Alsidig jurist til Danmarks bedste boligselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Ønsker du at arbejde i en dynamisk virksomhed med stort fokus på medarbejdertilfredshed og -udvikling?
Som medarbejder i Boligselskabet Sjælland kan du se frem til en hverdag med fleksible rammer og arbejdstider, fantastiske kollegaer, muligheder for sparring i Erfa gruppe i branchen og en række attraktive ansættelsesvilkår og personalegoder.


Hvad kan vi tilbyde?
Vores hovedkontor ligger i Roskilde blot 1,6 km. fra Roskilde station og tæt på motorvejen. Kommer du i bil har du mulighed for at nyde godt af gratis parkering og mulighed for at oplade din elbil, mens du er på arbejde. Derudover kan du købe dine måltider i vores kantine og blive medlem af en aktiv personaleforening, der laver mange spændende arrangementer.

Der er mulighed for op til to hjemmearbejdsdage ugentligt og fredag slutter vi som udgangspunkt tidligt, så alle kan nå hjem og holde weekend.
Dagen efter Kristi Himmelfart er betalt fridag, ligesom 1. maj og grundlovsdag og så vil du få en attraktiv sundhedssikring gennem Danica.

Løn og vilkår er i henhold til overenskomsten mellem Dansk Erhverv, BL og Akademikerne (AC). Her får du bl.a. betalt frokostpause, 12% i pensionsbidrag, 3% i særligt ferietillæg, to omsorgsdage pr. barn, feriefritimer og mulighed for op til 10 dages betalt efteruddannelse årligt.

Med en høj grad af fleksibilitet og mulighed for at balancere dit arbejde med dit privatliv, er vi stolte af at være en arbejdsplads, der prioriterer både effektivitet og trivsel.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et dynamisk team på fem dedikerede medarbejdere i Jura/Indkøb, hvor din tætteste kollega bliver vores advokatsekretær. Vi beskæftiger os med alt fra Entrepriseret, erhvervslejeret, køb og salg af ejendomme, GDPR og andre juridiske opgaver i selskabet.

  • Du vil få ansvar for at løse opgaver og problemstillinger af juridisk karakter i forbindelse med sager vedrørende:
  • Rådgivning af vores byggeafdeling i forbindelse med entreprisesager i nybyggeri og renoveringer
  • Rådgivning af driftsledere i forhold til udfordringer i boligafdelingerne
  • Juridiske beboerdemokrati problemstillinger
  • Genforhandling af erhvervsleje og andre forhold omkring erhvervslejemål
  • Ajourføre og implementere ændring og nye tiltag i lovgivningen
  • Juridisk sparring med øvrige afdelinger

Vores organisationsstruktur er flad og du vil få en stor berøringsflade i organisationen, hvor du skal kunne tale i øjenhøjde på forskellige niveauer i virksomheden. Vi benytter eksterne advokater til forskellige opgaver og du vil have stor indflydelse på hvilke opgaver vi selv håndterer og hvilke vi vælger at få udført eksternt.


Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en juridisk uddannelse på kandidatniveau som cand.jur. eller cand.merc.jur. Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, struktureret og detaljeorienteret, samtidig med du kan få sagerne afsluttet.
Du er selvkørende, samtidig med at du kan samarbejde bredt med hele organisationen og kan holde et køligt overblik over egne og teamets opgaver. Samtidig er du naturligvis en rigtig god kollega og holdspiller.

Vi søger en erfaren jurist, som har kendskab til entrepriseret, erhvervslejeret og er god til den juridiske metode. Erfaring med almene boliger er en fordel, men ikke et krav.


Hvem er vi?

Boligselskabet Sjælland er landets fjerdestørste boligselskab med cirka 250 medarbejdere, der servicerer over 12.500 små og store hjem fordelt over Vest-, Syd- og Midtsjælland.
I over hundrede år har vi skabt almene boliger til en rimelig husleje i trygge rammer.
Vi er et alment boligselskab og dermed nonprofit og vi skal derfor ikke tjene penge på boligerne.
Beboerbestyrelserne sætter den retning, vi arbejder efter. Dermed er vi en politisk styret organisation, hvor ”politikerne” er helt almindelige mennesker, der brænder for at bo godt.


Henvendelse

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen tl at kontakte Sekretariatschef Karina Mindegaard på 60 38 16 85.

Ansøgningsfrist er den 31. december 2023.

Vi afholder samtaler løbende og tillader os at tage stillingsopslaget ned før fristen, hvis vi finder den rette kandidat til stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Roskilde
  • Søndag den 31. december 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Sorø

    Den rette profil vil have en central rolle i [xxxxx]s IT & Digitaliseringsteam i forbindelse med udvikling og udarbejdelse af IT-kontrakter. Det primære fokus vil være på at forstå de forske..
    • Jurist
    • Sorø
    Få mere info
  • Jurist i Slagelse

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 4200 Slagelse
    • Jurist
    • Slagelse
    Få mere info
  • Jurist i Roskilde

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Jurist
    • Roskilde
    Få mere info
  • Jurist i Sorø

    Er du en dygtig og ambitiøs jurist, som drømmer om at udfordre dig selv i en spændende og alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder? Og kunne du tænke dig en stilling med en bred berøringsflad..
    • Jurist
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4