Er Selskabsret lige dig? Så klik videre og læs med!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Skatteafdelingen i BDO vokser støt og i takt med, at vores opgaveportefølje bliver større, og vi får flere og flere spændende opgaver, er vi lige nu på udkig efter konsulenter til vores skatte- og legalafdeling i BDO til vores kontor i Vejle.

Du vil blive en del af et fagligt dygtigt team, der løfter i flok. Kort sagt hjælper vi vores kunder og kolleger, når vi opdager et behov. Netop proaktivitet kendetegner såvel BDO som vores skatte- og legalafdeling. Derfor leder vi også efter nye kollegaer, der opfanger og hjælper til med de udfordringer, vi møder i hverdagen.

Vi er og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Det betyder, at du har ambitioner om at være en god kollega, der er nysgerrig på kundernes og kollegernes drømme, og har en lyst til at hjælpe med at realisere dem.

Du er struktureret og brænder for at udvikle og arbejde sammen med dine dygtige kolleger, så vi derigennem sikrer branchens bedste kundeoplevelser gennem vores kompetente rådgivning.

Din dagligdag i Vejle

Som en del af teamet i BDO’s skatte- eller legalafdeling har du din daglige gang på 2. sal i kontortårnet på Vejle Stadion, hvor du og den primære del af dit hold mødes og sikrer, at I arbejder i samme retning. Vi går op i, at du er dygtig til at formidle dine budskaber, og kan indgå i faglig dialog og sparring med dine kolleger baseret på en grundlæggende interesse for dit fag.

Din arbejdsplads vil være på Vejle-kontoret, men da afdelingen servicerer hele regionen, forventes det, at du er fleksibel og kan tage med de øvrige medarbejdere rundt på kontorbesøg i bl.a. Kolding, Esbjerg, Odense og Haderslev.

Der afholdes en god portion faglige og sociale arrangementer i form af fredagsbarer, foredrag, faglige oplæg og lignende. Det er selvfølgelig helt op til dig, i hvilken udstrækning, du ønsker at deltage, men mulighederne er mange.

Konsulent til legalafdelingen

I jobbet vil du fortrinsvis komme til at arbejde specialiseret med især selskabsret med også erhvervsret i mere bred forstand.

Arbejdet består i bl.a. af:

  • Selskabsretlige problemstillinger
  • Gennemførelse af generationsskifter og omstruktureringer
  • Stiftelse af selskaber
  • Udarbejdelse af ejeraftaler
  • Overdragelse af fast ejendom

Du er uddannet Cand. jur. eller Cand. Merc. Jur. og er enten nyuddannet eller har 1-2 års erfaring med i bagagen.

Kort om BDO – resten skal opleves

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og mere end 110.000 ansatte på verdensplan.

Må vi høre lidt om dig?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at de rigtige, nye kollegaer kan tiltræde hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

René Møller Jensen på [email protected] eller 40 77 95 03

Vi ser frem til at modtage dit CV, ansøgning og dine karakterudskrifter og glæder os til at høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vejle

Lignende jobs

  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    Motiveres du af et job, hvor du gør en forskel for samfundet? Favner du bredt juridisk, og kan du tænke løsningsorienteret .
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist i Vejle

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Jurist
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1