Juridisk sagsbehandler med flair for tal og god service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Hos os får du mulighed for at gøre en forskel for vores kunder og hjælpe dem videre, når de bliver ramt af udfordringer i deres arbejdsliv. Så brænder du for at servicere, at løse opgaver i krydsfeltet mellem jura og økonomi, og kan du møde kunder med forståelse og empati, så er dette jobbet for dig.

Professionel rådgivning og sagsbehandling af høj kvalitet

Dine hovedopgaver bliver rådgivning og administration relateret til ansættelsesvilkår og Lønmodtagernes Garantifond. Det indebærer især udarbejdelse af løntjek og kravopgørelser og anmeldelser til Lønmodtagernes Garantifond. Derudover skal du også lave gennemgang af ansættelseskontrakter og rådgive kunder om ansættelsesretlige spørgsmål.

Opgaverne vil være mangeartede og vil kalde på noget forskelligt fra dig. Men fælles for dem er, at du skal befinde dig godt med telefonisk rådgivning, sagsbehandling og opgaver af økonomisk karakter, der indebærer excelark og tastearbejde.

Du vil varetage selvstændig sagsbehandling, og så vil der være sager, som enten løses sammen med afdelingens jurister, eller hvor du klargør sagerne til juristernes videre sagsbehandling. Du skal således trives med både at drive dit eget og være medspiller i andres sager.

Generelt skal du trives med at være på telefonen, for du vil komme til at tale med mange mennesker hver dag sager. Dine dialoger vil variere, fordi Ase er en a-kasse og forening for alle uanset branche og baggrund.

Et ønske om at hjælpe andre

For os er det altoverskyggende, at du vil det bedste for kunderne og dine kolleger. Dit engagement kan man mærke, også i din sagsbehandling og kundehåndtering, hvor du er både hjælpsom og løsningsorienteret.

Derudover er du nysgerrig, seriøs og har et stort gåpåmod. Du er ansvarsbevidst og systematisk og trives med frihed under ansvar.

Det er vigtigt, at du har blik for at tænke hele vejen rundt om såvel kunder som vores forretning. I Ase arbejder vi benhårdt på at sikre vores kunder et solidt fundament i arbejdslivet og give dem mulighed for at vælge de løsninger, som passer dem. Kunderne skal kende til alle mulighederne i Ase, og det skal du også være med til at sikre som en del af den gode kundekontakt.

Det er en stor fordel, hvis du i øvrigt har følgende baggrund:

  • Du er kontoruddannet og vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet
  • Du har økonomisk sans/solid talforståelse og er vant til at arbejde med excel.
  • Du har erfaring med ansættelsesretlig rådgivning – eller i hvert fald har lyst til at lære det
  • Du kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
  • Du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere gennemarbejdede resultater
  • Du brænder for kontakten med mennesker
  • Du er god til at samarbejde

Bliv en del af en uformel og professionel kultur

Jobbet er placeret i vores afdeling for Juridisk rådgivning, der løser opgaver inden for den ansættelses – og arbejdsretslige disciplin. Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 19 kolleger, der tæller jurister og juridiske sagsbehandlere.

Derudover har vi et tæt samarbejde med et team af jurastuderende og juridiske konsulenter, der er første kontaktpunkt for alle henvendelser til afdelingen samt med et team af advokatkolleger, der fører retssager for vores medlemmer.

Vi arbejder seriøst med vores opgaver, men er rigtig glad for god humor undervejs, og at der er plads til vores forskellighed. Vi støtter hinanden og taler åbent og ærligt for at lære og blive klogere. Vi vægter også balancen mellem arbejde og privatliv højt.

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse efter aftale. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Løn forhandles individuelt med udgangspunkt i erfaring og relevante kvalifikationer.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser hurtigst muligt og absolut senest 14. september 2023 ved at klikke på linket ”Ansøg". Ansøgninger modtages kun via dette link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Marlene Wad Ødorf på 6170 0161 eller [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding
  • Torsdag den 14. september 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Varde

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 6800 Varde
    • Jurist
    • Varde
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    En af vores jurister har fået andet arbejde, og derfor har vi brug for en ny juridisk medarbejder. Har du lyst til at være .
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 3