Konsulent til indkøbsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Motiveres du af at arbejde med offentligt indkøb, og trives du med at have en vigtig rolle i et dynamisk og udviklingsorienteret team med stor kontaktflade til hele organisationen? Er du (eller har du lysten og potentialet til at blive) en dygtig konsulent på indkøbsområdet, og brænder du for området? Så er det måske dig, vi søger som nyt medlem af indkøbsteamet i Thisted Kommune.

Indkøbsteamet hører organisatorisk til Center for Økonomi og Løn, der består af tre sektioner. Udover Løn og Personale er det, Regnskab og Opkrævning samt Økonomi og Analyse. Der er en leder for hver sektion, og sammen med økonomichefen udgør de ledergruppen.

Indkøbsteamet hører organisatorisk til under økonomichefen. Du skal bidrage til et konstruktivt, tillidsfuldt og udfordrende samspil i indkøbsteamet, og sammen skal vi sikre en effektiv ressourceudnyttelse og et stærkt tværfagligt fundament.

I indkøbsteamet er vi tre medarbejdere som varetager indkøb og udbud for hele kommunen i et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med forvaltninger og institutioner.

Det er en spændende stilling på fuld tid og på et fagområde i konstant udvikling. Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af en uformel og uhøjtidelig omgangstone og med en god blanding af drift, projektering og udvikling.

Vi kan tilbyde
  • et center i udvikling, hvor initiativ og engagement værdsættes
  • et kompetent fagligt sparringsmiljø
  • en fleksibel arbejdsplads
  • en alsidig arbejdsdag med mange samarbejdspartnere
  • en arbejdsplads med gode kolleger, hvor vi lægger vægt på trivsel og en god tone
  • gode muligheder for kompetenceudvikling – herunder kurser og uddannelse.

Indkøbsafdelingen er placeret i et storrumskontor, hvilket giver rig mulighed for sparring med kolleger inden for udbud, her er et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone, hvor alle er præget af engagement og godt humør.
Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i
  • som en del af teamet vil du spille en central rolle i arbejdet med udbudsområderne som vedrører vores fællesindkøb og SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice)
  • implementering af kontrakterne i organisationen og den efterfølgende drift og kontraktstyring
  • arbejdet vil også omfatte udarbejdelse af diverse beregninger herunder gevinstrealisering i forbindelse med indgåelse af nye SKI kontrakter
  • vedligeholdelse af leverandør stamdata i CM systemet (Contract Management systemet)
  • løbende ad hoc-opgaver


Vores forventninger til dig
Vi lægger vægt på din erfaring og gennemslagskraft - mere end din uddannelsesmæssige baggrund. Der er tale om en stilling, der indebærer varierende administrative opgaver, såvel som kommunikation med både kollegaer og leverandører. Vi forventer dermed at du trives med mange alsidige - og nogle gange tunge - opgaver, samt at du er metodisk i dit arbejde.

Ydermere ser vi gerne at du som menneske er udadvendt, god til at kommunikere og i stand til at gøre din indflydelse gældende over for forskellige typer af faggrupper.

Derudover lægger vi vægt på, at du
  • er team-orienteret, åben, imødekommende og udadvendt i mødet med andre
  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver
  • evner at planlægge og strukturere dine opgaver hensigtsmæssigt, bevare overblikket og være proaktiv, også i pressede situationer
  • har en god økonomisk forståelse og flair for at arbejde med tal og analyser
  • har lysten til at arbejde med offentligt indkøb i et lovreguleret område med fokus på detaljen
  • er vedholdende, når processerne trækker ud
  • er i besiddelse af godt humør og har lyst til samt mod på at arbejde i et uhøjtideligt miljø.


Vi lægger i høj grad vægt på din personlighed og vores tro på, at du kan løfte - eller lære at løfte - opgaverne, i et team hvor alle ønsker de bedste forhold for deres fremtidige arbejde.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge, men vi er fleksible. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter.
Ansættelsesstedet er på rådhuset i Thisted, og løn og ansættelsesvilkår aftales ud fra gældende overenskomst og kvalifikationer.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte leder af indkøbsafdelingen Susanne Jeppesen på telefon 99 17 17 21 eller mail [email protected] eller økonomichef Kai Ørsnæs Christensen på telefon 99 17 17 20 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist
10. marts 2024 kl. 23:59.
Samtaler forventes afholdt 13. marts 2024
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Thisted
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1