Vikarstilling: Studie- og karrierevejleder (barselsvikar) søges til Studieservice EVU på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus N

Vil du være med til at hjælpe folk på rette hylde, når de skal vælge kompetenceudvikling? Kan du lytte, stille hv-spørgsmål og vise vej i uddannelsesverdenen? Har du desuden et solidt administrativt håndelag og sans for forvaltningsret, er det måske dig, vi søger.

Med opstart 1. juni mangler vi en barselsvikar som studie- og karrierevejleder i Studieservice Efter- og videreuddannelse (EVU) på VIA University College Aarhus N. Vikariatet løber indtil videre til 30/4 2024 – dog med mulighed for forlængelse.

Studieservice EVU håndterer kontakten til VIAs mange studerende og kursister på efter- og videreuddannelsesområdet. Vi arbejder ud fra en partnermodel, hvilket betyder, at Studieservice EVU har et tæt samarbejde med de mange undervisere og uddannelsesledere på EVU-området.

En alsidig hverdag med spændende opgaver
Vi tilbyder en bred og varieret portefølje af opgaver centreret omkring studie- og karrierevejledning af vores studerende på VIAs akademi- og diplomuddannelser samt specialuddannelser.

Dine opgaver vil bl.a. være:
- vejledning af kommende og nuværende studerende om valg af uddannelse, uddannelsessammensætninger, karrieremuligheder mm.
- sagsbehandling af sager om merit, dispensation og realkompetencevurdering
- sagsbehandling af eksamensklager og plagiatsager
- samarbejde med uddannelserne om fx studieordninger og eksamensvejledninger
- samarbejde og koordinering med administrative kolleger i Studieservice EVU.

Du kan desuden blive involveret i udviklingsopgaver, fx omkring de tilbud og aktiviteter Studievejledningen har til kommende og nuværende studerende.

Du vil indgå i et team af 3 kolleger, der arbejder med vejledning på tværs af alle efter- og videreuddannelser i VIA. Det drejer sig om kurser, akademi- og diplomuddannelser samt specialuddannelser. Du vil få det primære ansvar for et udsnit af uddannelserne samt for en række tværgående opgaver.

Om dig
Vi søger en person med følgende kvalifikationer:
- en relevant videregående uddannelse, f.eks. i uddannelsesvidenskab, vejledning, administration og offentlig forvaltning eller lignende
- erfaring med vejledning eller anden relevant erfaring fra uddannelsesverdenen
- kendskab til forvaltningsret og til at tolke love, bekendtgørelser mv.
- gode kommunikative evner
- nysgerrig og opsøgende i forhold til opgaver og udfordringer
- bidrager til den gode stemning rundt om frokostbordet.

Kort om afdelingen - Hvem er vi?
Studieservice er en del af VIAs fællesområde (inkl. Økonomi, HR, Kommunikation m.fl.), der understøtter VIAs uddannelser og den samlede ambition om, at vi i fælleskab ”leverer fremragende uddannelser til vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet”. For Studieservice betyder det, at vi har ansvaret for alle de studieadministrative processer, der knytter sig til de studerendes samlede studieforløb fra optagelse til dimission. Vi er ca. 175 medarbejdere i Studieservice fordelt på 8 campusser i Region Midt, heraf er 28 ansat i Studieservice EVU.

Studieservice EVU arbejder med studieadministrativ understøttelse af efter- og videreuddannelse til personer og organisationer i det offentlige og private. Det betyder, at vi bl.a. arbejder med administration af uddannelses- og kursusaktiviteter, studievejledning, konferenceradministration, hjemmesidehåndtering mm.

Vi kan tilbyde et inspirerende arbejdsmiljø i en uddannelsesinstitution med gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter partnerskab, kvalitet og professionalitet højt.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte studieadministrativ leder Søren Friang Klougart på tlf. 87551966 eller [email protected].

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.
Ansættelse sker forventeligt som AC-fuldmægtig.
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus N, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Ansøgningsfristen er den 17. april 2023 og ansættelsessamtaler afholdes/forventes afholdt den 25. april.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Århus N

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Århus

    Kan du vejlede jobsøgere og åbne døre hos virksomheder Jobcenter Aarhus søger en resultatorienteret virksomhedskonsulent til Center for Dagpenge, Job og Karriere. Stillingen er på 37 timer og er p..
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus

    For at udvide ansøgerfeltet har vi valgt at genopslå vores ledige stilling som jobkonsulent i Center for Særlig Jobrettet Indsats.Vi søger en socialrådgiver/socialformidler på 37 t. ugentligt. Der .
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0