Jobformidler til integrationsindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Verden ændrer sig konstant, og vi står midt i en sprudlende smeltedigel af verdens udfordringer - klar til at skabe en afgørende positiv forandring for de mennesker, som vælger at komme til Danmark. Vi har et arbejdsmarked der tørster efter arbejdskraft og mange har gode muligheder for at komme i job med den rette hjælp. Vil du være med til at styrke vores virksomhedsrettede indsats?

Om os:
Integration og Netværk i Slagelse Kommune har de sidste 10 år været spydspids i forhold til at hjælpe nyankomne udlændinge med at finde fodfæste i arbejds- og uddannelsesverden. For at forsætte det gode arbejde, leder vi efter nogle servicemindede kollegaer med erfaring i at åbne døre, skabe relationer og se muligheder for samarbejde – til fordel for virksomhederne og til fordel for borgerne.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du har frihed til at udfolde dine kompetencer og tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Med fokus på teamwork, fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde har vi skabt et miljø med lavt sygefravær, hvor faglig udvikling og nyskabende initiativer bliver tilpasset en verden, der aldrig står stille.

Vi er 25 kollegaer, der arbejder som integrationsrådgivere, jobformidlere, tolke, familiekonsulenter og i administrative funktioner samt en afdelingsleder. Samlet udgør vi den koordinerende forvaltning på integrationsområdet i Slagelse Kommune.

Vi arbejder primært med nyankomne borgere omfattet af Integrationsloven, som er enten aktivitetsparate, jobparate, selvforsørgende, ægtefælleforsørgede, EU-arbejdstagere og studerende - men vi har også borgere, med længere tids ophold i Danmark. Derudover hjælper vores familiekonsulentteam med støtte til børn og familier.

Om opgaven:
Den primære opgave som jobformidler er at afdække jobåbninger på virksomheder og muligheder for opkvalificerende praktik og løntilskud med henblik på eventuel senere ansættelse.

En forudsætning for at lykkes i funktionen er, at du er verdensmester i gode relationer. Det gælder både i forhold jobsøgende borgere, hvor kompetencer, udfordringer og motivation skal afdækkes, og i forhold til virksomhedslederne hvor der skal tilrettelægges en indsats, der giver mening for virksomhederne. Opgaven kræver struktur og vedholdenhed, og det er vigtigt, at der følges op på de tilrettelagte forløb efter behov (nogle er håndholdte), og de aftaler i op til 6 måneder efter, der er sket en ansættelse.

Ud over det opsøgende virksomhedsarbejde vil der også være behov for at understøtte borgere med løbende at opdatere deres CV, joblogge og indgå i samarbejde med Slagelse Sprogcenter om at finde egnede virksomhedsforløb, til borgere der går på vores jobskole.

Om dig:
Vi søger en jobformidler med erfaring fra beskæftigelsesområdet, som har godt kendskab til beskæftigelses- og integrationslovgivningen, særligt i forhold til de beskæftigelsesfremmende muligheder som opkvalificering, praktik, løntilskud, IGU, lønnede timer mv.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være akademiuddannelsen i beskæftigelse eller lignende uddannelse, eller måske har du en masse erfaring suppleret med anden relevant uddannelse rettet mod integrations- eller beskæftigelsesområdet. Det vil være et plus, hvis du allerede har et godt virksomhedsnetværk, eller i hvert tilfælde har erfaring med, hvordan man opbygger ét.

For at kunne bestride funktionen er det afgørende, at du mestrer dansk i både skrift og tale i et omfang, der gør dig i stand til bl.a. at udarbejde skriftlige uddannelsesaftaler efter Lov om Integrationsgrunduddannelsen og bidrage til evalueringer i tilfælde, hvor det kan være nødvendigt at beskrive arbejdsevnen. Derudover er det vigtigt, du har erfaring med god datadisciplin i det virksomhedsrettede arbejde, ligesom det vil blive værdsat, hvis du har erfaring med Schultz Fasit og Vitas, men ikke et krav.

Du har derudover et gyldigt kørekort, og det vil være en stor fordel, at du kan stille egen bil til rådighed i opgaveløsningen.

Personlige egenskaber:
Evnen til at møde folk empatisk og nysgerrigt samt opbygge positive relationer til både borgere, kollegaer og arbejdsgivere er afgørende for, vi lykkes i vores arbejde. Det er derfor vigtigt, du har bevidsthed om at arbejde positivt navigerende i et felt, hvor der er meget på spil og er en rigtig god teamplayer.

Du er igangsætteren, der uden tøven indleder dialog med virksomheder og er samtidigt en god sparringspartner for dine kollegaer, som er ansvarlige for myndighedsområdet. Samtidig formår du at have stor opmærksomhed på de planer, der lægges, og den struktur der kræves for at sikre en god opfølgning og afrunding på det, der sættes i gang.

Det er afgørende, at du kan se dig selv i et værdisæt, hvor vi tror på, at mennesker er i stand til meget mere, end de selv tror. Hvis ikke vi tror på, at det lykkes, er sandsynligheden for at komme i arbejde forringet. For det er netop ofte borgernes egen tro på sig selv og manglende erfaring fra det danske arbejdsmarked, der udgør den største barrierer. For mange betyder overvundne barrierer et nyt liv, som udover at give et bedre økonomisk livsgrundlag for familierne også giver bedre muligheder for at bidrage og blive i Danmark.

Løn og ansættelsesvilkår:
Fast stilling, 37 timer ugentlig. Tiltrædelse 1. marts 2024

Arbejdsstedet er Center for Arbejdsmarked, Rådgivning og Integration – Afdelingen for Integration og Netværk, Kalundborgvej 59a, 4200 Slagelse.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Der vil endvidere blive indgået en personlig lønaftale med den forhandlingsberettigede organisation efter principperne om Ny Løn.

Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelsen skal foreligge straffeattest.

Det er en fordel, hvis du har gyldigt kørekort og kan opretholde dette under ansættelsen samt eventuelt stille egen bil til rådighed i opgaveløsningen, men ikke et krav.

Kan du se dig selv i opgaven?
Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV. Vi glæder os til at gå på opdagelse i dine kompetencer og byde dig velkommen i vores spændende univers!

Ansøgningsfrist
  • Mandag den 15. januar 2024 kl. 12.00

Vi forventer at afholde samtaler:
  • Onsdag den 24. januar
  • Torsdag den 25. januar (formiddag)
  • Fredag den 26. januar


Du må forvente, at vi indhenter referencer.

Ønsker du yderligere oplysninger?
Er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Integration og Netværk

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Slagelse
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Slagelse

    Om stillingen Holder du af at arbejde med mennesker og gøre en reel forskel for personer i sårbare positioner, så er det måske dig vi søger. Hos [xxxxx] løser vi mange forskelligartede opgav..
    • Karriererådgiver
    • Slagelse
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Har du lyst til at implementere en ny virksomhedsrettet strategi for det rummelige arbejdsmarked, så vi får flest mulige med på væksten i Kalundborg? Og vil du være en del af en tværgåe..
    • Karriererådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Hele Danmark

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Karriererådgiver
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2