Drømmer du om at arbejde med jura i en større offentlig organisation, så har du nu muligheden for at prøve drømmen af

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi tilbyder…
… muligheden for at få indblik i og praktisk erfaring med opgaver inden for forvaltningsret, databeskyttelse og udbudsret. Arbejdet foregår i et miljø med fokus på høj kvalitet i opgaveløsningen, læring og faglig sparring, samtidig med at vi lægger vægt på en uhøjtidelig omgangsform.

Stillingsbeskrivelse
Som studentermedhjælper i Jura vil du skulle bidrage til en væsentlig del af enhedens opgaveløsning. Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for de nævnte hovedområder, og du vil både have faste opgaver og ad hocopgaver i tilknytning til områderne. Derudover vil du også skulle hjælpe med administrative opgaver i kontoret, fx kalenderstyring, planlægning af møder og lignende. Du skal derfor kunne se en værdi i at være med til at understøtte, at andre kan løse deres opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil variere, men kan eksempelvis være:

  • Besvarelse af borgerhenvendelser
  • Bistand med vejledning og opdatering af indkøbsplaner (udbud) og art. 30-fortegnelser (databeskyttelse)
  • Ajourføring af årshjul
  • Opdatering af enhedens websider på Socialstyrelsens intranet
  • Håndtering af henvendelser til Juras funktionspostkasse
  • Understøttelse af planlægning af diverse aktiviteter.

Din profil
Vi forventer, at du

  • er stud. jur. med kendskab til og interesse for offentlig ret
  • er ambitiøs og initiativrig
  • er fagligt dygtig og detaljeorienteret og god til at danne dig et overblik og skabe struktur i mange varierende arbejdsopgaver
  • er imødekommende
  • kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre
  • har kendskab til Windows og Office-pakken og har mod på at sætte dig ind i øvrige IT-systemer.

Om Jura
Jura er den juridiske afdeling i Socialstyrelsen og består af ni jurister, en student, en sekretær, en leder og en kontorchef. Juras hovedopgave er at yde juridisk rådgivning og sparring til de øvrige kontorer i Socialstyrelsen inden for de tre juridiske hovedområder. Opgaven varetages i tæt samarbejde med styrelsens øvrige stabskontorer.

Jura er en del af Jura, HR og Service, som består af ca. 35 medarbejdere.

I Jura, HR og Service er der tre studenter, og vi forventer, at studenterne i Jura og HR kan afløse på tværs af de to områder.

Socialstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tiltrædelse snarest.

Ansættelsen sker som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem HK-stat og Skatteministeriet.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksaminer og lignende.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Socialstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler - Genopslag
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 7. december 2022.

Vi holder samtaler i uge 49 - 50.

Socialstyrelsen har sideløbende et stillingsopslag til en studentermedhjælper i HR. Hvis du er interesseret i begge områder, opfordrer vi til, at du søger begge stillinger.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte leder af Forvaltningsjura og GDPR, Louise Bech Andersen, på [email protected] eller på telefon 41 93 25 85, eller specialkonsulent i Udbud og Kontrakter, Betina Tångberg Jørgensen på [email protected] eller på telefon 41 74 00 40.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Odense
  • Onsdag den 07. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Odense over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 20
7. juni 2024 18
6. juni 2024 18
5. juni 2024 18
4. juni 2024 19
3. juni 2024 41
2. juni 2024 42
1. juni 2024 42
31. maj 2024 40
30. maj 2024 38
29. maj 2024 38
28. maj 2024 38
27. maj 2024 36
26. maj 2024 39
25. maj 2024 42
24. maj 2024 37
23. maj 2024 34
22. maj 2024 38
21. maj 2024 43
20. maj 2024 43
19. maj 2024 41
18. maj 2024 41
17. maj 2024 34

Værd at vide når du søger job som jurist i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.