bliver lært op som sagsbehandler og vil efterhånden opbygge specialiseret viden og kan blive ekspert inden for et område.

Dine kolleger har erfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv med regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund. Vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer, og vi har en uformel tone i det daglige. Vi har en stærk

sparringskultur, hvor vi hjælper hinanden og drøfter problemstillinger. Hos os står alle døre åbne, når du har spørgsmål.

Vi tager godt imod dig og har forberedt et grundigt onboardingprogram til dig.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • behandle klager fra selskaber og erhvervsdrivende inden for moms- og skatteområdet
  • afholde møde med klagere og rådgivere
  • udarbejde forslag til afgørelse
  • deltage i møder i afgørelsesmyndighederne, Landsskatteretten og skatteankenævn.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • fx er uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud., skatterevisor, har en diplom- eller masteruddannelse inden for skatteretten eller en professionsbachelor i skat.
  • interesserer dig for skatteretlige problemstillinger og det skriftlige juridiske arbejde. Nyuddannede er velkomne til at søge stillingen.
  • kan skabe overblik over omfattende og kompliceret materiale og går selvstændigt til opgaverne med fokus på at komme i mål med sagerne til rette tid.
  • trives med at deltage i faglig sparring, vidensdeling og samarbejde på tværs af de forskellige kontorer.

Din nye kollega Esther Marie Wassard glæder sig til at møde dig
”Da jeg startede i styrelsen, oplevede jeg god oplæring. Som ny medarbejder er der plads til at lære og fordybe sig. Alle er gode til at hjælpe og svare på spørgsmål. Vi arbejder selvstændigt med sagerne, men med masser af kollegasparring i ryggen. Jeg kan godt lide, at man i arbejdet med at lave indstillingerne til Landsskatteretten eller skattenævnene kun skal forholde sig til, hvad der materielt er korrekt. Det er meget givende at lave indstillingerne. Og så er her rart at være: Vi lægger mærke til hinanden og husker at hilse godmorgen, og der er stor opbakning, når der bliver holdt sociale arrangementer”, fortæller fuldmægtig Esther Marie Wassard.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om, hvilken skat eller moms de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 29. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Carsten Lagoni på tlf. 3376 0277.

Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Esther Marie Wassard på tlf. 7237 4366.

Vi læser ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. april 2024.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er i København helt centralt ved Vesterport Station på adressen Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København V
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i København Ø

    Er du solidt funderet i den juridiske metode, og har du gode kommunikations- og formidlingsevner? Har du styr på dine embedsdyder, og kan du agere på flere organisatoriske og strategiske niveauer? .
    • Jurist
    • København Ø
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0