Senior Legal Counsel til kontrakter på historisk stort projekt inden for grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Forestil dig et job hvor du

  • Får mulighed for at få ansvar og dygtiggøre dig inden for spændende juridiske problemstillinger
  • Bliver en del af et stort projekt og får et godt indblik i, hvordan jura og andre fagdiscipliner spiller sammen i et komplekst projekt
  • Bliver en del af et af de største og mest komplekse projekter, der bidrager til den grønne omstilling i Danmark.


Som Senior Legal Counsel bliver du en integreret del af Fremtidens S-Bane, der i korte træk går ud på at transformere vores nuværende S-Bane til et fuldautomatiseret system.

Du opnår en enestående viden, om hvordan et komplekst program fungerer. En indsigt som denne får du hverken som in-house advokat eller som ekstern juridisk rådgiver.

Derfor er jobbet som Senior Legal Counsel i DSB i en klasse for sig.

Det er spændende at arbejde som Senior Legal Counsel i DSB. Vi arbejder med komplekse juridiske problemstillinger indenfor kontraktretten og udbudsretten, og vi bidrager til at forme fremtidens bæredygtige infrastruktur i Danmark” fortæller Xezal Zarin Bazancir, der er Senior Legal Counsel i DSB.

Velkommen til Legal & Commercial Contract Management Vi ser frem til at byde dig velkommen i Legal & Commercial Contract Management-afdelingen, hvor vi er 25 kollegaer. Afdelingen består af tre teams, hvoraf du bliver en del af teamet ”Legal Commercial Tender Management”, som foruden dig tæller ni andre kollegaer.

Hos os er diversiteten høj: nogle er ingeniører, andre har en juridisk uddannelse. Til sammen har vi erfaring fra mange forskellige brancher og fagdiscipliner. Nogle er nyuddannede, andre har mange års erfaring. Vi taler ofte engelsk, fordi vi er en afdeling med mange forskellige nationaliteter.

Stemningen i teamet præges af et højt fagligt niveau kombineret med en uformel og kollegial atmosfære. Vi vægter teamwork højt og støtter hinanden i vores daglige arbejde, så vi sammen kan opnå de bedste resultater” fortæller Xezal.

Du får rig mulighed for faglig udvikling, da vi arbejder med en moderne læringskultur, hvor feedback og ”lessons learned” står højt på agendaen.

Vi spiller en stor rolle i forbindelse med at gennemføre vores udbudsprocesser, at udarbejde vores strategisk vigtige kontrakter – og med professionelt at følge op på dem efterfølgende.

Vi arbejder hver især ude i det projekt, vi er tilknyttet. Du bliver tilknyttet det projekt, der handler om at anskaffe vores nye, automatiserede S-tog.

Din hverdag Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt men hovedsageligt være inden for udbuds- og kontraktsret. Lige nu er status på projektet, at udbudsprocessen er i gang, og at vi er på udkig efter den leverandør, der i fremtiden vil skulle levere og vedligeholde de nye S-Tog til DSB. Vi er langt fra i mål, og du vil derfor få mulighed for fx at være med i forhandlingerne med tilbudsgiverne og i evalueringen af deres tilbud.

Uanset hvor godt vi forbereder os, sker der altid noget uforudset. Du skal derfor med dine udbudsretlige værktøjer være med til at guide projektet godt igennem udbudsprocessen og sørge for, at vi finder løsninger på de udfordringer, der opstår henad vejen.

Som Senior Legal Counsel arbejder du tæt sammen med projektets øvrige jurister (som primært tager sig af det kontraktretlige), projektlederen, vores to Contract Managers og dine fremtidige tekniske kollegaer.

Udbudsretten bliver dit ansvarsområde, og det forventes, at du kan løbe selvstændigt med de opgaver, der er relateret til dit område. Du har dog erfarne kollegaer at sparre med – kollegaer som har solid erfaring med udbud af komplekse anskaffelser. Vi har også et tæt samarbejde med Kammeradvokaten, som du også kan sparre med.

En typisk arbejdsdag kan starte med, at du har et møde med projektlederen, hvor I sammen lægger en strategi for forhandlingerne med leverandørerne. I kigger også på tidsplanen, og hvem der skal være involveret i evalueringen.

Efter sparring med en kollega over en kop kaffe, arbejder du videre med en igangværende juridisk vurdering og sender din vurdering videre. Herefter hjælper du en kollega, som har et udbudsretligt spørgsmål og gerne vil have input fra en mere erfaren kollega.

Efter frokost sparrer du med nogle af dine juridiske kollegaer fra de andre projekter om de erfaringer, de gjorde sig i forbindelse med de udbudsprocesser, de var en del af. Sidst på dagen forbereder du et oplæg til projektteamet omkring forhandlingsmøderne. Oplægget har til formål at klæde teamet godt på, så de forstår konteksten og får viden om, hvad de må og ikke må under sådanne forhandlinger.

Hvem er vi på udkig efter? Du kan sikkert nikke genkendende til følgende udsagn

  • Du er uddannet cand.jur eller cand.merc.jur.
  • Du har nogle års erfaring fra advokatbranchen eller som intern jurist i en større virksomhed eller offentlig myndighed.
  • Du har erfaring med udbudsret – og gerne kontraktsret fra større anskaffelsesprojekter.
  • Du har erfaring med at arbejde på engelsk, da vi arbejder med tilbudsgivere/leverandører, konsulenter og kolleger fra hele verden.
  • Du er interesseret i at arbejde med jura i en større sammenhæng, f.eks. i projekter, hvor konkrete og brugbare løsningsforslag er vigtigere end paragraffer.
  • Du er selvstændig, har høj motivation og tager imod nye opgaver med et smil.

Hvad tilbyder DSB? Nogle af de personalegoder som du omfattes af, er

  • Gratis transport med DSB.
  • Fleksible arbejdstider og hjemmearbejde et par dage om ugen.
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym.
  • Pension og sundhedsforsikring.
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem.


Læs mere her om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu Ansøgningsfristen er d. 16. januar 2024.

Vi evaluerer og gennemfører samtaler løbende, så skynd dig at søge.

Upload cv, ansøgning og eksamenspapirer. Du kan også uploade en video.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Westh på tlf. 2468 0963.

#LI-Hybrid
#LI-NF1

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Taastrup
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Lignende jobs

  • Jurist i København

    Motiveres du af udfordringer og varierede opgaver inden for ansættelsesret?Vi søger en erfaren advokat til vores ansættelsesretsteam, som består af syv jurister i København og Aarhus. Bring din..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    ”Det særlige ved at arbejde som personalejurist i Brøndby Kommune er det gode samarbejde, jeg oplever vi har med kommunens ledere. Og så er afdelingen også fyldt med dygtige og sjove kollegaer”.
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hellerup

    Hos Horten søger vi en erfaren advokat, der kan supplere vores team af skarpe jurister. Vi leder efter en person med en stærk faglighed, omfattende erfaring inden for enterpriseret og ikke mindst e..
    • Jurist
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1