Jurister søges til [xxxxx] i Ribe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Færdselsstyrelsen søger et antal jurister i forbindelse med udvidelse af vores opgaver på tilsynsområdet som følge af EU’s Vejpakke.

Hos os får du et job med mening, når vi med vores mange fagligheder hver dag bidrager til at forbedre færdselssikkerheden. Der er rig mulighed for faglig udvikling og spændende opgaver. Derudover har vi et godt fællesskab, og der er altid plads til et godt grin. Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores nye kollega i Team Vejtransporttilsyn.

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 har vi overtaget en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredobler vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Team Vejtransporttilsyn

Teamet består af jurister, administrative medarbejdere og studentermedhjælpere.

Som jurist i dette team vil du blandt andet skulle være med til at løfte Færdselsstyrelsens vigtige opgave med at føre tilsyn med indehavere af tilladelser udstedt til gods- og buskørsel. I forbindelse med sagsbehandlingen ser vi blandt andet på, om helt objektive krav vedr. egenkapital og restancer er opfyldt, ligesom vi foretager en konkret juridisk vurdering af de oplysninger om straf eller konkurser, som kan have indflydelse på, om virksomhederne fortsat opfylder betingelserne for at opretholde den udstedte tilladelse.

Opgaverne vil primært bestå i almindelig juridisk sagsbehandling og understøttelse i forhold til de konkrete tilsynssager, men du vil også – alt efter erfaring og interesse – kunne få opgaver inden for området generelt, herunder departements- og ministerbetjening, hvor der eksempelvis skal udarbejdes udkast til ministersvar, baggrundsnotater med videre. Derudover vil der være tale om udviklingsopgaver samt faglige bidrage til regelarbejdet på området.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

• Er cand.jur., gerne med stærk forvaltningsretlig profil

• Har erfaring med eller interesse for sagsbehandling

• Har erfaring fra eller lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

• Er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt

• Kan arbejde struktureret, selvstændigt og med sans for detaljen

• Evner at have flere bolde i luften ad gangen og er god til at prioritere

• Værdsætter samarbejde på tværs af fagligheder

Derudover ønsker vi os en kollega, som:

• Har ambitioner og lyst til faglig udvikling

• Ser muligheder i opgaveløsningen, selvom der ikke nødvendigvis findes en manual

• Trives i samarbejde og dialog med borgere og kollegaer i en dynamisk organisation i udvikling

• Ikke er bleg for en god faglig diskussion og gerne bringer egne kompetencer og idéer i spil samt ønsker at lære fra sig

• Sætter pris på et socialt og uformelt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingerne er faste stillinger på fuld tid med 37 timer om ugen, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Færdselsstyrelsen har hovedsæde i Ribe, men har lokationer i det meste af Danmark.

Stillingen ønskes som udgangspunkt besat i Ribe, men hvis rette ansøger ikke kan findes i nærområdet, kan ansøgere ansættes på en anden af Færdselsstyrelsens lokationer. Her skal du forvente at skulle til Ribe cirka en gang om ugen, nogle gange mere. Du må desuden forvente, at du i din oplæringsperiode skal møde ind på kontoret i Ribe.

Yderligere information

Hvis du vil høre mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Rikke Lavall på telefon 41871817 (send en sms; så ringer Rikke tilbage).

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning sammen med CV og anden relevant dokumentation elektronisk via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal senest den 18. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ribe
  • Torsdag den 18. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
19. maj 2024 1