Juridisk konsulent til arbejds- og ansættelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Hos os får du mulighed for at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe dem videre, når de bliver ramt af udfordringer i deres arbejdsliv. Så brænder du for at sikre den gode kundeoplevelse, og kan du rådgive inden for det arbejds- og ansættelsesretlige felt, så er dette jobbet for dig.

Som juridisk konsulent i Ase Juridisk Rådgivning får du en central rolle i rådgivningen af vores kunder. Du er første kontakt, når vores kunder har brug for vores hjælp. Det stiller krav til dig om at være imødekommende og kunne stille de helt rigtige spørgsmål, så vi kan give den bedste rådgivning og service til vores kunder.

Du rådgiver og forbereder sager i sparring med kolleger

Vores kunder kontakter os på telefon eller mail, og du tager hånd om begge henvendelsesmåder. Ofte er det dig, der rådgiver og hjælper kunderne med de ansættelsesretlige spørgsmål eller udfordringer, de har. Andre gange skal du sørge for at afdække sagen og sende alt relevant videre til kolleger, der varetager den uddybende sagsbehandling.

Generelt skal du trives med at være på telefonen, for du vil komme til at tale med mange mennesker hver dag. Dine dialoger vil variere, fordi Ase er en a-kasse og forening for alle uanset branche og baggrund.

Et ønske om at hjælpe andre

For os er det altoverskyggende, at du vil det bedste for kunderne og dine kolleger. Dit engagement kan man mærke, også i din opgaveløsning og kundehåndtering, hvor du er både hjælpsom og løsningsorienteret.

Derudover er du nysgerrig, seriøs og har et stort gåpåmod. Du er ansvarsbevidst og systematisk og trives med frihed under ansvar. Du skal også have en god portion empati og menneskelig forståelse, da du vil møde kunder, der er i svære situationer i deres arbejdsliv.

Vi lægger vægt på, at du har interesse inden for ansættelses- og arbejdsret. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job fra fx en faglig organisation eller på anden vis har erfaring med at bruge og kommunikere om regler og vilkår.

Vi har en travl hverdag med mange telefoner og opgaver, som gør, at vi arbejder fokuseret og målrettet, men aldrig uden at give køb på, at det også skal være rart og lærerigt at gå på arbejde.

Det er en stor fordel, hvis du i øvrigt har følgende baggrund:

  • Du er kontoruddannet og vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet
  • Du har en god talforståelse
  • Du har erfaring med ansættelsesretlig rådgivning – eller i hvert fald har lyst til at lære det
  • Du kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
  • Du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser
  • Du er god til at samarbejde

Det er vigtigt, at du har blik for at tænke hele vejen rundt om såvel kunder som vores forretning. I Ase arbejder vi benhårdt på at sikre vores kunder et solidt fundament i arbejdslivet og give dem mulighed for at vælge de løsninger, som passer dem. Kunderne skal kende til alle mulighederne i Ase, og det skal du også være med til at sikre som en del af den gode kundekontakt.

Bliv en del af en uformel og professionel kultur

Jobbet er placeret i teamet Juridisk Rådgivning Hotline, der løser opgaver inden for den ansættelses – og arbejdsretslige disciplin. Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 16 kolleger, der tæller juridiske konsulenter og jurastuderende.

Derudover har vi et tæt samarbejde med et team af jurister og juridiske sagsbehandlere samt et team af advokater, der om nødvendigt fører kundernes sager i retten.

Vi arbejder seriøst med vores opgaver, men er rigtig glad at have det sjovt undervejs, og at der er plads til vores forskellighed. Vi støtter hinanden og taler åbent og ærligt for at lære og blive klogere. Vi vægter også balancen mellem arbejde og privatliv højt.

Ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og relevante kvalifikationer. Opstart vil ske efter aftale.

Interesseret?

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via linket ”Ansøg”. Ansøgninger modtages kun via dette link.

Ansøgningsfristen er 17. april 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgivningschef Christian Vestergaard på 4011 0399.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Varde

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6800 Varde
    • Jurist
    • Varde
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 1