Jurist/advokat med kendskab til entrepriseret til [xxxxx] i Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ansøgningsfrist: 17-04-2023 - Søborg

Jurist/advokat med kendskab til entrepriseret til NCC Danmark A/S i Søborg


Er du drevet af at være en efterspurgt sparringspartner i en større organisation, og er du en stærk kommunikator med styr på din obligationsret og entrepriseret? Så har du nu en fantastisk mulighed for at blive en del af NCC, hvor du kan videreudvikle dig sammen med dygtige og søde kollegaer.

Bred kontaktflade og et stort fokus på håndtering af risici

I vores tilgang til arbejdet har vi fokus på at kende forretningen og sammen med vores kollegaer afdække risici, så vi undgår tvister i byggeprocessen.

Vi spiller en aktiv rolle fra start til slut i byggeprocessen og bistår bl.a. med juridiske notater, risikoscreening, forhandling og kontraktudarbejdelse. Vi deltager som repræsentant i fx styregrupper og kontrakt- eller tilbudsråd, og vi gennemfører kurser i byggeprocessens juridiske faser. Endelig håndterer vi eventuelle tvister, når de opstår.

Du får en bred kontaktflade især på hovedkontoret i Søborg, men vil også have mulighed for at komme rundt på byggepladserne.

Juridisk fællesskab og højt fagligt niveau

NCC Danmark har 4 forretningsområder med hver sin juridiske afdeling med base i Søborg. Alle juridiske afdelinger er kendetegnet ved et højt fagligt niveau samt en vilje til at hjælpe hinanden på tværs af forretningsenheder.

I NCC Civil, Infrastructure, sidder Advokat Susanne Rønne sammen med dig.

”Vi har en uformel tilgang til samarbejdet med vores kollegaer, og vi forsøger altid at rådgive med et kommercielt og løsningsorienteret sigte. Det er min oplevelse, at der er stor respekt om vores arbejde, og at vi altid er inviteret med ved bordet i alle dele af organisationen.” siger Susanne Rønne.

Du rapporterer till Head of Legal i Stockholm, Jessica, og indgår i et nordiskt team med 9 kollegaer i Stockholm, Göteborg, Oslo og København. Du og Susanne bliver nærmeste sparringspartnere i det daglige.

Selvstændighed og mod til at træffe beslutninger

Susanne indgår i ledergruppen og bruger ca. halvdelen af sin tid på organisations- og ledelsesrelateret arbejde. Derfor kommer du til at håndtere hovedparten af de operationelle juridiske opgaver i afdelingen.

Normalt vil der være tid til sparring med hinanden, men indimellem går det stærkt i forretningen, og det stiller krav til at turde træffe hurtige beslutninger. Du trives derfor med at arbejde selvstændigt og har erfaring og ballast til at agere hurtigt, når situationen kræver det.

Imødekommende profil med indgående juridisk kendskab til branchen

Vi ser gerne, at du som minimum

  • er uddannet cand.jur. og gerne advokat
  • har 5 års erfaring fra en lignende/relevant stilling
  • har et stærkt juridisk fundament med kendskab til obligationsret og entrepriseret

Kendskab til udbudsret er en fordel.

Du har desuden en venlig natur og fungerer godt med forskellige mennesker. Samtidig passer det dig godt at være del af en mindre afdeling, hvor du - sammen med Susanne – udgør en vigtig nøglefunktion i en sund og veldrevet forretning med en stærk samarbejdskultur.

Interesseret?

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Søborg
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1