Dygtig it-kontaktjurist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du lyst til at udfærdige og styre it-kontrakter? Vil du være med til at udfordre markedet og leverandørerne, og synes du det lyder spændende at være med til at innovere området for at sikre bedst mulig kontraktgrundlag og –økonomi? Så er du måske en af vores nye it-kontraktjurister.

Vi søger to it-kontraktjurist til at varetage og løfte de mange opgaver inden for områderne indkøb og kontrakt styring.

Dit nye team
Dit nye team er en del af Styring, som består af 20 medarbejdere. Vi arbejder på flere lokationer, og selvom dit primære kontor er i Kolding, har du også mulighed for at arbejde i Vejle eller i Odense, og derudover kan du også blive en del af vores hjemmearbejdsordning med mulighed for at arbejde hjemmefra op til 3 dage om ugen.

Teamet støtter de øvrige stabe og funktionsområder i Regional IT med proces, deltagelse og kvalificeret rådgivning i forbindelse med konkurrenceudsættelse og overholdelse af lovgrundlag for offentligt indkøb.

Vi støtter med tilblivelsen af kontraktgrundlag og den efterfølgende styring af kontrakterne, og du vil indgå i et bredt internt netværk med bl.a. projektledere, forvaltere og ledelsen i Regional IT.

Vi arbejder altid med respekt for vores fælles faglighed og indgår i samarbejde med ordentlighed og anerkendelse for det, du bidrager med, og derudover forsøger vi altid at have det sjovt, når vi går på arbejde.

Dine opgaver
Du skal være med til at identificere eventuelle besparelser i Regional IT’s kontraktportefølje og sikrer, at kontrakterne udnyttes optimalt.

Alt efter din erfaring på området og opgavefordelingen i teamet, kan dine arbejdsopgaver efter ansættelsen blive yderligere tilpasset. Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

  • It anskaffelser i Regional IT, herunder navigere i mulige anskaffelsesformer som eksempelvis miniudbud (SKI), annoncering, tilbudsindhentning og EU udbud.
  • Kvalitetssikre kontrakter i forhold til leverance, fordeling af pligter og rettigheder, samt rådgivning til dine samarbejdspartnere i Regional IT
  • Kontraktstyring af eksisterende kontrakter
  • Sikre overblik over godkendelse af leverance og ændringsanmodninger
  • Bidrage med fortolkninger og udredninger af kontrakter

Din profil
Vi er åbne for både erfarne og nyuddannede kandidater. Som nyuddannet vil vi naturligvis sørge for en god og fyldestgørende introduktion. Uanset om du har erfaring eller ej, bygger vi altid gerne på vores medarbejderes kompetencer gennem uddannelse. Det vigtigste er, at du har interesse for kontrakt- og udbudsjura. Ideelt set forestiller vi os, at du kan sætte flueben ved flere af nedenstående punkter:

  • Du har en relevant videregående uddannelse (Cand.merc.jur., Cand.jur. eller meget gerne en merkantil og/eller erhvervsøkonomisk baggrund)
  • Du har kendskab til indkøb i det offentlige herunder SKI
  • Du har indkøbserfaring og forståelse for konkurrenceudsættelser, herunder udbudsretten
  • Du har erfaring med it-kontrakter og it-området, og gerne fra større organisationer.
  • Du er helhedsorienteret, kan holde mange bolde i luften på en gang, samtidigt med du får afsluttet dine opgaver.
  • Du kan samarbejde og rådgive på mange forskellige niveauer på tværs i organisationen, og du kommunikerer klart og tydeligt i et letforståeligt sprog.

Regional IT
Regional IT, den centrale it-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 320 medarbejdere. Stillingen som it-kontraktjurist er placeret i stabsområdet IT Styring & Portefølje, som består af ca. 30 medarbejdere. Contract Management er en del af Styring med 20 medarbejdere. Styring har medarbejdere i Vejle, Odense og Kolding, som bliver dit primære kontor.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.
Besøg os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/regional-it-region-syddanmark/

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og at vores medarbejdere trives og har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Yderligere information
Du kan finde yderligere information om Region Syddanmark her: https://regionsyddanmark.dk/om-region-syddanmark, og du kan læse mere om Regional IT som arbejdsplads her: https://regionsyddanmark.dk/om-region-syddanmark/job-og-arbejdsforhold/regional-it-som-arbejdsplads

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef Sabrina Sofie Jensen på telefon 2335 4303 eller chefkonsulent Kim Lund på telefon 2496 9562.

Din ansøgning
Der er ansøgningsfrist den 29. oktober 2023. Vi forventer at afholde første samtalerunde den 6. november og eventuelt anden samtalerunde den 13. november 2023. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at forberede dig på en faglig relevant case.

Stillingerne ønskes besat med opstart den 1. januar 2024.

Løn- og ansættelsesform er efter gældende regler og gensidig aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Kolding
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Vejle

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info
  • Jurist i Haderslev

    Kan du træffe uafhængige afgørelser? I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgere i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade i forb..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1