Vi søger en personlig jobformidler til borgere i ressourceforløb samt aktivitetsparate borgere på kontanthjælp

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Har du lyst til, at hjælpe borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet i job eller uddannelse? Og formår du at holde fokus på konkrete jobmål og beskæftigelsesindsatser for borgere, der har komplekse problemstillinger, så er jobbet lige noget for dig.

Jobbet
Solrød Kommune kan tilbyde en stilling som jobformidler, hvor du skal arbejde med borgere, som rehabiliteringsteamet har indstillet til ressourceforløb samt aktivitetsparate borgere, der i en lang periode har været væk fra arbejdsmarkedet på grund af fysiske eller psykiske lidelser.

Som personlig jobformidler er din opgave at bygge bro til arbejdsmarkedet ved at opbygge en tillidsfuld relation til borgeren med udgangspunkt i borgerens egne jobmål. En vigtig opgave er, at sikre fokus på borgerens ressourcer gennem arbejdet med CV, samt at støtte borgeren i at mestre de eventuelle barrierer, borgeren vurderer, står i vejen for at bane vej til beskæftigelse.

Jobformidleren skal samtidig sikre en klar forventningsafstemning mellem borger og virksomhed med fokus på lønnede timer nu eller på sigt, og løbende følge op, så der sikres progression i borgerens forløb.

Opgaver i relationsarbejdet kan f.eks. være
  • Hyppig og tillidsskabende kontakt til borger, herunder at sikre tilgængelighed og kort responstid ved henvendelser.
  • Udarbejde CV for at sætte fokus på borgerens ressourcer og indkredse realistiske og relevante jobmål.
  • Støtte til at mestre eventuelle barrierer, som borgeren selv oplever, står i vejen for job fx tale med borgeren om hjælp til transport, økonomisk rådgivning mv.
  • At koordinere med øvrige fagprofessionelle omkring borgeren og være borgers primære kontakt i kommunen.
  • At hjælpe borgeren i jobsøgningen samt motivere borgeren til at tage ejerskab i processen.
  • Dialog med borgeren om muligheder for inddragelse af eget netværk.


Vi arbejder tæt sammen omkring og med borgeren, hvor den koordinerende sagsbehandler, den personlige jobformidler og virksomhedskonsulenten koordinerer opgaverne i tæt sampil med både borgere og virksomhederne.

Solrød kommune er en del af projektet 'Flere skal med 3' for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og har netop afsluttet BIR 'Bedre indsats for borgere i ressourceforløb' med gode resultater.

Vi er med i IPS 'Individuelt Planlagt job med Støtte', hvor tilgangen er en indsats for mennesker med svære psykiske vanskeligheder. Indsatsen er integreret med behandling i det psykiatriske system.

Målet for vores indsatser er, at give borgere med komplekse problemstillinger de bedst forudsætninger for at opnå fodfæste på arbejdsmarkedet gennem en kontinuerlig, håndholdt indsats, hvor fokus fra dag ét er arbejdsmarkedsrettet.

Det er vores erfaring, at der opnås bedst progression for den enkelte borger, når denne indsats kombineres med sociale og sundhedsmæssige indsatser og virksomhedsrettede aktiviteter.

Vi forventer at du:
  • Har relevant baggrund evt. som socialrådgiver eller socialformidler.
  • Kender til Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats.
  • Er god til at tilrettelægge, iværksætte og følge op på tværfaglige og helhedsorienterede indsatser i samarbejde med borgerne.
  • Har en anerkendende og motiverende tilgang til borgerne.
  • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Kendskab til BIR, IPS og 'Flere skal med' projekterne er en fordel, men ikke et krav.

Jobmiljø
Job- og Socialcenteret er en dynamisk arbejdsplads med alle interne samarbejdspartnere inden for rækkevidde og med kort vej fra idé til handling.

Tværfaglighed i arbejdet er dagligdag og ikke en vision, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med relevante faggrupper om at sikre borgeren en helhedsorienteret og målrettet indsats.

Vi er en lille afdeling på 17 personer, hvor vi har opgaver på både beskæftigelsesområdet og det specialiserede voksenområde -socialområdet.

Vi tilbyder
  • Et tæt og effektivt team med entusiastiske kollegaer og en nærværende ledelse med ambitioner og højt til loftet.
  • Et job med brede samarbejdsflader både internt og eksternt, men også mulighed for at arbejde selvstændigt.
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling.
  • Et godt arbejdsmiljø.


Fleksibel fredag
I Solrød Kommune prioriterer vi fleksibilitet for medarbejderne. Vi har flekstid og 'fleksibel fredag' i administrationen. 'Fleksibel fredag' betyder, at du som medarbejder fra uge til uge selv kan vælge, om du om fredagen vil arbejde hjemme, holde fleks-fri eller møde ind på arbejdspladsen.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af Socialservice, Henrik Skov på telefon 24 41 97 46.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag 26. august 2022 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 29. august 2022.

Løn- og ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til aftale med dansk socialrådgiverforening/HK.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Solrød Strand
  • Fredag den 26. august 2022

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en engageret, positiv og serviceminded kollega, som har erfaring med sagsdokumentation og det virksomhedsrettede arbejde i et Jobcenter. Meget gerne med tyngde på området for sygedagpenge, jobafklaring og fastholdelsesopgaver.
    • Karriererådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Herlev

    Om stillingen Holder du af at arbejde med mennesker og gøre en reel forskel for personer i sårbare positioner, så er det måske dig vi søger. Hos [xxxxx] arbejder vi motiverende med borgere p..
    • Karriererådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Ballerup

    I Better Health kæmper vi for at hjælpe de op mod 1,3 mio. danskere, der lider af kroniske smerter og den mistrivsel, der ofte følger med, tilbage i beskæftigelse.I Better Health kæmper vi for at h..
    • Karriererådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at opretholde og fortsat udvikle det faglige niveau i Egedal?Vi søger en jobkonsulent til sygedagpengeteamet i Egedal. Som jobkonsulent skal du medvirke til at borgere på sygeda..
    • Karriererådgiver
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0