Advokat eller jurist med proceserfaring til retssagsførelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du en løsningsorienteret og kvalitetsbevidst jurist, gerne med advokatbaggrund, som brænder for at løse juridiske problemstillinger i forhold til borgere og virksomheder? Trives du med at arbejde selvstændigt i en travl hverdag, og har du mod på at behandle klagesager og aktindsigtsager? Så er du måske den fagligt stærke advokat/jurist, vi søger til vores klagebehandlingsenhed i Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde.

Vores enhed - Klagebehandlingsenheden
I klagebehandlingsenheden arbejder vi med mange typer klagesager og aktindsigtssager. Sagerne behandles dels ud fra en administrativ gennemgang og dels ved retlige skridt. Som vores nye kollega vil du primært sidde med sager, der repræsenteres ved retten, hvorfor du meget af tiden vil argere som advokat i arbejdet hos os. Derudover arbejder vi i kontoret med processer og påtager os undervisningsopgaver internt i Gældsstyrelsen.

Behandling af klagesager
Som vores advokat eller jurist kommer du til arbejde med klagebehandling inden for inddrivelsesområdet, hvor dit arbejde primært vil være retssagsførelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • At føre sager i Fogedretten over udlægssager
  • At være medansvarlig for kæresager
  • Sparring om juridiske problemstillinger til dine kollegaer undervisning i inddrivelsesret og forvaltningsret til dine kollegaer i Gældsstyrelsen.

Faglig stærk med gode formidlingsevner

Du har en relevant juridisk uddannelsesbaggrund på kandidatniveau som fx cand.jur. eller tilsvarende – gerne kombineret med rettergangserfaring og evt. efteruddannelse som advokat. Det er en fordel, at du har en god juridisk forståelse og solid erfaring med civilprocessen eller fogedprocessen samt sagsbehandling, gerne inden for forvaltningsret, inddrivelsesret og obligationsret.

Derudover forestiller vi os, at du kan kommunikere professionelt og klart både skriftligt og mundtligt. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse. Du skal derudover trives med at have et tempofuldt arbejde og være indstillet på, at arbejdsdagen er uforudsigelig.

Stejl læringskurve med ordentlig onboarding og opfølgning
Vi klæder dig naturligvis på til opgaverne. Du bliver derfor introduceret til Gældsstyrelsen, din kommende enhed og får om nødvendigt en introduktion i den gældende lovgivning mv. For at sikre det bedste afsæt for vores fremtidige samarbejde.

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

  • Gode arbejdsvilkår med selvstændig arbejdstilrettelæggelse
  • Opgaver med et stort ansvar
  • Et godt juridisk fagligt og socialt miljø
  • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser.

Du bliver ansat i kontor, der er bestående af 21 faglige og juridiske stærke kollegaer, hvor sparring er i centrum for at sikre fagligheden. Vi vægter det gode sammenhold både indenfor og udenfor arbejdspladsen, og bruger også gerne tid med hinanden på kontor-sociale arrangementer. Kontoret har fokus på, at de bedste medarbejdere har en god work-life-balance, for selvom vi brænder for vores arbejde og gerne giver 110%, er vi også er klar over, at det kun kan lade sig gøre, når der plads til venner, familier og hobbys.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 5. februar 2024 kl. 10. Samtaler forventes afholdt i uge 6-7. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Helle Gudmann på telefon 72 38 89 62.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer, straffeattest samt foretaget tjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). For den rette kandidat kan indplacering ske som chefkonsulent.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Universitetsvej 2, 4000 Roskilde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Roskilde
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Jurist på Midt-og Vestsjælland

    Vil du arbejde med PersonaleJura i [xxxxx]?Leder du efter en arbejdsplads i udvikling? Har du interesse for personalejura og er du skarp til forhandlinger og relationer? Så læs med her o..
    • Jurist
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Jurist i Slagelse

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 4200 Slagelse
    • Jurist
    • Slagelse
    Få mere info
  • Jurist i Roskilde

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Jurist
    • Roskilde
    Få mere info
  • Jurist i Sorø

    Er du en dygtig og ambitiøs jurist, som drømmer om at udfordre dig selv i en spændende og alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder? Og kunne du tænke dig en stilling med en bred berøringsflad..
    • Jurist
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4