Jobcenter Greve søger en virksomhedskonsulent til vores Ukraine indsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

På baggrund af situationen i Ukraine har Jobcenter Greve oprettet et særlig Ukraine Team med det formål at skabe match mellem virksomheder, der mangler arbejdskraft, og ukrainske flygtninge.

Men da en af vores nuværende virksomhedskonsulenter har fået en anden opgave i organisationen, søger vi en ny virksomhedskonsulent til Ukraine opgaven – der er tale om en begivenhedsbestemt stilling.

Dine arbejdsopgaver:

Som virksomhedskonsulent i Ukraine teamet vil du have en afvekslende og uforudsigelig hverdag med et højt aktivitets- og serviceniveau. Opgaverne omfatter primært:

  • Opsøgende virksomhedskontakt
  • Virksomhedsbesøg med henblik på opfølgning med borger og arbejdsgiver
  • Etablering af jobmatch mellem ukrainske flygtninge og virksomheder
  • Etablere ordinære jobs og IGU, herunder brugen virksomhedspraktik og løntilskud som redskaber til dette
  • Sparring på CV/jobansøgninger
  • Motivere borgere mod realistiske jobønsker og muligheder
  • Udrede og udvikle borgernes kompetencer
  • Administrative arbejdsopgaver og journalisering i borger- og virksomhedssamarbejdet Diverse ad hoc-opgaver
  • Tæt samarbejde i teams med dine kolleger med forskellige faglige baggrunde (virksomhedskonsulenter, beskæftigelsesrådgivere, ydelsesrådgiver)

I Greve kommune arbejder vi målrettet med at optimere og videreudvikle den virksomhedsrettede indsats på integrationsområdet. Vi søger en dygtig og erfaren virksomhedskonsulent med flair for at motivere integrations borgere og til at understøtte at flest mulige kommer i selvforsørgelse. Der er tale som en tidsbegrænset stilling.

Vi arbejder virksomhedsrettet og med job i fokus, hvilket betyder, at de indsatser, der iværksættes, sker indenfor de områder på arbejdsmarkedet, hvor der er efterspørgsel på arbejdskraft. På integrationsområder, arbejder vi med en tidlig virksomhedsrettet indsats til de nyankomne flygtninge, og kerneopgaven er at bringe flest mulige i selvforsørgelse.

Om Jobcenter Greve

I Jobcenter Greve løser vi mange forskellige opgaver i forhold til ledige borgere. Vi har et stort fokus på borgerinddragelsen, hvor vi i et tæt samarbejde mellem rådgiver og virksomhedskonsulenter arbejder på at finde de rigtige løsninger, som hurtigst muligt hjælper borgeren tilbage til beskæftigelse eller uddannelse.

Vi har i samarbejde til formål at bringe ledige ud af det offentlige forsørgelsessystem og samtidig tilrettelægge indsatsen på en sådan måde, at de ledige får de bedste forudsætninger for at opnå varig beskæftigelse.

Som virksomhedskonsulent vil du have en afvekslende og uforudsigelig hverdag med et højt aktivitets- og serviceniveau. Der er en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver, heriblandt men ikke udtømmende:

Vores forventninger til dig som virksomhedskonsulent:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men du skal kunne dokumentere erfaring med virksomhedskontakt og gerne være et naturligt ”salgstalent”. Det er vigtigt, at du har omfattende kendskab til arbejdsmarkedet og erfaring med dialog med virksomhederne om muligheder og behov. Det er vigtigt, at du på egen hånd kan opbygge dit eget netværk af virksomheder, hvor af du kan høste frugtbart samarbejde særligt med henblik på integrationsborgere og understøtte deres tilknytning og tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Du er en erfaren virksomhedskonsulent - gerne med erfaring fra integrationsområdet. Du har erfaring med virksomhedsrettet indsats til borgere der er længere fra arbejdsmarkedsmarkedet. Du har indgående kendskab til de grundlæggende bestemmelser i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats m.m. samt forvaltningsloven, offentlighedsloven og retssikkerhedsloven på det sociale område. Du er som person selvstændigt og kan tage initiativ til vedvarende at udvikle integrationsindsatsen

Du er udadvendt og serviceminded. Du er god til at se muligheder og er resultatorienteret. Du er en teamspiller, som ønsker at indgå i et team med dine kollegaer og har lyst til at meningsudvekslinger og vidensdeling.

Du kan arbejde målrettet med deadlines. I kontakten med virksomhederne kan du udvise forretningsforståelse og kreativ tankegang. Du kan arbejde systematisk med løbende registrering i vores fagsystemer: Fasit og VITAS.

Arbejdspladsen:

Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen. Det betyder, at medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejder og de betingelser, arbejdet foregår under. Hertil kommer forudsigelighed, social og faglig støtte fra leder og kollegaer, mening i arbejdet, anerkendelse samt passende klare krav.

Vi lægger også vægt på, at både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder hele tiden udvikler sig. Som nyansat medarbejder får du en introduktionsplan samt sidemandsoplæring.

Løn - og ansættelsesforhold

Stillingerne er på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn. Jobbet ønskes besat hurtigt muligt. Jobbet er begivenhedsbestemt.

Vores arbejdsplads ligger i gåafstand fra Greve Station, hvor der er 25 min. til Hovedbanegården.

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er den 25.01.23 Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 5.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om jobbet som virksomhedskonsulent, kan du kontakte Leder for Job & Virksomhedsservice Susan Jørgensen tlf.: 20 48 09 75, mail: [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Greve

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Herlev

    Om stillingen Holder du af at arbejde med mennesker og gøre en reel forskel for personer i sårbare positioner, så er det måske dig vi søger. Hos [xxxxx] arbejder vi motiverende med borgere p..
    • Karriererådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Ballerup

    I Better Health kæmper vi for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med, tilbage i beskæftigelse.I Better Health kæmper vi for at h..
    • Karriererådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Valby

    Virksomhedskonsulent til ballisagers afdeling i København Kunne du tænke dig at arbejde med jobrådgivning på en måde, hvor dialog med virksomhederne står i centrum? Har du et godt kendskab t..
    • Karriererådgiver
    • Valby
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Taastrup

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Karriererådgiver
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0