[xxxxx] søger jobkonsulent til at hjælpe ukrainere i job

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Vi hjælper kommuner med at matche jobparate ukrainere med den efterspørgsel, der er efter arbejdskraft. Derfor søger vi nu en jobkonsulent, som har flair for, kompetencer og vilje til at hjælpe fordrevne ukrainere i job, imens de har ophold i Danmark.

Virksomheden
Public Capacity er 2. aktør til kommuner og har som sin kerneopgave at hjælpe borgere i beskæftigelse. Vi har et stigende fokus på den meget vigtige opgave at hjælpe ukrainere, der på grund af krigen er flygtet til Danmark, med at komme i beskæftigelse og blive selvforsørgende.

Opgaverne – Jobmatch og fastholdelse i job
Jobmatch
Din opgave som jobkonsulent bliver at hjælpe ukrainerne med at finde det rette job via følgende:

  • Undervise på individ- og gruppeniveau i at udarbejde CV og ansøgninger, samt gøre brug af Joblog, Jobnet, Jobportaler, jobsøgning via sociale medier, mv.
  • Coache den enkelte ukrainer ift. jobmatch, ansøgninger, jobsamtaler, m.m.
  • Være proaktiv i kontakten til virksomheder, sætte sig ind i virksomheders behov for at få et jobmatch til at ske og som følge heraf understøtte en ansættelse.
  • Medvirke i jobsamtaler sammen med den enkelte ukrainer ved behov

Det vil være en fordel, at du har kendskab til systemer som Fasit og Vitas. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til eller vilje til at sætte dig ind i lov om aktiv beskæftigelsesindsats, lov om aktiv socialpolitik og integrationsloven.

Du skal være i stand til og indstillet på at kunne kommunikere på engelsk, da det kan vise sig nødvendigt i forbindelse med tolkning.

Hvis du også har kompetencer ift. nedenstående omkring ”Fastholdelse i job” vil det være en fordel, men ikke en nødvendighed.
Fastholdelse i job
Efter et vellykket jobmatch er der brug for at understøtte en fastholdelse i jobbet. Det vil indebære følgende opgaver:

  • Hotline som er for ukrainere samt for den pågældende virksomhed
  • Understøtte onboarding eksempelvis med introduktion af arbejdsopgaver og arbejdets udførelse
  • Understøtte hverdagsmestring for ukrainer på jobbet og livet uden for virksomheden
  • Ledelsessparring i relation til at have en ukrainsk medarbejder og hvad det betyder af nye perspektiver i virksomheden samt mestring heraf
  • Andet

I forhold til at arbejde med fastholdelse af ukrainere i job handler det om at kunne understøtte, at jobmatchet forbliver en succes for begge parter – både ukrainer og virksomhed. Parterne skal sammen lykkes med en fælles kerneopgave.

Om dig
Vi forestiller os, at du er socialrådgiver eller har en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse eller tilsvarende. Det er vigtigt, at du har erfaring med at arbejde med mennesker gerne i relation til private virksomheder. Du har erfaring med at kunne formidle og undervise og kan have erfaring med HR-området, organisation og ledelse.

Som person er du udadvendt, tager initiativ, er selvstændig i opgaveløsningen, kundeorienteret og systematisk i dit arbejde. Du er omhyggelig i forhold til dokumentation og forberedelse af dine opgaver samt opfølgning på og afslutning af disse.

Du er i stand til at navigere i samarbejdet med samarbejdspartnere og flere interessenter. Du er ligeledes god til at skabe netværk, som er relevant i relation til at fremme jobmatch eksempelvis i relation til virksomheder lokalt.

Du er indstillet på at gøre brug af teknologi i dit arbejde, både i forhold til den enkelte ukrainer, men også i forhold til, at det understøtter din arbejdsudførelse. Du må gerne have øje for, hvordan vi kan bruge teknologiske løsninger på en pragmatisk måde, så det understøtter ukrainernes og vores arbejde i forhold til at nå i mål med et succesfuldt jobmatch.

Arbejdets udførelse
Arbejdet er tilrettelagt sådan, at der er jobcafe med et hold ukrainere 2 gange om ugen. Derudover er der jobcoaching og sparring individuelt eller i grupper de øvrige dage, ligesom der kan være medvirken ved ansættelsessamtaler. Dette kan være ved fysisk tilstedeværelse samt online.

Arbejdsstedets udførelse er i Ringkøbing 2 gange om ugen eller flere. Derudover kan der være arbejdsdage på vores kontor i Risskov alt efter din bopæl.

Stillingen er til besættelse snarest og gerne senest 01.06.23. Stillingerne er pt. på 30 timer. pr. uge. Det forventes, at du har egen bil til rådighed under arbejdets udførelse og er fleksibel i relation til opgaveløsning.

Yderligere information om Public Capacity kan læses på hjemmesiden www.public-capacity.dk

Ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Lone Vieland Mortensen på telefonnummer 24678024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Ringkøbing
  • Fredag den 05. maj 2023

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0