Konsulent der taler i øjenhøjde søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Har du ledelseserfaring og erfaring fra SMV-segmentet? Er du en dygtig rådgiver og sparringspartner? Vil du være med til at løfte andre virksomheder, så de når deres mål og ambitioner? Vil du skabe forretningsudvikling i øjenhøjde? Så er du muligvis vores nye kollega!

Kundefokus, vindermentalitet og en humørfyldt hverdag

Hos INDKOM er vi eksperter i at skabe værdi for små og mellemstore virksomheder, og ligesom os er du drevet af at gøre en forskel for vores kunder. Vi går op i og måler på kundetilfredshed, for vi ved ikke noget bedre, end kunder der kommer igen. Vi arbejder særligt med ejerledede virksomheder i SMV-segmentet.

Som konsulent får du ansvaret for dine egne kunder og tager del i fælles projekter, hvor du rådgiver og sparrer med bl.a. ejerledere og ledere om deres virksomheds udviklingspotentialer. Det er uanset om ambitionen er at øge omsætningen og indtjeningen, styrke eksporten eller den grønne omstilling, skabe en sund kultur eller få en mere bæredygtig forretningsmodel.

Geografisk har du base indenfor området Aarhus - Horsens - Silkeborg - Randers, så du har mulighed for at møde fysisk på kontoret i Aarhus og arbejde sammen om kunderne med dine kollegaer.

Hvem er du?

Du har en baggrund som konsulent med fokus på SMV-segmentet og er vant til at anvende konsulentværktøjskassen – vi står klar til at bidrage med yderligere udbygning.

Det betyder, at du er i stand til at sparre med og rådgive ejerledere inden for områderne; Strategi, Organisation, Salg, Mennesker og Økonomi. Derudover er det perfekt, hvis du har særlige kompetencer på et af vores 5 specialist områder; Strategi, Salg, Kulturudvikling, Lederudvikling og bæredygtighed.

Måske har du også arbejdet med rekruttering fra A-Å og kan bidrage ind i denne del af INDKOM, der arbejder med rekruttering for vores kunder.

Du har erfaring med at opbygge din egen portefølje via et godt netværk og har bevist, at du kan lukke et salg. Vi supplerer selvfølgelig med emner og opgaver.

Som person bliver du bl.a. karakteriseret ved ord som:

  • Tillidsvækkende.
  • Humør- og energifyldt.
  • Resultatorienteret.
  • Tager ansvar og har en løsningsorienteret tilgang.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af sund virksomhed i vækst med et stærkt koncept. Der er højt til loftet, og du får stor frihed til at styre din egen dagligdag. Vores kultur er kendetegnet af sammenhold, hvor vi løfter i flok samt har kundefokus og vindermentalitet – og så har vi en hverdag, som er humørfyldt og fleksibel ift. styring af egen dagligdag.

INDKOM er et konsulenthus med mange forskellige kompetencer og opgaver. Du vil derfor have rig mulighed for at udvikle dig i jobbet både fagligt og personligt. Vi har et bredt forretningsmæssigt netværk og et stærkt marketingsetup, der løbende leverer spændende leads.

Vi tilbyder en lønpakke med fast løn og provision af omsætningen.

Klar til næste skridt?

Så send os din ansøgning og CV ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder hurtigst muligt. Vi vurderer og indkalder løbende til samtaler, men vi venter gerne på den rette kandidat.

I forbindelse med processen bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partnergruppen:

Jim Poulsen: +45 2218 7066 / [email protected]

Niels Sparre: +45 4071 1400 / [email protected]

Claus Damsgaard: +45 2218 7060 / [email protected]

Poul David Videbæk: +45 5016 6529 / [email protected]

Om INDKOM

INDKOM er et konsulenthus, som gennem forretningsudvikling i øjenhøjde indfrier ambitioner og skaber begejstring og tryghed. Igennem vores unikke tilgang har vi gjort konsulentydelser tilgængelige for virksomheder uanset størrelse. Vores kernekunder er ejerledere med ambitioner i SMV-segmentet.

INDKOMs konsulenter understøtter INDsatser og KOMpetencer inden for drift, strategi, salg, kulturudvikling, ledelsesudvikling og rekruttering. Igennem længerevarende partnerskaber med kunden tager vi hånd om at skabe en sund fordeling mellem drift, udviklingstiltag og forankring.

Ansøgningsfrist:

Løbende

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f3d5007f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Højbjerg
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Århus

    For at udvide ansøgerfeltet har vi valgt at genopslå vores ledige stilling som jobkonsulent i Center for Særlig Jobrettet Indsats.Vi søger en socialrådgiver/socialformidler på 37 t. ugentligt. Der .
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus

    Center for Fleksjob og Særlige virksomhedsindsatser søger 1 virksomhedskonsulent 37 timer/ugentligt til fleksjobområdet. Der er tale om en fast stillingCenter for Fleksjob og Særlige virksomhedsind..
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus

    I Center for Særlig jobrettet Indsats søger vi en virksomhedskonsulent på 37 timer ugentligt. Der er tale om en fast stilling, med tiltrædelse 1. juli 2024 eller snarest derefter. Ansættelsessted e..
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Århus

    Center for Job og Arbejdsfastholdelse søger 1 virksomhedskonsulent til en fast stilling i sygedagpengeindsatsen Vi søger en virksomhedskonsulent til sygedagpengeindsatsen for sygemeldte fra ledig..
    • Karriererådgiver
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0