Datajuridisk chef - understøttelse af forsknings- og innovationsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at understøtte forskning og innovation i Region Sjælland, så patienterne kan tilbydes den bedste og nyeste behandling, og vi kontinuerligt opnår ny viden og udvikler nye behandlingstiltag? Har du samtidig lyst til at sætte dine kompetence som leder i spil - og sammen med det forskningsjuridiske team at styrke og videreudvikle vores rådgivning og bistand til forsknings- og innovationsprojekter? Så er du måske den nye juridiske chef, vi søger.

Vi får stadig flere forsknings- og innovationsprojekter i Region Sjælland. Samtidig videreudvikler og innoverer vi konstant vores tilbud til patienterne, ofte med nye juridiske udfordringer som konsekvens.

Vi søger en dedikeret datajuridisk chef, der dels vil få ledelsesansvaret for det forskningsjuridiske team, dels vil få ansvaret for selv at bidrage med juridisk sparring og rådgivning i de mest komplekse og nytænkende forsknings- og innovationsprojekter.

Dit job

Opgaverne som datajuridisk chef omfatter:

Ledelsesansvar for det forskningsjuridiske team, inkl. ansvaret for at udvikle og konsolidere team’ets ydelser i et nyt og styrket setup. I ledelsesansvaret ligger også en udviklingsopgave i forhold til at få et nyt, styrket team godt i gang, og for sammen med team’et at sikre, at de nye rammer og ressourcer udnyttes optimalt til gavn for regionens forskere.

Kontraktstyring og kvalitetssikring af de eksterne samarbejdsaftaler om supplerende forskningsjuridisk bistand, som vi p.t. har med andre regioner, universiteter m.v., inklusive planlægning og eksekvering af hjemtagningen af disse opgaver i takt med at det forskningsjuridiske team er modent hertil.

Ansvar for at levere strategisk juridisk sparring og rådgivning ift. projekter, der i særlig grad er juridisk komplekse og kræver juridisk nytænkning, inkl. evt. behov for dialog med sundhedsministeriet eller andre myndigheder om behov for lovændringer, fortolkningsmæssige muligheder m.v. Det kunne fx være rådgivning og bistand ift. det juridiske grundlag for forskning i og klinisk implementering af personlig medicin løsninger, anvendelse af AI, stadig mere omfattende datadeling mellem kommuner og regioner, mhp. at sikre såvel borgere som patienter optimale, individuelt tilpassede forebyggelsesydelser og behandling m.v.

Dine kompetencer

Du er en erfaren jurist, gerne med ledelseserfaring, og med indsigt i både sundhedslovgivningen og databeskyttelsesreguleringen.

Du har et solidt juridisk judgement og erfaring med i din rådgivning at afveje juridiske risici og udviklingsmæssige gevinster.

Du har lyst til at være med til at bygge ny organisation op som tænker udviklings- og serviceorienteret i sin juridiske tilgang, og som både kan sikre at vi er ”på sikker grund” rent juridisk og være med til at understøtte at nye sundhedsteknologier tages i brug.

  • Derudover forestiller vi os, at du kan se dig selv i flere af punkterne nedenfor:
  • Du har et stærkt, tværorganisatorisk fagligt netværk inden for forsknings- og sundhedsjura
  • Du har kendskab til sagsbehandling og resultatskabelse i offentlige, politisk styrede organisationer Du evner at opnå værdiskabende resultater i tæt samarbejde med andre faggrupper og på tværs af organisationer
  • Du har en dokumenteret evne til at sætte mål, nå dem og udfordre medarbejdere og interessenter
  • Du er troværdig og resultatorienteret i din samarbejdsstil, og værdsætter gensidig respekt og transparens
  • Du har en skarp pen og kan formidle komplekse budskaber i en politisk kontekst
  • Du trives i et omskifteligt og travlt miljø, og er i stand til at arbejde med både langsigtede og kortsigtede mål og deadlines, og med mange aktører både internt og eksternt
  • Du har et stort engagement – både fagligt, personligt og kollegialt

Vi Tilbyder

  • En arbejdsplads med fleksible arbejdstider og en god balance mellem arbejde og fritid og med en varieret arbejdsdag.
  • En række spændende, udviklingsorienterede opgaver, der både stiler krav til din juridiske faglighed, din kreativitet og evne til juridisk nytænkning, din organisatoriske navigationsevne, og din evne til at lede og udvikle medarbejdere.
  • En mulighed for at arbejde med din juridiske faglighed i et kliniknært miljø med ambitiøse kollegaer, med frihed under ansvar og med udfordrende opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Kontaktpersoner

Vil du høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Sorø
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1