Konsulent til Business Region North Denmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Interesserer du dig for interessevaretagende samarbejde, der skaber bæredygtig vækst og udvikling i et fælles Nordjylland? Så læs med – for så er du muligvis Business Region North Denmark's kommende konsulent.

Om Business Region North Denmark (BRN)
BRN er et erhvervspolitisk samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland, som målrettet arbejder for at styrke betingelserne for vækst og udvikling i hele landsdelen. Vi bringer Nordjyllands særlige styrker og potentialer i spil i større fælles strategiske indsatser, og arbejder for at styrke Nordjyllands position i et nationalt og internationalt perspektiv. BRN er Nordjyllands fælles stemme i forhold til politisk interessevaretagelse.

Med BRN har vi skabt et unikt og konstruktivt politisk samarbejdsklima. Vi tør være ambitiøse på Nordjyllands vegne. Sammen med en række lokale, regionale og nationale partnere er BRN med til at varetage vores fælles interesser, sikre erhvervslivets rammevilkår og binde en rød tråd imellem fælles udfordringer og muligheder på en række områder.

Som en dynamisk og handlingsorienteret, politisk platform er det BRN’s bestyrelse (de nordjyske borgmestre og regionsrådsformanden), der sætter retningen for de fælles dagsordener og indsatser.

I 2022 vedtager vi en ny strategi for BRN- samarbejdet. Derfor vil du også få rig mulighed for at sætte præg på, hvordan vi bedst eksekverer på den, involverer vores mange samarbejdspartnere og sætter et stærkt nationalpolitisk aftryk.
Vi har særligt fokus på at:
  • skabe grobund for grøn omstilling og grøn vækst i hele Nordjylland
  • styrke vital infrastruktur, der forbinder Nordjylland med resten af landet og verden
  • styrke erhvervslivets vækstbetingelser på strategiske nordjyske styrkepositioner
  • øge Nordjyllands tiltrækningskraft for investeringer og midler
  • udvikle, fastholde og tiltrække nødvendig kvalificeret arbejdskraft

Dine opgaver
Som BRN’s kommende konsulent skal du være med til at få ting til at ske i et visionært politisk landskab. Du bliver en del af et stærkt fagligt team og får en vigtig tovholderrolle i BRN’s relationer til medlemskommunerne og Regionen, samt samarbejde med ligesindede organisationer og virksomheder. Relationer og samarbejde er nemlig helt afgørende for, at vi lykkes.

Du vil blandt andet arbejde med
  • Sekretariatsbetjening af BRN’s bestyrelse, direktion og sekretariatsledelse – heriblandt udarbejdelse af dagsordner, referater, mødemateriale og jævnlig kontakt til borgmestre, kommunaldirektører, regionsrådsformand, regionsdirektør samt andre nøglepersoner hos kommunerne og Regionen
  • Interessevaretagelse af fælles nordjyske dagsordener, særligt med henblik på at styrke rammevilkårene for erhvervsudvikling på nordjyske styrkepositioner
  • Konstruktive relationer med BRN’s samarbejdspartnere og interessenter
  • Opfølgning på bestyrelsens signaler, herunder udvikle konkrete handlingsspor, involvere relevante samarbejdspartnere og sikre fremdrift og eksekvering
  • Medindflydelse på eksekvering af ny strategi for BRN og udarbejdelse af årlige handlingsplaner for BRN
  • Formidling og events relateret til interessevaretagelse på udvalgte indsatser

Din profil
Vi leder efter den rette person og din uddannelsesbaggrund er derfor ikke så afgørende, men vi forestiller os, at:
  • Du har politisk tæft og kan navigere i en politisk ledet organisation
  • Du er udpræget samarbejdsorienteret
  • Du har eller vil gerne opbygge solid indsigt i det nordjyske kommunale/regionale landskab
  • Du er god til at tænke i helheder, se strategiske sammenhænge og formår at skabe en rød tråd og forbinde folk mellem de strategiske, taktiske og operationelle niveauer.
  • Du kan indtage en konstruktiv og koordinerede rolle i tværgående og tværfaglige samarbejder
  • Du evner at dykke ned i og analysere komplekse og varierende emner
  • Du har gode kommunikative evner – både i tale og på skrift
  • Du arbejder struktureret og med sans for detaljer

Vi tilbyder
Som konsulent kan du forvente en spændende og udfordrende rolle placeret centralt mellem adskillige aktører og imellem politik og samfund. Du får rig mulighed for at understøtte fælles nordjyske dagsordener, sætte Nordjylland på landkortet, bidrage til at løse komplekse problemstillinger og indfri store potentialer.

Du bliver en del af et velfungerende og fagligt stærkt team i sekretariatet, som udover dig består af en konsulent og sekretariatschefen. Det daglige samarbejde omfatter daglig sparring og tillid til faglighed og opgaveløsning. Der er højt til loftet og kort til grin – og ligesom BRN, dyrker vi fællesskabet.

Sekretariatet er placeret sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, BusinessAalborg. Du refererer til sekretariatschefen.

Vilkår og ansættelsesproces
Ansøgningsfrist den 7. oktober 2022.

Vi forventer at afholde 1. samtale den 17/10-22 og 2. samtale 24/10-22.
I løbet af samtaleforløbet vil du kunne forvente udarbejdelse af personligheds- og profiltest samt opgaver.

Forventet tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om en fast stilling, hvor ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår.

Yderligere information
Læs mere om Business Region North Denmark

For yderligere information er du velkommen til at kontakte:
Christine Lunde, sekretariatschef. Tlf.:2332 0332

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Aalborg
  • Fredag den 07. oktober 2022

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3

Værd at vide når du søger job som karriererådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!