Jurist til Børn, Unge og Familie i Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Er du en engageret jurist med en passion for at arbejde inden for børn- og ungeområdet og ønsker du at bruge dine juridiske kompetencer til at gøre en meningsfuld forskel ved at støtte og beskytte sårbare familier, børn og unge med funktionsnedsættelser?

Vi søger en jurist der dygtig til at navigere i Forvaltningsloven, Serviceloven, Folkeskoleloven og Sundhedsloven og som brænder for at udvikle færdigheder inden for dette område?

Hvis du har let oversætte komplekse lovgivninger til forståelige retningslinjer for andre faggrupper? Formår du at kombinere empati og forståelse med præcis juridisk rådgivning i din sagsbehandling?

Hvis dette beskriver dig, glæder vi os til at læse din ansøgning!

I Lolland Kommune - Sektoren for Børn, Unge og Familie - søger vi en dygtig jurist til at styrke vores team. Vores sektor omfatter Børn- og Ungerådgivningen, Sundhedstjenesten, Tandplejen, Familiecenter Toftegård og Den Kommunale Ungeindsats KUI. Vi står over for spændende udfordringer, herunder implementeringen af Barnets Lov.

Om Stillingen
Du vil blive en del af et dedikeret team i Lolland Kommune, hvor samarbejde og faglig udvikling vægtes højt. Vi tilbyder muligheder for hjemmearbejdsdage og fleksibel arbejdstid.

Din hovedopgave vil være at bidrage med dine juridiske kompetencer og viden til at hjælpe og støtte sårbare familier samt børn og unge med funktionsnedsættelser for herigennem at støtte organisationen i forhold til eksempelvis ny lovgivning, afgørelses- og klagesager, refusionssager, ol. Du vil arbejde med en bred vifte af lovområder og arbejdsopgaver og selv om du er eneste jurist i centeret, vil du ikke være alene, da alle fagprofessionelle deler det juridiske perspektiv.

Du får mulighed for at være med til at udvikle det faglige arbejde i en situation, hvor det juridiske grundlag er i forandring. Du vil arbejde i tæt samspil med kolleger, ledere og chefer om at omstille vores organisation til Barnets Lov. Vi søger en skarp og selvstændig jurist, der har indsigt i det samlede børn og ungeområde eller som har mod på og lyst til at sætte sig ind i det. Vi søger dig, der er god til at oversætte juridisk stof, give faglig sparring og sagsbehandle på højt niveau. Hvis du også er engageret, fleksibel, udadvendt og systematisk er det en meget stor fordel.

Dine primære opgaver
  • Kvalificere kollegaers kompetencer til at kunne træffe fagligt stærke og juridisk korrekte afgørelser via sparring og vejledning.
  • Løbende opdatere kolleger på ny og relevant lovgivning, herunder også Ankestyrelsens principafgørelser på området.
  • Kontinuerligt samarbejde om udarbejdelse af arbejdsgange, skabeloner og vejledninger.
  • Gennemgå og kvalificere sagsdokumenter, give skriftlig og mundtlig sparring og vejledning til ledere og kolleger.
  • Tovholder og sparringspartner på klagesager og på ankestatistik.
  • Deltage i og samarbejde med det administrative team om refusionssager.
  • Indgå i implementeringen af den kommende "Barnets lov".

Desuden varetages ad hoc-opgaver for Skoler & Dagtilbud svarende til en dag om ugen.

Din Profil
  • Cand.jur. eller Cand. merc. jur
  • Gerne erfaring fra lignende stilling
  • Erfaring med klagebehandling
  • Evne til at omstille dig og selvstændigt prioritere arbejdsopgaver
  • Kendskab til serviceloven, forvaltningsloven og/eller folkeskoleloven er en fordel
  • Er i stand til at omsætte juraen i en hverdagskontekst.
  • God til mundtlig og skriftlig formidling og har mod på at holde oplæg.
  • Er selvstændig og samarbejdende, initiativrig og i stand til at afslutte opgaver.
  • Er analytisk og refleksiv og systematisk.
  • Har overblik og trives i et miljø med en blanding af korte deadlines, projekter og vedvarende driftsunderstøttelse.
  • Er løsningsorienteret og værdsætter godt kollegaskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter forhandling. Vi vil indhente referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder ved ansættelse. Der vil også blive krævet straffeattest og børneattest som en betingelse for ansættelse.

Ansøgningsfrist
19. oktober 2023. Vi afholder samtaler den 24. oktober om formiddagen. Stillingen er på fuld tid (37 timer) med arbejdssted på rådhuset i Maribo.

Ansættelse pr. 1. december 2023.

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektorchef for Børn, Unge og Familie, Lotte Christensen, på mail [email protected] eller mobil 40 46 38 72. Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i Lolland Kommune og især i staben i Børn, Unge og Familie, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Gitte Piil Petersen på mail [email protected] eller mobil 23 99 01 82.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til vores team, hvor du vil spille en central rolle i at styrke vores arbejde med børn og unge i Lolland Kommune.

Her kan du gøre en forskel for børn og familier
Som ansat i Børn, Unge og Familie i Lolland Kommune kan du gøre en forskel for børn og familier. Sektoren varetager opgaver og projekter indenfor praktisk talt alt, der har med børn og unge mellem 0-23 år at gøre. Ungeindsatsen KUI indtil den unge er fyldt 25 år.

Et arbejde i Lolland Kommune er et arbejde i en dynamisk organisation. Vi skal levere god service i dag, men samtidig forbereder vi os målrettet på en fremtid med ny teknologi og nye måder at løse opgaver på. 3.300 medarbejdere leverer hver dag professionel service til kommunens 42.200 borgere. Som medarbejder i Lolland Kommune bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi ser mangfoldighed som en ressource, og medarbejdernes idérigdom og forskellige kompetencer er afgørende for at skabe nye løsninger.

Vil du vide mere om Lolland Kommune kan du læse meget mere på Lolland Kommunes hjemmeside.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=60e25088)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Maribo
  • Torsdag den 19. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0