Kommercielt drevet Senior Legal Counsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

I North Media er vi entreprenante og driver forretning, som skaber værdi for vores kunder. Har du stor lyst til at arbejde tæt sammen med forretningen om selskabsretlig og kommercielt funderet juridisk rådgivning? Har du relevant erfaring fra en tilsvarende funktion, og brænder du for at afprøve dine færdigheder i dit næste udviklende job? Så er du måske North Medias nye Senior Legal Counsel.

North Media er en børsnoteret koncern, der skaber og udvikler volumenforretninger med fokus på platforme og services, der gør hverdagen lettere for de danske forbrugere. Vi søger nu en kommercielt orienteret Senior Legal Counsel til koncernens juridiske funktion, der skal være med til at styrke den juridiske kvalitet og sikre fremdrift i de forretningsmæssige dispositioner.

Om Jobbet
Du får et centralt ansvarsområde i North Media koncernen. Du refererer til koncernens General Counsel, og i tæt samarbejde med datterselskaberne i koncernen bliver det dit ansvar, sammen med de øvrige kolleger i juridisk afdeling, at forestå den løbende professionalisering af de kommercielle kontraktgrundlag på såvel kunde som leverandørsiden, sikre corporate compliance og agere juridisk sparringspartner for datterselskaberne i koncernen.

Din dagligdag vil være præget af en høj grad af alsidighed og stor variation i dine arbejdsopgaver med et tæt samarbejde med North Media koncernens forskellige datterselskaber og forretningsområder. Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Juridisk bistand ved indgåelse af kommercielle kontrakter, herunder udarbejde, revidere og forhandle kommercielle kontrakter med kunder og leverandører
  • Selskabsretlig compliance herunder sikre den rette corporate struktur og compliance procedurer i koncernen
  • Juridisk bistand ved omdannelser og fusioner af koncernens selskaber
  • Juridisk bistand og rådgivning ved M&A transaktioner, herunder deltage i due diligence processer.
  • Varierende selskabsretlig eller kontraktretlig bistand og rådgivning

Om dig
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur. Vi forestiller os, at du har min. 5 års erfaring fra en legal funktion i en international koncern eller 3 års erfaring som advokat fra Corporate og Commercial, hvor du har håndteret selskabsretlige problemstillinger og M&A.

Du har en veludviklet forretningssans, er proaktiv og har en helhedsorienteret tilgang til dit arbejde. Samtidigt har du en naturlig gennemslagskraft, er konstruktiv og løsningsorienteret. Du besidder naturlige kommunikationsevner, der gør dig i stand til at formidle kompleks juridisk viden på en klar og forståelig måde. Du tager ejerskab for dine opgaver og er drevet af resultater.

Jobbet er for dig, der gerne vil arbejde tæt sammen med forretningen. Du har lyst til at udvikle dig yderligere, ligesom det er en drivkraft for dig at være med til at sætte jura på landkortet i en koncern med mange forskelligartede brands og forretningsområder. Som person forventer vi, at du:

  • Udviser stor ansvarlighed, er engageret og kvalitetsbevidst
  • Evner at fordybe dig i nye rets- og fagområder
  • Evner at omsætte juridiske anbefalinger og vurderinger til operationelle tilgange, som kan implementeres i organisationen.
  • Arbejder selvstændigt i samspil med samarbejdspartnere på alle niveauer og fra forskellige faggrupper
  • Sætter pris på en arbejdsdag, der byder på stor variation og mange kontaktflader i organisationen
  • Passer ind i et uhøjtideligt miljø og har et godt humør, der også bevares i pressede situationer

Om os
Du bliver en del af en ambitiøs og fremadskuende børsnoteret koncern, der er midt i en rivende udvikling. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg tæt ved Gladsaxe trafikplads. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Vi har desuden ordentlige arbejdsforhold og attraktive medarbejdergoder. Du kan læse mere om vores virksomhed og spændende forretningsområder på www.northmedia.dk.

Din ansøgning
Har vi vakt din interesse, så send dit CV og en motiveret ansøgning i dag. Ansøgningsfristen er medio august, og vi afholder jobsamtaler i løbet af august måned med tiltrædelse hurtigst muligt.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=17085162)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Søborg
  • Torsdag den 12. oktober 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i Herlev

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 2730 Herlev
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og tilpasse en bred vifte af opgaver til dine interesser. Du får en alsidig rolle med mulighed for at beskæftige dig med miljøre..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering? Så søger vi netop dig til at være en del af vores Back Office i Letting & Tenant Service. Back Office – Letting & Tenant Service er en .
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2