Personalejurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Har du erfaring inden for det personalejuridiske område og brænder du for at levere ledelsessparring af høj kvalitet inden for HR-området? Så har du nu mulighed for at blive en del af HR-enheden ved Kriminalforsorgens områdekontoret i Aarhus.

Kriminalforsorgen har omlagt områdestrukturen og samlet 2 områdekontorer i Vestdanmark. Som følge heraf opnormeres det personalejuridiske team.

Dine opgaver
Som konsulent i HR-enhedens personalejuridiske team vil du sammen med teamets 2 øvrige jurister få ansvaret for den juridiske sparring med ledelsen af fængsler og institutioner samt tilhørende sagsbehandling primært i forbindelse med personalesager.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Selvstændig tilrettelæggelse og sagsbehandling af disciplinærsager på tjenestemandsområdet
  • Øvrige personalesager både vedrørende overenskomstansatte og tjenestemænd
  • Klagesagsbehandling i forbindelse med indsattes klager over personale
  • Deltagelse i forhandlinger med faglige organisationer
  • Fortolkning af overenskomster og lovgivning
  • Undervisnings- og formidlingsopgaver generelt inden for det personalejuridiske felt
  • Sparring med kolleger såvel i HR som andre afdelinger om personalejuridiske emner
  • Øvrige personalejuridiske opgaver

Hvem er du

Du er parat til at træde ind i organisation i udvikling og bidrage med dine erfaringer og kompetencer.

Du er ansvarsbevidst og formår at arbejde selvstændigt – også under pres. Du er venlig og imødekommende og kan se dig selv i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til at have det sjovt.

Det skal falde dig naturligt at levere høj kvalitet i opgaveløsningen inden for fastsatte deadlines, også når arbejdstempoet er højt, og du arbejder struktureret, målrettet og helhedsorienteret. Herudover trives du med at træffe fagligt begrundede beslutninger, og du har en god dømmekraft. Yderligere skal du have blik for modtageren af din kommunikation, og du skal kunne begå dig blandt forskellige personalegrupper respektfuldt og smidigt.

Derudover forventes det, at:

  • du er uddannet cand.jur.
  • du gerne har erfaring med personalejura fra en lignende stilling i det offentlige
  • du har interesse for forvaltningsret, ansættelsesret og tjenestemandslovgivningen
  • du er tillidsskabende, operativ i din tilgang og har særdeles gode samarbejdsevner
  • du bidrager til fællesskabet i HR-enheden med godt humør.

Det er en forudsætning, at du har kørekort.

Om HR-enheden

HR-enheden har til opgave at servicere ledelsen af institutioner i Kriminalforsorgen Vest med placering i hele Jylland og på Fyn samt områdekontorets chefer og medarbejdere med en bred vifte af opgaver inden for HR-området.

Lige nu er Kriminalforsorgen Vest midt i en forandringsproces, da 2 områdekontorer pr. 1. januar 2024 er samlet til ét. HR-enheden er derfor i gang med at implementere vores fælles ambitioner og strategiske målsætninger– en proces som du også bliver en vigtig del af og får indflydelse på.

HR-enheden er en bredt sammensat personalegruppe på 20 kollegaer og 2 enhedsledere med ledelsesreference til HR-chef. Du bliver del af juridiske team på 3 medarbejdere. De øvrige teams i HR arbejder med arbejdsmiljø, uddannelse og HR administration.

Vi lægger vægt på samarbejde - både internt i HR og i forhold til resten af områdekontoret og med Direktoratet for Kriminalforsorgen – og det sociale fællesskab prioriteres højt. Der er stor grad af frihed under ansvar, gensidig fleksibilitet og et fokus på medarbejdernes tryghed, trivsel og udvikling.

Primo februar 2024 er hele områdekontor Vest flyttet til et nyt, rummeligt og hyggeligt kontorfællesskab med gode mødefaciliteter.

HR-enheden i Kriminalforsorgen i Vestdanmark er en stabsfunktion, der servicerer og understøtter ledelsen ved fængsler og institutioner i Jylland og på Fyn, hvorfor du må påregne at have udekørende arbejdsopgaver i perioder 1-2 gange om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår eri henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen og dit tjenestested er Mosevej 5b, 8240 Risskov.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen og er ledig til besættelse den 1. april 2024.

Om kriminalforsorgen Vest
Kriminalforsorgen i Vestdanmark er ét af to geografiske kriminalforsorgsområder på landsplan og har cirka 2.000 ansatte. Kriminalforsorgen i Vestdanmark har et områdekontor med stabsfunktion for de fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed, herunder fodlænkeafdelinger, udslusningsfængsler og et udrejsecenter, der geografisk placeret i Jylland og på Fyn.

Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. HR og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk.

Du søger stillingen via linket ”Søg stillingen”

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og øvrige relevante bilag skal være modtaget senest søndag den 25. februar 2024.

Der udvælges kandidater umiddelbart efter ansøgningsfristen, og det forventes at afholde samtaler i uge i uge 9, 2024.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal du ligeledes medsende dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe kørekort.

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR-chefkonsulent Lone Flensborg Degn på tlf. nr. 7255 8922, pr. e-mail: [email protected] , eller Områdechef for HR, Heine Dyppel på tlf. 4038 3328 eller på e-mail: [email protected].

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Risskov
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i Risskov

    Kan du lide at arbejde med familieret, og er kvalitet og engagement vigtigt for dig? Trives du i en hverdag, hvor hjertevarme kolleger og høj faglighed går hånd i hånd? Kunne du tænke dig at arbejd..
    • Jurist
    • Risskov
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Århus

    Du får indsigt i både den juridiske verden, erhvervslivet og hverdagen i en af landets førende advokatvirksomheder. Du kommer til at gøre dig nogle gode erfaringer til din videre uddannelse, og du .
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Århus

    In the role, your primary function will be to provide the organisation with relevant legal input for decision-making regarding current and future business opportunities. You will gain valuable expe..
    • Jurist
    • Århus
    Få mere info
  • Jurist i Risskov

    Kan du rådgive og skabe awareness om informationssikkerhed og GDPR? Har du flair for it og er du samtidig en dygtig formidler og sagsbehandler, som kan bidrage med at udvikle og sikre en profession..
    • Jurist
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1